Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ForRedGlory

félisten

válasz Szellem. #80 üzenetére

Azóta bővítettem, ahogy jutottak eszembe a dolgok. Valószínűleg tudnám még ragozni, de nem ér annyit. Bízom a Telekomban, hogy alá vágnak az áraknak, mert annyit kiadni kizárólag hivatalos helyen szabad, így a GSM bolt olcsósága kilőve. Meglátjuk mikor törlik, de hogy ne legyen az enyészeté , akit meg érdekel, ehune :DDD

"Kedves Samsung Magyarország. Szeretném megragadni az alkalmat és gratulálni a telefon árazásához. 335.000 Ft? Mi van??? Elmentek otthonról? Ajándék Dex mi? Ez kb pont az S8+ ára Dexel együtt.

Akkor lenne ajándék az ajándék, ha a telefont normális áron adnátok.... Nem, nem 200.000 Ft-ra gondolok, hanem mondjuk kezdésnek elég lenne, ha kettessel kezdődne és nem hármassal. Megáll az ész.

A pofám leszakad de teljesen. Ennyire pénzhajhász Apple 2.0 lett a cégetek? Istenem... Az összes Galaxy Note és Samsung Galaxy csúcs telefonotokat megvettem, de ez így ki van csukva. Nem mintha nem tudnám kifizetni, de mindennek van határa.

Tök frankó, hogy az Unpacked eseményen toljátok a rizsát, hogy milyen király a Note felhasználói bázis, meg "humbled" szavakkal mondotok hálát nekünk, aztán a Note 7 fiaskó után ezzel röhögtök bele az ember arcába? Ez egy kicsit túl megy egy határon. Nem, nem a Note 8-on kellene behozni a Note 7 üzemi veszteségét, amiről szintén nem mi, felhasználók tehetünk.

Ha tényleg fontos lenne a Note felhasználói bázis, akkor a Note 7 után nem pénzes zsáknak néznétek az embereket, hanem minimum szint lenne az, hogy normális, nem túlárazott áron adjátok a telefont, kivételesen, most az egyszer, az előzményeket figyelembe véve. (Ok, meggyőzhető vagyok, kell a bevétel, legyen túlárazva, de ne legyen már pofátlanul túlárazva.)

Mindig toljátok az Apple majmolást, most is előjött a jack bemenet az unpacked eseményen, nagy vicc volt megint (kac-kac)... aztán ennek a majmolásnak az az eredménye, hogy pont ugyanolyan pénzsóvár szintre süllyedtetek az évek során, mint a hőn utált Apple... Ez így mélységesen elszomorító, csalódott és dühös vagyok. Az a durva, hogy egyszerre mindhárom. :("

Új hozzászólás Aktív témák