- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
hattrickuser #1821 üzenetére
Ha minden igaz innen kell a BDA driver for DVBC. SmartDVB működött jól emlékeim szerint illetve van még pár egyéb program, passz. Még a fiókban van nekem is egy ilyen cucc de már nincs DVB-C sajnos.
-
wwenigma
Jómunkásember
-
wwenigma
Jómunkásember
DIGI ÁSZF, E melléklet és a városodat megkeresed. 100MHz környéki frekik 6000 symbolrate, a többi 6900.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
wwenigma #992 üzenetére
Settings - TV sources
Multiplex editorban tudod megadni a transponder frekiket. Utana Channel list - channel search - BDA Astrometa es vegigkeresi ezeket. Beallitasok - video - codec itt minden LAV filter és EVR renderel kicsit lejjebb. Postprocessing semmi nem kell.
Jetteroh: tovabbra is allitom hogy se varazslat se mókolás nem kell hogy mukodjon.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
szabi__memo #955 üzenetére
Nem teljesen azt irtam amit akartam,bocsi már fáradt voltam, szoval ha nem a gyári szoftot akarod hasznalni akkor ezt a drivert kell felraknod.
Nem 3rd party mert nem kulsos driver, ez a gyári BDA drivere.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Jetteroh #951 üzenetére
Nem kell varázsolni vele. 3rd party driver leszed és telepit ha nem a gyári szofttal akarod hasznalni.
T/T2 - AMDVBT2 BDA Driver 160614
DVB-C - AMDVBT2 BDA driver for DVBC Build 16061Automatikusan eltavolitja egyik a masikat.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
wwenigma #845 üzenetére
Most nem azert a két forintért, de raktam fel MP2-t és én nem latok problemat vele. Normalis drivert kellene felrakni, tökmindegy mit ir eszközkezeloben. Legutolso legfrissebb DVB-C BDA driver van fenn.
"Use advanced tuning options" kivalasztasaval es a "search for transponder list"-tel pedig eleg egy frekit megadni es leszedi a többit is.
-
-
wwenigma
Jómunkásember
Kulon van a DVB-T/C drivere, parhuzamosan nem lehet fenn, ha egyiket felrakja a masikat leszedi. De ha a jo driver van fenn akkor sem C-t mutat.
A probléma az hogy rossz transzpondereket keresett. Itt a csatornakiosztas a digitalis frekvenciakkal: [link] At kene irni MP-ben.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Nakivagyok #555 üzenetére
-
wwenigma
Jómunkásember
Szerintem nem nekem szántad, de ez nem annyira egyszeru hogy igy le lehessen irni. Indulásnak ezt tudom javasolni: [link] [link] [link]
256QAM-nél szimbólumonként 8 bitet viszunk át, (6000kS/s - kiloSymbol/sec) igy nettó 48Mbites kapacitásunk lehet amiből a FEC érték alapján lejön még a hibajavítás (7/8 FEC - > 1/8ad része hibajavítás)
16QAM esetén igy néz ki 1-1 szimbólum (szimbólum az adott állapot 0000-1111 közötti bitsorozat) via wikipedia
A konkrét modulálás megtalálható a neten, akár magyarul is. A DIGI az alacsonyabb frekvenciákon 7MHz sávszélességet használ 6000 kS/s sebességgel, míg a magasabb frekvenciákon 8MHz sávszélesség mellett 6900kS/s sebességet.
-
wwenigma
Jómunkásember
c:\Program Files (x86)\Astrometa\DVBC TVR\FreqInfo.ini
Itt megkeresed a D V B - C szekciót, azon belül a 36=Hungary sort majd módosítod a városod szerinti frekikre. DIGI ASZF e. mellékletben vannak a frekik, ha megmondod megszerkesztjük neked, mit kell beleírni. Az alábbi a miskolci.
36=Hungary,Cable,S2/11/6000,114.5,114.5,8,S3/11/6000,121.5,121.5,8,S4/11/6000,128.5,128.5,8,S5/11/6000,135,135,8,All/11/6900,354,858,8
-
wwenigma
Jómunkásember
Csak azt érteném, ezt neked miert kellett leirni? Zavar talán hogy ez a véleményem? Kicsoda akarja megmondani masnak mi jo? Felesleges és kész szerintem, ennyi. Ott a kérdés, minek/miert kellene tudnia a mai világban? Kábelhálózatokon kivul nincs analóg adás, UPC is le fogja lőni.
Persze észérvekkel is johetnél ha lenne. A normalis valaszokkal inkabb Te vagy bajban.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
energomatt #518 üzenetére
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
energomatt #515 üzenetére
Van amikor el van csuszva a frekvencia fél MHz-cel, és azt is behangolja. Manualisan torold ki.
Igazabol ami necces ebben a tunerban, hogy a BDA drivere kettéoszlik DVB-C és DVB/T/T2/FM/DAB részre igy vagy az egyiket vagy a masikat tudod kulso programba hasznalni. VISZONT a DVB-C az jobb DVBviewerrel míg a többi pedig a gyári programjával, igy összességében nincs is probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest