- Netfone
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoley
veterán
Valamennyire mégis csak működik. Úgy néz ki, kell neki 20 perc, hogy bemelegedjen. Addig csak néha van egy kis hang, állókép is csak tíz perc után
De inkább rendeltem valami normálisabbat helyette, ezt meg majd megnézem közelebbről. Addig járatom a lejátszást folyamatosan. -
pupuka76
tag
A meghajtó és a TV szoftver szinte magától felment, azokkal nem volt gond. Fel is lelkesültem, hogy az Avermedia-s kínlódás után milyen egyszerű és még működik is
De hát ugye csak kicsit több, mint egy órát ment
Nincsen olyan kártya, vagy USB-s megoldás, elérhető áron, ami elismerten jó? Ahogy olvasgatom, mintha csak rossz és rosszabb megoldások lennének, vagy brutál drágák. -
toxin2
tag
Szia.
"Azóta meg eltelt már egy-két év, és még jól bírja."
Itt van a kutya elesve. Ezeknek a kütyüknek u.azzal
az hw-azonosítóval más és más a belseje. Az enyém ilyen (5 napja jött meg kínából) :
A külseje pedig ez:
Nálad tutkó másféle a belseje:
https://www.linuxtv.org/wiki/index.php/Astrometa_DVB-T2
Azzal az összeállítással nincs fenn még a 2018-as modell sem, mint az enyém.
Gondolom a windows driverét is u.úgy cserélgetik, ezért nem jó nálam a friss modell.
Mindegy, az esetek kb. 3%-ában vagyok win-en, Linux alatt pedig megy jól. -
-
wwenigma
Jómunkásember
Csak azt érteném, ezt neked miert kellett leirni? Zavar talán hogy ez a véleményem? Kicsoda akarja megmondani masnak mi jo? Felesleges és kész szerintem, ennyi. Ott a kérdés, minek/miert kellene tudnia a mai világban? Kábelhálózatokon kivul nincs analóg adás, UPC is le fogja lőni.
Persze észérvekkel is johetnél ha lenne. A normalis valaszokkal inkabb Te vagy bajban.
-
mzso
veterán
Most már nekem is megy. Eddig nem tudom mi baja volt. Mondjuk a kezelőfelületétől rosszul vagyok...
Nem is. Az 5.3.0 megy az új 5.5-ös demó (amiben van madvr) meg nem. Most a demó verzió ennyire lett ennyire használhatatatlanra csinálva vagy csak bugos? Előbbi elég abszurd lenne, hogy csak 1 másodperceként frissíti a képet, hang nélkül....Te nézted már az 5.5-öst?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Eszeveszett AI adatközpont bővítés folyik
- Netfone
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bestbuy játékok
- Küszöbön az androidos PC-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- P16v Gen2 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5430 14" FHD IPS Core i7 vPRO 1265U 10 Mag 32GB RAM 512GB NVME SSD Gar
- Szép állapotú Xbox Series X konzol csomag, gyári dobozában, minden tartozékával.
- Precision 3590 15.6" FHD IPS Ultra 7 155H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe gar
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest