- De mennyi az annyi?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- DIGI Mobil
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Új hozzászólás Aktív témák
-
MCke..
csendes tag
lacko, tudnál adni egy rövid leírást, mit-hogyan kellene csinálnom, hogy működjön rendesen? jelenleg ott tartok, hogy felvarázsoltam a tvheadend-et (leírás alapján), látja is a tunereket, de nem tudok rajta egyetlen csatornát sem behangolni.
w10 alatt rendesen működik, de szeretném az m$-t mellőzni, ezért most feltettem a 16.04-es ubuntut, 4.0.9-es headenddel, csak hát nem akar hangolni...
-
MCke..
csendes tag
Egy kérdésem lenne azokhoz, akik Kodi-val használják a stick-et: a saját távkapcsolójával milyen funkciók érhetőek el?
-
MCke..
csendes tag
Gondolom, több HW-verzió is kijött már az idők során, ahogy változtattak benne ezt-azt (jellemzően ha pl. az egyik smd-alkatrészt másik beszállítótól rendelik meg, már az is verzióváltást jelent), de nem is ez a lényeg. Jelentős változtatásról még nem olvastam, tehát tekinthetjük úgy, hogy csak egy verzióban létezik. Ezen az áron pedig verhetetlen, ami, lássuk be, egy kínai, nem is nevesincs, hanem egyenesen név nélküli terméktől szokatlan.
Ami a "rákötést" illeti: fizikailag egy sima apa koax csatlakozó kell neki. Sokkal lényegesebb azonban, hogy van-e DVB-C szolgáltatásod? Diginél például együtt jön az analóg és a digitális adás, mindkettőt tudod fogni, ha van megfelelő eszközöd. Gyanítom, van olyan szolgáltató is, ahol csak akkor kapsz digitális jelet, ha előfizetsz rá. Ennek kell utánajárnod, hogy nálad van-e, lehet-e DVB-C-t fogni. -
MCke..
csendes tag
Karancs és Kékes adókon kerestem csatornákat, mindkettőhöz meg volt az xml-fájl, mégsem talált semmit.
Mivel nem volt nagy kedvem bogarászni a frekik keresésével, a WinFast gyári szoftverét (ami egyébként elég gagyi, egy őskövület) rászabadítottam egy teljes európai szkennelésre, magas érzékenységgel. Meg is talált mindent, abból választottam ki a nálam legjobb vételt adó frekvenciákat (szám szerint hármat), és ezeket kerestettem meg a MediaPortal-lal. Így már gond nélkül behangolt mindent - nem tudom, az eredeti xml-ekkel miért nem boldogult.No de ez már a múlt, jövő héten érkezik a DVB-C-s stick. Azért a WinFastot is megtartom, mert a távirányítója messze jobb, mint a stick-é, és már eléggé testreszabtam a Kodihoz...
-
MCke..
csendes tag
Üdv Mki!
Én is most váltottam nPVR-Kodi duóról MP-Kodi-ra egy WinFast ExDTV2300 H tunerrel. Annyi probléma merült fel csupán, hogy DVB-T-nél a transzpondereket egyesével, kézi frekvenciamegadással kellett behangolni, de azóta remekül megy, és az MP is stabillabb, mint a NextPVR.
Épp folyamatban van egy ilyen tuner USB tuner stick beszerzése, gyanítom, annál is manuális frekvenciamegadás kell, nem is ez a fontos. Leginkább az érdekelne, be lehet-e úgy állítani a Media Portal-t, hogy a szolgáltatótól vegye az EPG-adatokat. Nekem most xmltv-port.hu EPG-m van, de nyilván kényelmesebb lenne, ha a Digi-től kapnám az infókat.
Valaki tudna egy rövid eligazítást adni ehhez?
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Path of Exile 2
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Futás, futópályák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szólánc.
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest