- Egy óra, két rendszer
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gadgetfan_
senior tag
válasz
blade zte #473 üzenetére
Több mint 200 millió iPhone pöröghet kint a nagyvilágban. Szerinted hány százalék lehet az általad leírt típus? 2-3%? Ha sokat mondok. Én speciel egy ilyet sem ismerek. 40 elmúltam, a környezetemben van kb. 20 iPhone-os akiket így-úgy jobban ismerek. Most ez alapján kijelenthetném magabiztosan, hogy iPhone-t zömével 30-40 körüli orvosok, reklámszakmában, közigazgatásban, de jellemzően irodában dolgozó, nemdohányzó, közép és felsőfokú végzettségű emberek használnak. Nekem ez a tapasztalatom, tehát biztos így van!
-
Gadgetfan_
senior tag
válasz
blade zte #465 üzenetére
"Hát igen a használóköre nagyon gyakran a bulizó,menözö réteg.4dolog semmi több:
1.facebookoznak
2.képet készítenek facebookra
3.angry birdset/farmvillet tolják, hogy facebookra kiírják az eredményt.(lassan konzolszintü grafikájú játékokra használni a hatalmas teljesítményt ugyan már )
4.mondják hogy ilyen telójuk van"Ennek kb. annyi értelme, van mintha azt állítanám, hogy a ZTE balde-et használók köre, zömében pénztelen szakmunkásképzős tinik, vagy munkanélküliek, akik ugyan menőzni szeretnének valami "odanyúlós" okostelefonnal, de rendes andrioidosra nem futja a napi tíz sör mellett, csak egy 10E forintos ZTE blade-re.
Ez a nagy baj az előítéletekkel... -
Gadgetfan_
senior tag
válasz
manchester85 #441 üzenetére
"Több dolog is van, amit nem értek amúgy. Pl. most az i5 kerete nem acél már, hanem alumínium? Meg miért kell festeni, ha kopik? Az i4/4S kerete acélból van, és a színe is olyan, nincs feketére fújva."
Én úgy tudom, hogy a hátlap és keret nem festett, hanem valami eloxáláshoz hasonló eljárással van feketítve, azaz vegyi úton, valami savas közegben hőkezeléssel "festik". Nem tudom ez hány micron mélységig hatol, de elvileg nem könnyen kopik, elég mélyen kell sérteni, hogy kilátsszon az eredeti nyers színe.
-
Gadgetfan_
senior tag
Pöröghetsz még a témán de akkor sem tartozik ide a fizetés. Eredetileg is arról volt szó, hogy mekkora genya a T-mobil, hogy milyen felháborítóan drágán adja az ájfónt, bezzeg a UK-ben mennyivel olcsóbb. Hát mint kiderült nem sokkal olcsóbb, ennyi. A fizetések nem ide tartoznak még egyszer mondom!
Én ezzel be is fejeztem a témát, mindent leírtam már erről, nincs kedvem ismételgetni, ha nem érted meg akkor nem. Ez van. -
Gadgetfan_
senior tag
Csak azokat lehet összehasonlítani aminek megvan a külföldi megfelelője. Ha Angliában lenne 6000 forintos havidíjas csomag, akkor a fentiek szerint valószínűleg ugyanolyan drága lenne hozzá a telefon is mint nálunk.
Nem értem miért kell idehozni a kereseteket. ehhez ennek semmi köze
Ez nem egy szociális intézmény, hanem egy szolgáltató cég, és mindegy melyik országban vannak, a telefont ugyan annyiért kapják az Apple-töl, az energiaárak ugyanazok amivel működtetik a rendszert, az adótornyok és a berendezések is ugyanannyiba kerülnek, és nagyjából minden költség azonos nálunk, mint a Német vagy Angol T-mobilnál. Plusz erre jönnek Magyarországon még az állami sarcok, különadók, áfák stb... Mégis mi a tökömtől lenne nálunk olcsóbb a telefon/havidíj, és mi köze ezekhez az átlagfizetéshez?? -
Gadgetfan_
senior tag
"Szóval neked a korlátlan perc=400-zal?"
Gyakorlatilag igen. 400 perc az több mint 6 és fél óra!! Évek óta van "L" kategóriás előfizetésem, és órákat is szoktam dumálni, sose korlátoztam magam, mindig annyit beszéltem amennyit akartam, de még egyszer sem léptem túl a keretet, mint ahogy az 2 GB adatforgalom is eddig mindig elég volt (a legtöbb 870MB/hó volt). Normális esetben ennél többet nem lehet használni a telefont, ezért a korlátlanság csak egy üzleti fogás, - megjegyzem, jó üzleti fogás, nem értem nálunk miért nem vetik be, mert az emberek 90%-a így sem beszélne többet vagy netezne mint szokott - persze vannak extrém esetek, vannak akik képesek egész nap a telefonon lógni és havi 10 órát is lebeszélni, de ez nem az általános.
"Arról nem is beszélve, hogy az ottani életszínvonalhoz ez semmi."
A bérnek ehhez semmi köze, mitől lenne valami olcsóbb, csak mert az emberek kevesebbet keresnek? Ennyi erővel Afrikában vagy Bangladesben ingyen kéne adni a havidíjat és a telefont. Hagyjuk a demagógiát!
-
-
Gadgetfan_
senior tag
-
Gadgetfan_
senior tag
válasz
knyitogato #397 üzenetére
Persze, tudom én, hogy nem a kosztpénzből lopják el a telefonra valót, de akkor is pazarlásnak érzem, hogy a már több száz fent lévő videó után is vannak akik szükségét érzik, hogy elkészítsék az ötszáz-tizenkettedik iPhone törő videót.
-
Gadgetfan_
senior tag
válasz
greggggg #393 üzenetére
Én meg azon gondolkodtam el, vajon hány iPhone-t vertek így szét, dobáltak rongáltak meg feleslegesen világszerte mindenféle tech-oldalak vagy blogok írói, csak hogy készítsenek egy tök olyan videót, amilyenből már a telefon megjelenése utáni első órákban fent volt a YouTube-on egy tucatnyi.
-
Gadgetfan_
senior tag
válasz
Totheground #274 üzenetére
Az iFix-esek is megnyúzták rendesen az új szifont ITT a videó. Konkrétan erőből kellett földhözvágni, hogy összetörjön
-
Gadgetfan_
senior tag
Nem értem a nyígást az árakon, pláne nem azoktól akiknek amúgy nem is akartak iPhone-t venni. Nekem nem okozott meglepetést, azokat az árakat kaptuk, amikkel a 4S-t adták eddig. Pont.
Én pl. megvárom míg lejár a hűségem, és februárban veszek egy i5/16GB telefont. Megtartom a médiamániaM csomagomat, beváltom a pontjaimat és úgy 30 körül + 12x 7-8000Ft-ért elhozom. Kifizethetném egyben is, de miért ne használjam ki, hogy kamatmentesen eloszthatom a kifizetését egy évre...
Szerintem aki most akar venni először iPhone5-t annak leginkább egy Ikon200 csomaggal, 60E + 24x 4580Ft. éri meg. Ez szerintem most a legjobb ajánlat a T-nél, nem drága a havi csomag, - benne 200 perc lebeszélhetőség+1GB adatforgalom, ami tapasztalataim szerint több mint bőven elég - és egy viszonylag könnyen előteremthető 60 ezres összegért elhozható, és még a törlesztőrészlet sem veri a földhöz, Persze csak annak akinek ezt anyagilag megengedheti és nem fontosabb dologtól vonja el a pénzt erre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest