- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nova 13, Mate X6 és kiegészítők jönnek a magyar piacra a Huaweitől
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Garmin topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Donki Hóte #101 üzenetére
Milyen szőlő savanyú? Tudtommal akkor mondják, hogy savanyú a szőlő, ha valaki azért fikáz, mert nem tudja megvenni. Elhiheted, hogy ha akarom, akkor megveszem. Bár most magam köpöm szemen és nagyon tud bosszantani, ha mások mondják, de azért nekem is vannak elveim, ami kimerül abban, hogy 300.000 Ft felett egyszerűen rablás a telefont adni.
Most megvárom, hogy mit gurít a Telekom és ha semmi érdemlegeset, akkor elköltöm Fanatec kormányra, pedálra és base-re (ha már jön a Project Cars 2, Gran Turismo, Forza 7). Az is túlárazott, de olyan is, mint amennyit elkérnek érte.
(#103) Plag: Oh, hát nem is azért írtam, hogy azt remélem, lesz foganatja, csak kibukott belőlem, plusz várom már, hogy hozza a futár a rendelésem, így éhes hassal különösen oda tudok bökni mindenkinek. Szóval a hangulat az adott volt a beszóláshoz.. Nekem az elég, ha minimális lelkiismeret furdalásuk lesz tőle (bár kétlem)
-
OutsideR
aktív tag
válasz
Donki Hóte #90 üzenetére
Vannak erre is megoldások, csiszolt memkari, műanyagtalanított sim.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (160)
- iPhone 13 / 256GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (163)
- Samsung Galaxy S25 12/512GB! Gyári független SES vásárlás 2028.02.13. Samsung jótállás
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Fotó állvány eladó
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged