- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
BossBoss
őstag
válasz
manchester85 #512 üzenetére
Most csökkentek kicsit megint? Jól látom?
-
Feri bácsi
tag
válasz
manchester85 #512 üzenetére
És utána nézzétek meg a hivatalos független árakat...
(210e,240e,270e)És ezek bruttó ÁFA-s árak !!!
-
geri|
aktív tag
válasz
manchester85 #464 üzenetére
agree és respect - de: akármikor olvasom a sok általánosító és apple-júzer fikázó kommenteket, kicsit elkeserít. De igazad van.
-
Gadgetfan_
senior tag
válasz
manchester85 #441 üzenetére
"Több dolog is van, amit nem értek amúgy. Pl. most az i5 kerete nem acél már, hanem alumínium? Meg miért kell festeni, ha kopik? Az i4/4S kerete acélból van, és a színe is olyan, nincs feketére fújva."
Én úgy tudom, hogy a hátlap és keret nem festett, hanem valami eloxáláshoz hasonló eljárással van feketítve, azaz vegyi úton, valami savas közegben hőkezeléssel "festik". Nem tudom ez hány micron mélységig hatol, de elvileg nem könnyen kopik, elég mélyen kell sérteni, hogy kilátsszon az eredeti nyers színe.
-
erdoke
titán
válasz
Ne aggódj, nálam megkapja majd a magáét, autóban mindegyiket aktív tartóba csúsztatom ki-be. Ha lekopik a keret, majd jól kicserélik.
-
geri|
aktív tag
válasz
manchester85 #453 üzenetére
Egy kis nosztalgia
-
Malachi
veterán
válasz
manchester85 #448 üzenetére
hát most sehol nem találom, de volt egy videó, ahol a tag ilyen karcokat csinált, aztán simán letörölte és nyoma se maradt. lehet, hogy ő a szerencsés kivétel.
késheggyel is kopogtatta, ott megmaradtak a pici lyukak az alu hátlapon.
-
nord_
veterán
válasz
manchester85 #446 üzenetére
Fehéret kell venni.
-
VD
őstag
válasz
manchester85 #446 üzenetére
"Hogy néz ez ki?"
Elég gányul..."Ilyet az életben nem hozol össze a 4/4S hátlapján."
Üvegvágóval azért megoldható... -
Malachi
veterán
válasz
manchester85 #443 üzenetére
ja, ez tény. ha sérül, akkor annyi neki, ez biztos. egy koccanás és horpad, egy erősebb karc és kopik.
de azért várjuk meg, mennyi lesz egy hátlapcsere, az iFixit szerint eddig ez a legkönnyebben szerelhető iPhone. könnyen kopik és karcolódik, de nehezen törik és már az elején mondtam, hogy inkább egy hátlapcsere 10k-ért, mint egy törött LCD csere 30-ért.
meg olvasd el ezt, tök érdekes. ha jobban belegondolunk, végül is jó irányba mozdultak ezzel az uni fém hátlappal. bizonyos szempontból. talán nem lehet mindent együtt, nem lehet olyan, hogy szép is legyen, meg strapabíró is, meg könnyű is. ha ezek a szempontok.
-
Malachi
veterán
válasz
á, ez is olyan, mint az antennagate. ha tényleg könnyen kopik a fekete mindennapi használat mellett, akkor tuti, hogy fél éven belül tömegével viszik majd vissza a boltokba és abból világbotrány lesz tényleg.
de ezeket a kulccsal meg fémpénzzel kapargatom marhaságokat nem tudom komolyan venni. hozzanak ide bármilyen telefont, garantálom, hogy tudok olyan tesztet végezni, amiben megkarcolódik majd, ha erősen vakarom valami vasdarabbal.
-
geri|
aktív tag
válasz
manchester85 #313 üzenetére
Eléggé dilemmába kerültem, ugyanis fehéret nem akarok venni.
btw ha bárkit érdekel:
-
Zjunior
veterán
válasz
Nekem tetszik nagyon fekete, eddig dilemmáztam a színén de már nem fogok!
Fekete 32gb black a tétől!
Fehéret meguntam meg képek alapján nem tetszik! -
Totheground
addikt
válasz
Nekem meg pont, hogy tetszik. Izlések és pofonok.
-
Fryskitt
addikt
válasz
manchester85 #294 üzenetére
Az a csomag, amit használsz, az egy mindenki által elérhető csomag? Sajnos, én sok embert hívok, és sokszor, emiatt 10-15e a számlám, teljesen mindegy, hogy mit csinálok, de a céges előfizetés alapdíja túl kevés ahhoz, hogy olcsón adjanak egy ilyen telefont, viszont a percdíja meg jó, nem érdemes váltani. Így, hiába ennyi a számlám, nekem is 200e körül lenne a telefon, amit ugyan ki tudnék fizetni, de egy olyan műszaki cikkre, amiből van majdnem ugyanolyan tudású féláron is, egyszerűen sóher vagyok ennyit fizetni. Hogy aztán másfél év múlva kijöjjön egy új. Amit írtam, úgy értettem, hogy ha már úgyis enyit fizetek havonta, és nem céges lenne az előfizetés, akkor nem is lenne olyan húzos az iPhone. Így viszont most talán a legjobb vétel egy S II, vagy egy Galaxy Note, melyek kb fél árban vannak. Egyszerűen néha nem szabad a legjobbra nagyon vágyni, mert akkor csak keserűség marad és frusztráció.
De mindegy is, a lényeg, hogy egy átlagos mezei felhasznló, a neki szánt díjcsomagokkal nem jár jól, a munkahelyi free wifi nem mindenhol adott (nálunk pl biztonsági okokból szóba sem jöhet), akkor már számít az adatforgalom, sokan egy tablethez, vagy máshoz osztják a telefon adatcsomagját stb. -
Fryskitt
addikt
válasz
manchester85 #289 üzenetére
Megbocsáss, de írtam, hogy nem lenézésből írtam, én magam sem veszek. Amúgy meg nem értelek, én is sírhatnék, hogy nincs pénzem BMW-re meg Mercedesre, de hát annyi a pénzem, amennyi, tehát veszek egy olcsóbbat vagy használtat. Ez sem nem rossz, sem nem jó, egyszerűen tény. De persze, meg lehet sértődni.....
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
manchester85 #289 üzenetére
Jah, 5000 Ft-os havidíjjal is használható. 500MB bőven elég egy hónapra.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
manchester85 #285 üzenetére
Aha, 3G-re nincs iOS 5. Azt hiszem 3.3 vagy 3.6-nál megállt a fejlesztése.
Köszi az infót. -
erdoke
titán
válasz
manchester85 #257 üzenetére
Én úgy látom, hogy januárig már nem fog jelentősen változni az árazás, mert a kereslet így is megvan. Majd ha lecsengett az ünnepi vásárlási láz. Ne legyen igazam...
-
erdoke
titán
válasz
manchester85 #254 üzenetére
Ha nem volt, itt valamit nagyon benéztek. Vagy te néztél be valamit...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpársportok
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Crypto Trade
- Trollok komolyan
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX 850W GOLD Fehér / White Moduláris Tápegység
- TUF A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung HW-QS700F 3.1.2 Hangprojektor (BONTATLAN!)
- TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- ThinkPad T16 Gen2 16" FHD+ IPS érintő i7-1365U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest