- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoley
veterán
Valamennyire mégis csak működik. Úgy néz ki, kell neki 20 perc, hogy bemelegedjen. Addig csak néha van egy kis hang, állókép is csak tíz perc után
De inkább rendeltem valami normálisabbat helyette, ezt meg majd megnézem közelebbről. Addig járatom a lejátszást folyamatosan. -
pupuka76
tag
A meghajtó és a TV szoftver szinte magától felment, azokkal nem volt gond. Fel is lelkesültem, hogy az Avermedia-s kínlódás után milyen egyszerű és még működik is
De hát ugye csak kicsit több, mint egy órát ment
Nincsen olyan kártya, vagy USB-s megoldás, elérhető áron, ami elismerten jó? Ahogy olvasgatom, mintha csak rossz és rosszabb megoldások lennének, vagy brutál drágák. -
toxin2
tag
Szia.
"Azóta meg eltelt már egy-két év, és még jól bírja."
Itt van a kutya elesve. Ezeknek a kütyüknek u.azzal
az hw-azonosítóval más és más a belseje. Az enyém ilyen (5 napja jött meg kínából) :
A külseje pedig ez:
Nálad tutkó másféle a belseje:
https://www.linuxtv.org/wiki/index.php/Astrometa_DVB-T2
Azzal az összeállítással nincs fenn még a 2018-as modell sem, mint az enyém.
Gondolom a windows driverét is u.úgy cserélgetik, ezért nem jó nálam a friss modell.
Mindegy, az esetek kb. 3%-ában vagyok win-en, Linux alatt pedig megy jól. -
-
wwenigma
Jómunkásember
Csak azt érteném, ezt neked miert kellett leirni? Zavar talán hogy ez a véleményem? Kicsoda akarja megmondani masnak mi jo? Felesleges és kész szerintem, ennyi. Ott a kérdés, minek/miert kellene tudnia a mai világban? Kábelhálózatokon kivul nincs analóg adás, UPC is le fogja lőni.
Persze észérvekkel is johetnél ha lenne. A normalis valaszokkal inkabb Te vagy bajban.
-
mzso
veterán
Most már nekem is megy. Eddig nem tudom mi baja volt. Mondjuk a kezelőfelületétől rosszul vagyok...
Nem is. Az 5.3.0 megy az új 5.5-ös demó (amiben van madvr) meg nem. Most a demó verzió ennyire lett ennyire használhatatatlanra csinálva vagy csak bugos? Előbbi elég abszurd lenne, hogy csak 1 másodperceként frissíti a képet, hang nélkül....Te nézted már az 5.5-öst?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest