Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dany007

veterán

válasz Peterson_ #47 üzenetére

Annak idején - ez valamikor 2005-2006-ban volt - én azért telefonáltam ennyit, mert egy jó régi ~ 6-7 éves tarifacsomagban voltam. Még a Vodafonennál. És persze szüleimmel laktam, mellette dolgoztam. Lazán kifizettem a havi 20-25k-t. A rekordom asszem havi 29k-volt.
    Aztán átmentem a T-mobilhoz, kötöttem új előfizetést és ugyanazt a telefonálás mennyiséget megoldottam havi 6-7 ezerből! :D

De mondom, amíg valaki otthon lakik és mellett dolgozik persze, hogy megoldható kifizetni. Csak ugye 2 évet alá kell írni. Itthon meg a mai világban - tudom közhely - abban se lehet biztos az ember, hogy jövő hónapban lesz még munkahelye... nemhogy két év múlva...

Plusz az előfizetéses készülékárak sem egységesek. Én 1,5 éve vettem az LG optimus one-t 20 ezer forintért 5.000 forintos előfizetéssel. Akkor a listaára 50.000 forint volt. Ez azt jelenti, hogy a havi 5k-s előfizetéshez elengedték a telefon árának több, mint felét!
    Most meg ott vagyok, hogy az 5.500 forintos előfizetéshez az Xperia P-t megkapnám 75 ezer forintért a listaára pedig 82.000 forint... :U Azért érződik a különbség.

Új hozzászólás Aktív témák