- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz
Peterson_ #47 üzenetére
Annak idején - ez valamikor 2005-2006-ban volt - én azért telefonáltam ennyit, mert egy jó régi ~ 6-7 éves tarifacsomagban voltam. Még a Vodafonennál. És persze szüleimmel laktam, mellette dolgoztam. Lazán kifizettem a havi 20-25k-t. A rekordom asszem havi 29k-volt.
Aztán átmentem a T-mobilhoz, kötöttem új előfizetést és ugyanazt a telefonálás mennyiséget megoldottam havi 6-7 ezerből!De mondom, amíg valaki otthon lakik és mellett dolgozik persze, hogy megoldható kifizetni. Csak ugye 2 évet alá kell írni. Itthon meg a mai világban - tudom közhely - abban se lehet biztos az ember, hogy jövő hónapban lesz még munkahelye... nemhogy két év múlva...
Plusz az előfizetéses készülékárak sem egységesek. Én 1,5 éve vettem az LG optimus one-t 20 ezer forintért 5.000 forintos előfizetéssel. Akkor a listaára 50.000 forint volt. Ez azt jelenti, hogy a havi 5k-s előfizetéshez elengedték a telefon árának több, mint felét!
Most meg ott vagyok, hogy az 5.500 forintos előfizetéshez az Xperia P-t megkapnám 75 ezer forintért a listaára pedig 82.000 forint...Azért érződik a különbség.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest