- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz
Gergőke88 #549 üzenetére
Valami még konkrétabb?
Csak azért kérdezem, mert én is most teszteltem a telefonom (Xperia P) a céges PC-vel. Az index.hu-t nem mobil nézetét pontosan ugyanannyi idő alatt hozza be a telefonom (opera mobile-al), mint a dual core-os PC-nk Firefox 13-mal plusz reklámok letiltva.Programok alatt milyen programokat értesz? Összetettebb komolyabbat? Vagy csak sima naptár, mail, gmail, skype egyebek? Mert ezek nálam is egy gombnyomásra jönnek. Igazából nincs töltésidő.
Amikor a telefonnal felvett full hd videót indítom, na akkor van kb 1 másodperc "töltés" de már indul is. Youtube app - saját csatorna betöltése (kb 10-15 videó előnézeti kép) kettő másodperc wifin-vel miután rányomtam az ikonra.Komolyabb programokat még nem próbáltam, ezért is kérdezem, hogy kb milyen szintűekre gondolsz.
-
erdoke
titán
válasz
Gergőke88 #525 üzenetére
Beszéltem a futárral, nála van a készülékem. Úgy egyeztünk meg, hogy 3 után hozza, mert akkor érünk haza... Tényleg van nano SIM a csomagban? Mert a helyi fő T üzlet nemhogy átalakítót, de kártyát se tudott adni, viszont szerintük benne lesz a csomagban. Állítólag felhívom a megadott telefonszámot, és akkor élesítik.
-
erdoke
titán
válasz
Gergőke88 #517 üzenetére
Nem kaptam semmit. Mivel nem én adtam fel a rendelést, hanem ők maguknak, az is elképzelhető, hogy nem pipálták be az SMS értesítést...
(#516) Dany007
Meglátjuk. Elvileg naponta több autót is küldenek vidékre, de lehet, hogy lemaradt. Természetesen hétvégén jobban lenne időm nyomkodni.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik
- Motoros topic
- OLED monitor topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Túra és kirándulás topic
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Opel topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 3560 15.6" FHD IPS i7-1185G7 T500 16GB 512GB NVMe gar
- Eladó Xiaomi Watch S1 Active okosóra!
- Latitude 7420 14" 4K IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LÉ-ZE-RE-ZÉS!!! Laptop billentyűzet bármilyen nyelvről - magyarra!!!
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest