- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nem nyílnak a Foldok?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
geri|
aktív tag
Srácok- itt a hivatalos bocsánatkérő levél
-
geri|
aktív tag
amúgy a várható szállítási időpont hányszor változott nálad?
-
geri|
aktív tag
kisfiam...2:00-tól...kibaszott nagy saller jár, meg egy esernyő oda, természetesen nyitva.
És az ilyen magát hipszternek gondoló kutyahajú gyök2iq-s faszpörgyettyűk miatt gondolják azt a normális apple userről azt amit...
Moderátor - sorry, nem fordul elő többet.
-
geri|
aktív tag
annyira hogy elfogyott a 64gb-os...az azért nem kevés pénz...és nézd meg mennyi az átlagéletkor
-
geri|
aktív tag
Tyűhűűű..lesznek itt még gondok...már több mint 100an állnak sorba, de ilyen infók is vannak: "Én most beszéltem az ügyfélszolgálattal, azt mondták, hogy nem érdemes már elindulnom a Mammutba, mert rendkívül kevés készletük van, ami várhatóan a már most sorban állóknak sem lesz elég! A kérdésre, hogy mikor érdemes keresni a telefont azt mondta, hogy október végén, november elején..."
Az milyen már, hogy nulla infó sincsen az embereknek, de ők csak állnak sorba szorgalmasan?
-
geri|
aktív tag
-
geri|
aktív tag
válasz
Gadgetfan_ #469 üzenetére
miért szerinted nem így van?
-
geri|
aktív tag
válasz
manchester85 #464 üzenetére
agree és respect - de: akármikor olvasom a sok általánosító és apple-júzer fikázó kommenteket, kicsit elkeserít. De igazad van.
-
geri|
aktív tag
Azt amúgy nézted kik kommentelnek? 16 - 14 éves lányok, fiúk. A hozzászólások színvonala is a gyök2 iq-s reality sztárok színvonalát veri természetesen nem felülről...
Nem vagyok beképzelt, sem nem nézem le őket, de ezt a társaságot nevelte ki az alma. És komolyan elgondolkodtató, hogy akarok-e olyan telefont, mint ami ennek a rétegnek a szintje...
-
geri|
aktív tag
amúgy a t-mobile facebook-os oldalán kezd kitörni a lázadás...
Erdoke: "kicserélik" - én is ezt mondtam már párszor, szerintetek nem cserélnék ki? simán
-
geri|
aktív tag
válasz
manchester85 #453 üzenetére
Egy kis nosztalgia
-
geri|
aktív tag
Ezzel is egyet értek egyébként.
Plusz, ugyanúgy mint anno a 3G-nél, amikor repedt a sarka, simán bevisszük a szolgáltatóhoz, és elmondjuk mi a kehe...szerintetek nem venné vissza? Vagy esetleg cserélné?...
-
geri|
aktív tag
Ez teljese offtopic, de Édesapám most volt Belgiumban. A telefonjával fényképezett párat és egész jó cuccok lettek, persze nem olyan mintha egy kompakttal lőtt volna. De mégsem szomorkodtunk azon, hogy zajos vagy bármi. Szerintem egyik mobil sem csinál már rossz képet - ha középkategóriát nézünk 60-70K-tól.
Tehát mindig a helyzettől függ. Nem kell csúcsszuper képeket várni, és egyébként a mobilos képek sem galériába szánjuk. Szóval majdnem mindegy.
-
geri|
aktív tag
Minden szarság ellenére...
-
geri|
aktív tag
hmm...itt semmi nyoma (még?)
-
geri|
aktív tag
válasz
hallerlaller #345 üzenetére
be@arás nem ?
Dany007: Persze nyilván ne próbálja ki a sajátjával, csak arra gondoltam, hogy neki is volt e már ez a dobozból kivettem - már karcos dolog.
-
-
geri|
aktív tag
válasz
manchester85 #313 üzenetére
Eléggé dilemmába kerültem, ugyanis fehéret nem akarok venni.
btw ha bárkit érdekel:
-
geri|
aktív tag
válasz
mindthecrap #235 üzenetére
alcatelt?
-
geri|
aktív tag
"T-Mobile Hungary: Szeretnénk megnyugtatni minden kedves leendő iPhone 5-tulajdonost, aki még nem rendelte meg a készülékét, hogy a 28-ai induláskor természetesen lesz lehetősége személyesen megvásárolni az új Apple-okostelefont. A mostani tájékoztatás a webes előrendelésre biztosított készletekre vonatkozik"
-
geri|
aktív tag
válasz
infectedmann #92 üzenetére
fekete 16gb-ost MÁR nem lehet előrendelni...
És arról van esetleg infód hogy hol lehet majd megvenni?
-
geri|
aktív tag
flame gyanús.
egyébként ez a baj, hogy amikor engem meglátnak a telefonnal vagy géppel,rögtön ezt gondolják. Az fel sem merül, hogy mjuk már azóta használok macintosh-t, amióta a monokrómos iPod van, meg a cégem is ezt használja...és hogy nem azért használom,hanem mert tényleg ezt szoktam meg. Mint mondjuk más a nokiával vagy samsunggal.
én nem életérzést keresek de mégis így vagyok elkönyvelve...a baj azonban az, hogy nem csak én hanem más is... -
geri|
aktív tag
válasz
Oppenheimer #12 üzenetére
egyébként halandó emberek esetében az a normális opció.
- havidíj nem vészes, és nem is léped túl ha van mjuk céges vagy mittudomén
- adatforgalom sem sanszos, hogy kevés, elég sok helyen van wifi
- tárhely moreorless elég - ha nincs nagyon sok zenéd, mjuk ez függ a típustól is -
geri|
aktív tag
btw hol melyik boltokban lehet majd venni?
-
geri|
aktív tag
popcorn és sör kell ide
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nintendo Switch 2
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i7-4G I 16GB I 240SSD I 14" HD+ Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Western Digital GOLD 12TB SATA3 (WD121KRYZ) HDD
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Utolsó 3db - KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest