- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
Juhaszatti #238 üzenetére
Tavaly még az volt:
-
Sinesol
veterán
válasz
Juhaszatti #145 üzenetére
Nekem főleg az tűnt fel, hogy a 8-asomhoz képest b@szotul irritálja a szemen az X kijelzője, szép meg minden, de valahogy nagyon fárasztó a szemnek. Eddig nem tudtam mire vélni, de gondolom a korábbi kommentekben emlegetett pwm miatt lehet, vagy a nagyon kontrasztos kijelző miatt is lehet, emlékszem említették valahol, hogy zavaró lehet a szemnek.
Egyszóval pár perces nyomogatás után én arra jutottam, ahogy szerintem többen mások is, hogy nem rossz, de az ips kijelzőssel sincs semmi gond.
Bár nekem gyanús, hogy a Samu valamit máshogy csinálhat, mert a Galaxy telók amoledje jóval kevésbé zavaró és sokkal szebb is mint akarmelyik egyéb gyártó telójában lévő. Media-ban nyomogattam pár csúcstelót és Amoledben egy osztállyal feljebb kategóriát képviselnek a Galaxy-k.
-
nozs23
addikt
válasz
Juhaszatti #145 üzenetére
Neked lehet. A legtobb ember, foleg ios felhasznalok azt sem tudjak, hogy mi az az IPS vagy Oled. Es nincs is ezzel semmi baj. Hidd el nekik nem ordit a kulonbseg.
A ppi-t se latja igazan senki mar ezen a szinten, akik ezen pedaloznak leginkabb bebeszelik maguknak, mert ugy vannak vele "ennyi penzert mar uhd dukal, es en igenis latom, latom a pixeleket!".
Es ezzel sincs semmi gond, olyan telefont kell venni, de nem lekezelni masokat, akiket ezek a parameterek hidegen hagynak. -
nozs23
addikt
válasz
Juhaszatti #32 üzenetére
-
nozs23
addikt
válasz
Juhaszatti #17 üzenetére
Soha nem fogyott jobban a Plus, mint a sima.
(#27) Glomgold
Egy telefonnak azért több paramétere van, mint a felbontása. A Sony is adott már ki UHD felbontású készüléket, mégsem veszi meg senki.
-
válasz
Juhaszatti #17 üzenetére
Lehet, hogy igazad van, ha ennyire jól fogynak a nagyok, és akkor én szimplán a nem túl fontos kisebbségben vagyok!:/
-
válasz
Juhaszatti #8 üzenetére
Szerintem is népszerű lesz, viszont tippre nem lőtték be optimálisra a méretét. Hajszállal szélesebb, mint a V30, és ez már bőven sok az emberek egy jelentősebb részének, nekem is. Ha mondjuk 1-2mm-t faragtak volna a szélességből, szerintem többeknek lenne must have érzésük megtapicskolás után. Nekem a V30 is kizárólag a méretein bukott el, sok ilyen modell van; 73mm-en túl egyszerűen minden kerülendő számomra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Autós topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Anime filmek és sorozatok
- Ford topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Logitech Z906
- További aktív témák...
- Macbook White 13" unibody
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest