- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Yettel topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci0530
senior tag
Nem láttam még élőben, de ugyanez a sztereotípia bennem is él. :-)
Bár a mostani "orchid gray" S8-at sem preferáltam a feketével szemben, de élőben tényleg megfogott.
Legfeljebb 14 napon belül visszamegy.
(Kis mellékinfó, aki szintén telenorost vásárol: a szállítást nekem szeptember 15-re ígérték, természetesen DEX-szel együtt.)
-
Dean92
csendes tag
hmmm....én meg annyira megörültem annak, hogy ki van téve és megnézhetem, hogy megfogtam a feketét és azt nyomkodtam
...annyira belemerültem, hogy az arany színűt meg se néztem
de már több embertől hallottam itt a fórumon, hogy az arany milyen szép, úgyhogy mindenképp megnézem legközöelebb azt is
-
-
+1
Én személy szerint sajnálom,hogy egyesek nem tudják megvenni azt,amit szeretnének,de ezen rágódni...felemészti az embert. Egyébként meg érdemes várni pár hónapot a vásárlással,olcsóbb lesz. Addig meg jönnek a tesztek,tapasztalatok.
i7-tet használok jelenleg,de egy hete még S8+ volt. iPhone és Samsung közt szoktam ugrálni.
Most ezt csak azért nem veszem meg,mert nekem már baromi nagy lenne. Külsőre-belsőre tetszik amúgy. Ami a következő lesz,valószínű az S9 ,vagy az új iPhone,viszont addig marad ez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest