Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
Note 8 felete előrendelve!😊
-
Én eddig nem nagyon találtam olyan üveget ami megfelelő lett volna az S8+-ra! Volt nálam 5 különböző fajta, de sajnos mindegyikkel voltak gondok. A legtöbb probléma azzal volt, hogy mindegyik üveg csak a szélein tapad fel a kijelzőre. 1-2 nap után amikor hozzáértem a kijelzőhöz cuppogó hangot adtak ki. Idegesítő volt nagyon sajnos. Nyilván az üveg a legjobb védelem de én inkább fóliát használok, mintsem a használat rovására menjen.
-
-
-
válasz
ForRedGlory #838 üzenetére
Én is megrendeltem!
Must have érzés volt amikor megláttam és megnyomkodtam!
-
Pont leírtad az android rákfenéjét. Le kell tiltogatni sok dolgot ahhoz, hogy egy normális vagy jónak mondható üzemidőt elérjünk!
Pont erre akartam célozni, hogy sok esetben a magasabb akkuméret ellenére is vacak az üzemidő.
Én nagy potenciált látok az androidban, de meg kéne oldani a szoftver optimalizációját! Évek óta küzd ezzel a Google.
Azt nem mondom, hogy csökkentsük az akkuméretet!
Rendre tele vannak vágva olyan szoftverekkel a telefonok, amik vagy nem kellenek vagy a háttérben futnak annak ellenére, hogy nem használja őket a user!És ez nem csak az előtelepített szoftverekre igaz!
Én abban látom az elsődleges megoldást, hogy készítsenek egy olyan droidot, ami nincs telepakolva mindenféle szoftverrel ami amúgy nélkülözhető és a legfontosabb, hogy csak az fusson és használjon bármilyen erőforrást, amit használ a felhasználó! Illetve ami fontos lenne, ha be van zárva egy alkalmazás, vagy "parkoló" pályára van rakva, akkor ismét ne fogyasszon semmit.
A gyártók pedig kapjanak korlátozást, hogy a saját lanccherük ne egy monstrum legyen ami rontja a felhasználói élményt, illetve a teljesítményt! Lásd anno a Touchwiz.Én azt gondolom, hogy kell egy normális akkuméret, de a szoftveroptimalizálásban sok rejlik még!
(#782) ΞΔGLΞ: Ebben igazad van! Felhasználófüggő a SOT! Az én példám: Az S7Edge, S6Edge esetén szénné pimpeltem a telefon szoftverét. packagedisabler, stb. Sosem tudtam olyan SOT-ot kihozni, amit a fórumtársak! S8+ esetén hozzá sem nyúltam a telefonhoz, kivéve átállítottam a helymeghatározást akkukimélőre, lekapcsoltam az nfc-t és kész. 6 óra SOT két nap üzemidővel. Szóval, ez is érdekes.
-
Közel sem biztos, hogy nem valósak a neten fellelhető eredmények vagy nem a realitást mutatják. Régóta van arról szó, hogy a droid illetve a Samsung szoftvere amit a telefonjaira felrak nincs jól optimalizálva. Ez most lehetett éppen ok arra, hogy a Samsung végre belenyúlt a szoftverbe rendesen és magasabb üzemidőtbtudnakbelérni. Ez jó ok lehet a bizakodásra hogy más telefonoknál is jogis elvárás lehet! Sik gyártó ahelyett hogy optimalizálna megoldják egy magasabb teljesítményű akksival! Nem biztos hogy azbutóbbi a jó irány.
-
-
válasz
BeastMode #724 üzenetére
Szerintem mindenhol meglepően jó akkuidők fognak kijönni!
Valószínűleg a Samsung beletúrt annyira a szoftverbe, hogy kompenzálják a gyengébb akkuméretet. Nem lehetetlen. Ha viszont ez így van, akkor a többi csúcs készülékbe is meg lehetne ezt oldani és már nem is lenne akkora gond az akkuméret. Magam részéről azt gondolom, hogy nem a gyenge akku a probléma, hanem inkább a szoftverben látok még lehetőségeket. -
-
-
-
válasz
ForRedGlory #97 üzenetére
Megfejeltem én is, bár az a helyzet, hogy nem fognak vele foglalkozni!
Maximum törlik, vagy elkönyvelik azt kész!(#101) Donki Hóte: Ezt a nettó hülyeséget hogyan hoztad össze abból amit leírt? Vagy a szövegértéseddel, vagy az olvasási készségeddel vannak gondok!
Én ismerem a fórumtársat és nem okoz neki gondot, kiadni ennyi pénzt egy telefonért.
Itt az elv a lényeg és semmi köze a profithoz már! Apple 2.0 cég lett, akik valóban a profitra mennek, minimális változtatásokkal! Ez a Samsungra, mármint az anyagi oldalra nézve igaz! Kezdik azt a stílust felvenni!
Persze, itt jön az, hogy aki megveszi, az ebbe belenyugszik vagy nem érdekli! Így, meg ha van kereslet, lesz kínálat!
De, legalább tennének le ezért az asztalra. Ne egyen pink a kijelző ennyi pénzért, ne legyen recsegős, gyártási hibás a kijelző, stb. -
válasz
ForRedGlory #59 üzenetére
Láttam a Facebookon a posztodat. Egyet kell értsek veled.
Sajnos azt látom, hogy tényleg az Apple után mennek. Ez a telefon nem ér 335ezret!!!
Gondolom, a tavaly bukást be akarják hozni.
Tudod, azért ez szégyen a részükről.
A DEX parasztvakítás ajándék gyanánt, mert aki nem rendel elő annak ugyan ennyi lesz az ára.
Szép telefon, meg biztos jó lesz, de ezt max. 300k-nl nem kellett volna drágábban adni! -
Az ára indokolatlanul magas lett, de a készülék az nagyon gyönyörű!
Viszont az a 3300-as akksi igen kevés lesz ide!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max (Új, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Sivatagszínű titán)
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 16 Black 128gb BONTATLAN 3év gari Csere is
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest