- OnePlus One - Kína már itt One
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kchris78
veterán
nehez osszehasonlitani mert teljesen mas az Xr fogyasztasi karakterisztikaja mint egy Xsnek vagy Xnek akar...
7nm, standbyban foleg valoszinu meg joval kevesebbet fogyaszt, ugyanakkor a kijelzo is maskepp fogyaszt mert IPS vs AMOLED... teljesen mas kulonbsegek jonnek ki attol fuggoen hogy valaki foleg az asztalon tartja a telefont vagy hasznalja es ha igen akkor meg mire... -
-
-
sethi
senior tag
-
Stabi83
senior tag
Látom te megint csak egy részét olvasod annak amit írok. Nagyon jó politikus lenne belőled.
Szerinted olyan drasztikus előrelépés történt az Apple-nél IPS fronton?
Ha olvastad volna és értelmezted volna akkor nem az OLED-es modellekkel hoztam, hanem az elődmodellek IPS megoldásaival.Az IPS technológia adott. Lehet finomítani de csodákra ne számítsunk. Azonos keret paraméterek mellett biztos történt előrelépés!
Azt viszont kíváncsian várom hogy lenyomja e pl az i8 Plus kijelzőjét... ( erre viszont a teszteken kapunk csak választ illetve ha valahol össze tudjuk hasonlítani közvetlenül ). -
Stabi83
senior tag
-
David75
őstag
Pont ezt mondom, hogy gyorsaságra irányuló teszteket nem néztem még ezért nyilván nem tudok téged cáfolni vagy igazat adni mivel nekem a kijelző és az ár a problémám vele. Sebesség meg os az nem volt kérdés, hogy rendben van, csak az kétséges egyenlőre a számomra, hogy a mate 20-hoz képest milyen gyors. Bár mindegy is mert való életben kb az észrevehetetlen kategória az xr/xs/note9/m20pro közti különbség.
Mate 20 pro-ról viszont nem teljesen valós info amit mondtam, mert a wireless charger az a uk-ben jár ugyan úgy az előrendelőknek az óra mellé. Azt hittem ha adják az órát otthon is akkor nyilván a wireless charger-t is, de sajnos nem.
-
David75
őstag
Hát ennek a negyedével sem értek egyet, de majd a következő pár napban majd próbálok valami objektívebb videót keresni ha majd lesz youtube-on, de nem 720p-ben fogom megnézni
. Viszont ezek a melyik a gyorsabb dolgokat bemondás alapján nehezen hiszem el. A félmásodperces faceid meg az ujjlenyomat olvasó nekem elképesztő nagy előre lépés lesz így is a mindennél ócskább s8-as ujjlenyomatolvasónál
A kameráról meg ugye nem is beszéltél vagy arról hogy ehhez a dobozban ott a tok, a gyorstöltő, kapsz hozzá wireless charger-t meg órát ha előrendeled. Az egyetlen pozitívum a xr mellett számomra, hogy nagyon nagyon jól néz ki. Persze én is a mate 20 pro mellett döntöttem mert 50 font plusszért összehasonlíthatlanul jobb ajánlat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest