- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
iPhone XR isn't selling as well as Apple anticipated, production reportedly cut
Akkor csak nálunk van hiány?
-
joey04
titán
válasz
TheBikerider #449 üzenetére
itt elég ütős
-
joey04
titán
Egyébként most néztem a Xr üzemidőteszteket, ahol persze sokszor feltűnt a X, Xs, Xs Max, meg persze több androidos modell is, de igazából az volt érdekes, hogy az Apple szerint csak minimálisan jobb a Xs a X-nél üzemidőben, de a tesztek szerint viszont elég nagy különbség van a Xs javára... Érdekes, ennyit számít a 7nm.
-
joey04
titán
válasz
TheBikerider #438 üzenetére
pm.
-
joey04
titán
válasz
TheBikerider #438 üzenetére
ne reagálj rá, trollkodni jár minden Apple topikba, nem igazi érdeklődés. kiválasztotta azt, ahol extrém szar a xr, ráadásul pont egy olyat, ahol 0 km-es teleppel tesztelik, vagyis nem állt be az aksi.
-
joey04
titán
hallod 2-3 napja nézem a postaládát, és volt benne egy pocophone tok
amikor beszéltünk róla, úgy voltam vele, hátha ez lesz a választott, mondom rendelek egy plusz tokot hozzá. Csak már elfelejtettem.Közben eszembe jutott, hogy várható lassan egy mi max 3 tok is, ugyanilyen okok miatt
-
joey04
titán
válasz
nickedez89 #414 üzenetére
az a kolléga szerint sajnos kevés.
érteni kell hozzá, és akkor a kezedben tartva éreznéd a kijelző minőségét. így sajnos nem.
-
joey04
titán
válasz
nickedez89 #412 üzenetére
nem "értesz" hozzá.
-
joey04
titán
-
joey04
titán
válasz
CharlieDrop #302 üzenetére
Én iOS párti vagyok, szóval nekem nem kell mondani
-
joey04
titán
Pontosan értem miről beszélsz. De szarnak nem mondanám, sőt. A kisebb akadások meg egyéb problémák valóban jelen vannak, de akinek kell a nagyobb szabadság, vagy mert geek, vagy mert van olyan funkció ami kell. a hobbyjához, munkájához és azt az iOS képtelen neki megadni, annak jobb választás egy androidos készülék.
-
joey04
titán
Laptopon én is így szoktam. Feedly megnyit, érdekes híreket megnyitom külön lapon és szépen haladok. Telefonon nem, mert ott a feedlyben egyesével olvasom el. De ott meg ha mondjuk nézem HA-t és van 10-15 telefon akkor azokat külön lapon nyitom meg simán. Mondjuk i7 és 2 gb ram simán elég ehhez.
-
joey04
titán
válasz
Juhaszatti #238 üzenetére
Tavaly még az volt:
-
joey04
titán
hagyd. csak a felbontás érdekli, semmi más. amúgy sokan ebbe a hibába esnek. nem csak ennél a típusnál és márkánál. egy sima hd kijelző is lehet sokkal fejlettebb és jobb, mint mondjuk egy sok éves 4k akár. emlékszem az első fhd kijelzőre valamelyik sonyban, és egy rakás szar volt. ez nagyon sok tényezős dolog. régebbi, vagy újabb technológia, minőség kérdése (betekintési szög, színek, stb, stb) és aztán még van a felbontás IS. De felbontás alapján ítélkezni egy panelről, főleg úgy, hogy az iPhone 7-8-ban volt a valaha készült legjobb IPS, azért elég meredek.
-
joey04
titán
nem fan vagy hanem te mondod a másikra, hogy fan, ahogy az most be is bizonyosodott. olvasd el újra amit írtam. de legalább arra is választ kaptam, hogy felületesen olvasol. mert emlékszel a másik a topikban kérdeztem, hogy elkezdesz egy beszélgetést, akkor miért nem válaszolsz, amire szintén nem válaszoltál.
utána viszont már megint.
de így már mindent értek.
-
joey04
titán
tévedsz. ezt nem kell megszokni. ez elég.
128: mit vársz? te leírod, hogy ez gáz 2018-ban. egyszer. oké. aztán válaszolnak rá, hogy de ez a ppi bőven elegendő átlagos nézési távolságból. majd kitérnek rá, hogy az amoledes telefonoknál a nagyobb felbontás többek között a pentile elrendezés miatt kell, stb, stb. Erre te azzal válaszolsz, hogy ja megkajáltad a marketinget, fan vagy. és ezt a bejelentés óta megteszed minden topikban. ezek után csodálkozol ha trollnak neveznek? hiszen az vagy...
-
joey04
titán
Viszont ezek a melyik a gyorsabb dolgokat bemondás alapján nehezen hiszem el.
Milyen bemondás? Mire gondolsz? Fent vannak a tesztek xs vs note 9 témában. Vagy azt hiszed a mate 20 pro bucira veri mindkettőt? Amúgy továbbra is: nem iOS fut rajta. Pont.A félmásodperces faceid meg az ujjlenyomat olvasó nekem elképesztő nagy előre lépés lesz így is a mindennél ócskább s8-as ujjlenyomatolvasónál
jó hát az te vagy.
A kameráról meg ugye nem is beszéltél
de. írtam, hogy abban jobb lesz a mate.a dobozban ott a tok
ez viccnek is rossz.
a gyorstöltő
ez jogos.
kapsz hozzá wireless charger-t meg órát ha előrendeled.
ez meg akció ezt ne nézzük, ha objektívek akarunk lenni.
Amúgy csak az órát hallottam.
71: kb 0
-
joey04
titán
Mert a Xs-ben, Note-ban, stb-ben pentile kijelző van. Ez az egyik. A másik: Igen, a Mate 20 pro csak kicsivel drágább. És? Soha nem értettem az ilyen összehasonlítást. Azon melyik iOS fut? Ja, semelyik. Nem azért mintha sokkal jobb lenne, hanem mert más. Van a fórumon az a kamionos gyerek. Na, ő olyanokat csinál a telefonjával, amit én PC-n nem csináltam soha 32 évig. Neki egy 30k-s full alap Xiaomi is sokkal többet nyújt, mint az 578k-s Xs Max 512gb. Akinek meg iOS kell, annak meg teljesen mindegy, hogy ennyi pénzért milyen androidos készüléket kap. Mellesleg ha eltekintünk ettől, hogy a rendszer már alapvetően meghatározza, hogy kik fogják venni, hasonlítsuk össze a Mate 20 pro-val: soc erősebb az iPhone Xr-ban, kijelző ízlés kérdése, mert ez IPS, ma elterjedtebb az amoled, de olvastam már olyat, hogy van aki csak azért vesz majd Xr-t, mert abban nem IPS van, és X-ről vált, mert zavarja az amoled. Mellesleg a Mate 20 pro-n olyan brutál hajlítás van a szélén, ami már zavaró. A felbontást már megbeszéltük, kamerában meg üzemidőben kicsit elmarad majd vélhetőleg a Xr, rendszersebességben nagyjából egál lesz, talán picit gyorsabb a Xr, multitaskingban meg szintén egál, vagy picit jobb a Xr, mert 3gb ram van benne alacsonyabb felbontás mellett, a 4GB-os Xs pedig veri a 6GB-os Note 9-et is ebben, ráadásul a Huawei féle emui a xiaomi miui-hoz hasonló agresszív ramkezelést használ. Xr-ban jobb a face id is. A Mate 20 pro-ban lassabb az arcfelismerő, az ujjlenyomat-olvasó meg optikai alapú, ami szintén lassabb és ponttalanabb mint a hagyományos. Szóval így nézve már más a leányzó fekvése. Mondom mindezt úgy, hogy előrendeltem a Mate 20 pro-t...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Energiaital topic
- Háztartási gépek
- Honor 400 Pro - gép a képben
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Spórolós topik
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest