- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
ezen az elven evek alatt az ember sokszazezer ftot tud elverni olyan alapon hogy ugyis csak parezer ft havonta az "nem szamit" a havi ketesethez kepest.. ezek a dontesek leirjak kinek milyen a hozzasllasa a penzugyi dolgokhoz.. es ebben mi magyarok mondhatni nem vagyunk a topon a statisztika szerint.
(bar faterom szerint nem annyira sok ertelme van a sok eves kuporgatasnak es on-megvonasnak ha olyan kis osszeg jon utana ossze hogy nem sokat lehet vele kezdeni akkor azon kell lenni hogy keressen tobbet valahogy az ember) -
Halkow.
senior tag
Én meg úgy fogom fel, hogy nekem az pár jobb tulajdonság nem létszükséglet és +100.000-140.000Ft-ot nem ér.
Oled-et én preferálom, az epöl féle ips szerintem mindent visz a fekete is már a tökéletesség határán volt a SE-men. A fehér me sose lesz valóban fehér az oleden. 326PPI gyakorlatilag i6,i6s,i7,i8 követi és valóban elmarad a plus 401PPI-től de nem érdekel nem 5-10cm-ről nézem. Egy kamera nekem az is elég csak szép képeket csináljon. Több szín redben valami nagyon pöpecűl néz ki. Másik amiben jobb a x és xs-től az meg az üzemidő.
3D touch az SE-be sem volt biztos hasznos, de lehet nélküle élni.És amikor a bemutatótn a plus model mellé rakták az xr-t ami kissebb de nagyobb kijelzője van, sok plus tulajban szerintem must have érzést keltett.
-
-
kchris78
veterán
ezzel egyetertek, tehettek volna bele a plusos iphoneoknak megfelelo ppis kijelzot azert..
viszont a 3-400ezres difivel nem ertek egyet, aki nem konnyen de osszerakja a 300-at annak a plusz 100 az mar siman tulesik azon a lelektani hataron hogy azt mar nem rakja ossze. foleg hogy a meret miatt annak inkabb a max esik kozelebb. ami +140.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest