- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
manchester85
veterán
-
Dany007
veterán
Hát kíváncsi leszek.
Nálam működött. Valahol a rendelés részletei részben le is írják, hogy ezt elé kell tenni a GLS oldalán és akkor lekérdezhető. De lehet, hogy még nincs a GLS-nél a cuccod.Nálam úgy volt, hogy vasárnap rendeltem meg a telefont. A szállítást keddre írták. Hétfőn napközben még semmi nem volt. Mármint a GLS-ben.
Aztán hétfőn este 17:30-kor jött az első bejegyzés, hogy a csomag beérkezett, lemérték stb...
Aztán másnap reggel 7:30-kor hogy megérkezett valami depóba. És kiadták szállításra. Végül 11:30-kor érkezett ki hozzánk (dunántúl).
Végig a rendelési azonosítóval, plusz az elé írt 0006-tal (vagy 006-tal? le van írva a T oldalán) kérdeztem le a helyzetet. De nyilván ehhez előbb rendszerbe kell, hogy vegyék a csomagot. -
Dany007
veterán
Akkor jó!
Kopástesztet nem akarod kipróbálni valahogy?
De komolyan, nem félsz tőle? Engem már nem is a iMap dolog zavarna a legjobban, hanem félnék ha féletlenül zsebrerakás közben hozzáér a kabátom zipp-zárjához akkor pár alkalom után ott lekopik a festék... Én ettől paráznék a legjobban. -
Zjunior
veterán
Ezt írtam nektek amúgy h nem lesz 32gb!!
Sajnos én nem férek el 16gb-n!
Veszek 64gb-at akkor?!
Vicces!
Ráadásul bementem a Té-be h lesz-e már pénteken Nyíregyen és szó szerint elzavartak tájékozódjanak a honlapon!
Mondon előrendeltem, jöhetek érte??
Azt mondja ami a neten van annyit tud mondani!!
Pfff szar egy banda mit titkolnak??? -
ouzohuto
senior tag
Kissé meglepő, de a dél-koreai gyárt a Samsung Galaxy S III bejelentésekor nem tartotta fontosnak megemlíteni, hogy az új csúcsmobil nem egyszerű műanyag burkolattal érkezik a piacra. A hírt több mobilteszteléssel foglalkozó oldal kérésére a Samsung erősítette meg, az SGS3 ugyanazzal a – normál műanyaghoz képest háromszázszor erősebb – polikarbonát külsővel és akkumulátor-fedővel kerül piacra mint például a HTC One X. A külső részhez három réteg anyagot használtak fel, amely még így is rendkívül könnyű és ellenálló, valamint karcálló és nem árnyékolja le a rádiójeleket mint a fém burkolatok.
-
zord01
senior tag
Azért linkeltem, mert érdekelhet titeket, plusz Iphonons cikk, gondoltam az I5-ös hírt ide linkelem be. Engem is érdekel a dolog, és az, hogy 1,5 évig lesz bíróságon semmit nem jelent, mert ha a Samunak lesz igaza (bár ugye még bizonyítékuk nincs) akkor nem kitiltás lesz, hanem milliárdos pénzbírság.
Csak az a baj, hogy akár ki győz, annak mi fogyasztók isszuk meg a levég, kb. márkafüggetlenül mindenki...
(Ugye a cikkben arról is szó van, hogy az Apple most az Android 4.1-nek fog nekimenni, ami mindenkit érint talán a Nokiát leszámítva... -
manchester85
veterán
Hát nem tudom. Speciel az iPhone 4-et tavaly november óta folyamatosan emelik. Mikor kijött a 4S, alap előfizetéssel 110 ezerért vettem meg az i4-et, most ugyanez 150 lenne. Nagyon kemény lenne, ha pl. az i4 ára továbbra is 160 ezer lenne dominósan miközben az Apple Store-ban ennyi függetlenül. Szerintem az iPhone 5 forgalmazásának megkezdésével átárazzák a korábbi modelleket is, hisz a gyártó maga csökkentette az árakat. Jelenleg 195 ezer a 4S dominóval, és 199 900 az 5. Kizártnak tartom, hogy nem lesz módosítás 1-2 héten belül, de majd meglátjuk.
-
manchester85
veterán
Csak a kifutó (vagyis már nem forgalmazott) modellek árai estek. (32GB, 64GB) És mi lesz azzal, hogy a 4S 650$-ról 550-re esett hivatalosan, az i4 550$-ról 450-re? Meg mi lesz az erősödő forinttal? Úgyhogy a jelenlegi árak a vicc kategóriát képezik, ráadásul az Apple Store-ban mindkét régebbi modell ára csökkent (i4 8GB, i4S 16GB).
Ha megnézed, az 5 alig drágább, mint a 4S a legtöbb csomagban. Ebből is látszik, hogy sem a 4S árait, sem az i4-ét nem igazították még az új árakhoz. (Minimum 20-30 ezer különbségnek lennie kell. Nyilván kivéve az ilyen 0Ft-os, 20 ezres havidíjú csomagokat.)
-
manchester85
veterán
Volt? Dehogy volt. Pedig nagyon illene, ugyanis 100 dollárral csökkentette az árakat az Apple. Az i4 nettó 450 dollár, senki sem gondolhatja komolyan, hogy ezt a szolgáltatók kártyásan 160 ezerért adhatják. Apple Store-ban is csak 120 ezer függetlenül. Itt bizony árzuhatagnak kell következnie, főleg i4 tekintetében.
-
Dany007
veterán
"Az idén már kétszer voltam 300e fölött egy hónapban..."
300 ezer fölött egy hónapban mobilon? : o Nem lehet azt megoldani skype-on külföldre?
Amúgy ezt gondolom akkor a cég fizeti és nem te zsebből?
Amúgy ilyen számlák után ingyen kéne adniuk neked a telefont alapból(!), külön szolgáltatós emberke egy pohár pezsgő kíséretében házhoz menve íratná alá a szerződést...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- World of Tanks - MMO
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest