Új hozzászólás Aktív témák
-
iNfAntRy
senior tag
válasz
ForRedGlory #340 üzenetére
Én egy kicsit másképp közelítem meg a dolgot és kíváncsi vagyok mit válaszolsz majd. Szóval, ha van egy S8+ telefonod, akkor miért szeretnél venni egy Note 8-at?
Két dolog miatt érdekel:
1: a 2 telefon kb ugyanazt tudja, a komoly plusz az az S Pen. Tehát, ha az S Pen miatt vennéd, akkor meg kell vennedÚgy értem nincs más telefon, amihez jár S Pen (a C szériát ne nézzük, mert az nem kapható itthon), tehát nincs más választásod.
2: Ha csak azért vennéd, mert miért ne, amúgy is S8-am van, ami igy is brutál drága volt, akkor hadd ne legyen már még egy ilyen drága telefonom stb., akkor miért zavar a +30.000 ft? Ha képes vagy 300.000 forintot fizetni egy S8-ért és pár hónap múlva akarsz venni egy hasonló árú jobb telefont, akkor minek sírsz az ár miatt? Aki ezt a dolgot megteheti hogy 600.000 forintot költene pár hónap alatt, az miért gondolkodik 30.000 ft-on?nem értem
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Vírusirtó topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EAFC 26
- Profitorientált lehet az OpenAI, áldását adta rá a Microsoft
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Gyári dobozos Apple iphone SE (A1723) fillérekért!!!
- Samsung Galaxy S23 FE 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Bontatlan
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3369
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3231
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest