- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Témákat hoz a Google a Pixelekre
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
válasz
Szellem. #778 üzenetére
Vegyük az S8 példáját.
Tesztek alapján 3-4 óra sot ami kijön belőle.
Persze ezzel sokan nem értenek egyet, de érdemes olvasgatni az itteni topikot is hogy hamar kiderüljön számunkra, kicsi az aksi VISZONT ha elkezdünk mindent letiltogatni akkor tudunk szép sotot elérni.
Tehát van egy multimédiás szörnyetegünk, a marketing mindig is erre volt kihegyezve, de kénytelen vagy letiltani egy rakás alkalmazást, hogy elfogadható legyen a készenlét.
Korábban a note széria (szvsz) simán ment két napot, most meg tapsolunk, hogy csak 1 napot kibírjon. Pár év múlva mi lesz? Fel napnak fogunk örülni, de legalább mutogathatunk a power bankokra, hogy semmi gond hiszen ők segítenek? -
-
ForRedGlory
félisten
Azóta bővítettem, ahogy jutottak eszembe a dolgok. Valószínűleg tudnám még ragozni, de nem ér annyit. Bízom a Telekomban, hogy alá vágnak az áraknak, mert annyit kiadni kizárólag hivatalos helyen szabad, így a GSM bolt olcsósága kilőve. Meglátjuk mikor törlik, de hogy ne legyen az enyészeté , akit meg érdekel, ehune
"Kedves Samsung Magyarország. Szeretném megragadni az alkalmat és gratulálni a telefon árazásához. 335.000 Ft? Mi van??? Elmentek otthonról? Ajándék Dex mi? Ez kb pont az S8+ ára Dexel együtt.
Akkor lenne ajándék az ajándék, ha a telefont normális áron adnátok.... Nem, nem 200.000 Ft-ra gondolok, hanem mondjuk kezdésnek elég lenne, ha kettessel kezdődne és nem hármassal. Megáll az ész.
A pofám leszakad de teljesen. Ennyire pénzhajhász Apple 2.0 lett a cégetek? Istenem... Az összes Galaxy Note és Samsung Galaxy csúcs telefonotokat megvettem, de ez így ki van csukva. Nem mintha nem tudnám kifizetni, de mindennek van határa.
Tök frankó, hogy az Unpacked eseményen toljátok a rizsát, hogy milyen király a Note felhasználói bázis, meg "humbled" szavakkal mondotok hálát nekünk, aztán a Note 7 fiaskó után ezzel röhögtök bele az ember arcába? Ez egy kicsit túl megy egy határon. Nem, nem a Note 8-on kellene behozni a Note 7 üzemi veszteségét, amiről szintén nem mi, felhasználók tehetünk.
Ha tényleg fontos lenne a Note felhasználói bázis, akkor a Note 7 után nem pénzes zsáknak néznétek az embereket, hanem minimum szint lenne az, hogy normális, nem túlárazott áron adjátok a telefont, kivételesen, most az egyszer, az előzményeket figyelembe véve. (Ok, meggyőzhető vagyok, kell a bevétel, legyen túlárazva, de ne legyen már pofátlanul túlárazva.)
Mindig toljátok az Apple majmolást, most is előjött a jack bemenet az unpacked eseményen, nagy vicc volt megint (kac-kac)... aztán ennek a majmolásnak az az eredménye, hogy pont ugyanolyan pénzsóvár szintre süllyedtetek az évek során, mint a hőn utált Apple... Ez így mélységesen elszomorító, csalódott és dühös vagyok. Az a durva, hogy egyszerre mindhárom.
"
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- IPhone 15 Pro 128GB Függelten! Akku: 89% Jótállás: 2027.01 hó ig
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest