Előrendelhető az iPhone XR

Három iPhone-nal rukkolt elő idén az Apple, és először került kisebbségbe az LCD technológia. Az XS és az XS Max ugyanis OLED panellel mutatkozott be és került forgalomba, az XR viszont maradt az IPS kijelzőnél, ugyanakkor nem vált azonnal előrendelhetővé. Ennek korábbi információk szerint gyártási okai voltak, mától mindenesetre kosárba helyezhető az XR, és október 26-ától a vásárló birtokába is juthat.


(forrás: Apple) [+]

Az Apple A12 Bionic chipsettel szerelt, 6,1"-es és 828 x 1792 pixeles megjelenítőt kínáló modell a legolcsóbb idei iPhone, de azért így sem filléres darab. A 64 GB-os kiszerelés 300 ezer forinton nyit, 320 ezer forintba kerül a 128 GB-os és 360 ezer forintba a 256 GB-os kiszerelés. Az XR egy kamerát visel az előlapon 7 megapixelen, a szenzorszigeten természetesen ott van a Face ID 3D arcazonosítás, ujjlenyomat-olvasót ugyanis hiába keres az ember. A hátlapra is egy optika került f/1,8-as rekeszértékkel és OIS-szel, a szenzor mögötte 12 megapixeles.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

  • Szétszedték az iPhone XR-t is

    Az XS-páros után a legolcsóbb modell sem úszta meg a csavarhúzót és a többi bontószerszámot, szerelhetőség: 10-ből 6-os.

Előzmények

  • Apple iPhone XS - kerül, amibe kerül

    A nulladik perctől hatékonyan működő, tökéletesen összerakott, akárcsak az elődje. Örülni a dual SIM-nek, az IP68-nak és az elképesztő erejű hardvernek lehet, a magas ár pedig csak afféle velejáró.

  • Ennyibe kerül az iPhone Xs Max az Apple-nek

    Nem csak a fogyasztónak drága az eddigi legméretesebb iPhone, persze azért az Apple busás haszonkulccsal dolgozik, főleg a nagyobb tárolók esetében. Megjelentek az első LTE és WiFi problémák.

  • Elérhető a Xiaomi XR, XS és XS Max

    A Xiaomi is előállt a maga ajánlataival, megegyező áron, mint az Apple új mobiljai. Csak a Xiaomi ad még ezt-azt azokért az összegekért.

Hirdetés