- VoLTE/VoWiFi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
pitka
csendes tag
Gúnyolódj, ha ettől jobban érzed magad, de ha visszaolvasol egy kicsit, láthatod, hogy szerkesztés után megoldódott a probléma és minden általam próbált lejátszón megy már a magyar hang alapból. És még a varázspálcámra sem volt szükség
Az meg, hogy Neked valami semmiség, lehet hogy másnak nem az. És nem azért, mert lusta vagyok egy gombot megnyomni a lejátszón audiót váltani...
Szóval ne agonizálj tovább, a probléma megoldódott -
pitka
csendes tag
Reméltem, hogy sikerült megértened, hogy pont az a célom, hogy ne kelljen állítgatni, bárhol, bármikor a magyar induljon, gagyi lejátszónál is. Ahogy írtam, szerkesztővel felcseréltem a hangsávokat, és igen, minden lejátszón a magyar megy így már alapértelmezetten, és nem kell semmit állítgatni. Erre voltam csak kíváncsi, hogy van-e más megoldás. Azért azt gondolom sejted, hogy melyik track lesz az alapértelmezett, ha nincs semmi nyelvi sorrend beállítva...
A segítséget Neked is köszönöm. -
pitka
csendes tag
Nem, itt másról van szó. Kipróbáltam a Smartdvb-vel is, ugyanaz a helyzet. Tv nézéskor magyar a hang, felvétel után lejátszáskor angol. És itt is csak az Eurosport HD-n van ez. Egyszerűen fordítva jön a szolgáltatótól, és mivel az 1-es track az angol, az lesz az elsődleges. Gondolom én...
Mindegy, marad az utómunka. Köszönöm azért a segítséget! -
pitka
csendes tag
Jogos a felvetésed, eddig Vlc-vel próbáltam lejátszani Windows és Linux alatt is alapbeállításon, valamint a Windows lejátszójával. Mindegyiknél az angol az alapértelmezett, de csak az Eurosport HD-ről felvett anyagoknál. Az összes többin magyar az elsődleges. A MediaPortal viszont magyarul játssza le. Mivel csak egy csatornánál jelentkezik ilyen gond, csak arra tudok gondolni, hogy a szolgáltató (Digi) az angol sávot szórja első helyen? Ezt valaki nézze már meg legyen szíves, hogy mi a sorrend nála az audio nyelvénél az ES HD-n.
Egyébként nem olyan borzasztó nagy probléma, mert ha más nem szerkesztővel felcserélem a hangsávokat. Csak furcsa a szitu. -
pitka
csendes tag
Úgy értem, hogy a tv bekapcsolásakor a magyar hang megy, rögzítés után viszont az angol. De én azt szeretném, hogy a felvétel lejátszásakor ne az angol legyen alapértelmezett. És valamiért csak ennél az egy csatornánál van fordítva a két hangsáv:
http://kepfeltoltes.hu/view/160717/audio_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
-
pitka
csendes tag
Valaki megtudná mondani, hogy hol lehet beállítani a MediaPortal-ban, hogy a magyar nyelv legyen alapértelmezett felvételkor? Szeretném megtartani a magyar és az angol hangsávot is, de a magyart kellene elsődlegesnek beállítani.
-
pitka
csendes tag
Sziasztok!
A Nextpvr-Kodi párost próbálgatom per pillanat, és az a gondom, hogy felvétel készítéskor automatikusan lekapcsolja a felvételt random idő után. Hogy lehet azt az egyszerű funkciót használni, hogy gombnyomástól-gombnyomásig készítse a felvételt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Formula-1
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- MÁV topic
- VoLTE/VoWiFi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Mozilla Firefox
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Xbox Series S + 2 kontroller
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest