- Netfone
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Aurát vált a Vivo V60
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
manchester85
veterán
válasz
radi8tor #290 üzenetére
Én meg 1500ft-os havidíjjal használom, amiben 3 számot ingyen hívok 6000 percig. Van benne 50 mega net, ami semmi, de nincs túlforgalmazás, egyetemen, otthon van wifi, utcán pedig emailre, IM-re, időjárásra, facebookra használom, amire bőven elég. És szinte csak ezzel a 3 emberrel beszélek, a többiek hívnak, vagy írnak facebookon. Ilyen használati aktivitás mellett ilyen havidíjjal ez életem legjobb csomagja. És havonta beszélek vagy 2000 percet.
-
macikos
addikt
válasz
radi8tor #276 üzenetére
Ja. Az embereknek eszükbe se jut, hogy mondjuk a gyártó oldaláról is meglehet venni...
Ez olyan, mint amikor megjelent az iPad 3. A sok birka baromállat ment az Apple boltok elé sorba állni, hogy minél hamarabb megkapják. Én is elmentem, csak mondjuk én a MediaMarkt-ba... ott is ugyanakkortól lehetett kapni, ugyanannyiért, csak mondjuk nem volt előttem senki (én voltam egyedül). Persze Apple bolt előtt sátorozni az ugye egy "életérzés" a sok hülyének.
-
RexpecT
addikt
válasz
radi8tor #271 üzenetére
Telenor árak a !régi! iPhonera.
Pl:
iPhone 4S 16 GB - hűség nélkül 247 990 Ft
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest