-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
koby11h
őstag
válasz
Salamander #106676 üzenetére
Nekem Eger-Szeged volt eddig a legjobb.
Egerben 16:45-kor feladtam MPL csomagot (nem vaterafutar.hu, hanem címiratkitöltő) és másnap délelőtt Szegeden kivették az automatából.
Én néha szidom a postát, de ha minden ok, akkor nagyon gyorsak. Amiért szidom: pl. Csomagautomata, pénteken kétszer kellett "feladnom" a csomagot, mert elsőnél a felajánlott rekeszt nem tudta kinyitni... -
TaaT
nagyúr
válasz
Salamander #106610 üzenetére
Nálam a Shortokat jobb oldalt ki lehet ikszelni.
-
Syl
nagyúr
válasz
Salamander #106610 üzenetére
Én az Enhancer for Youtube kiegészítőt használom. Sok számomra hasznos tudása mellett van benne ilyen is:
-
Trailblazer
veterán
válasz
Salamander #106331 üzenetére
Elfogadom az ellenvéleményt, de azért ez elég periférikus használat.
#106330 3shae: Utólag már inkább neked adnám el, így, hogy tudom, hogy a figurinonak csak nepperkedni kellett. Pedig nem úgy tűnt járgányt és fizimiskát tekintve, mint akinek kenyérre kell az apró... Aztán ki tudja, ha hetente ezt megjátssza sokszor, akár még jövedelmező is lehet.
-
válasz
Salamander #105939 üzenetére
Nekem igen, mert akkor még nem volt otthon net, és azon a nyáron még anyámnál laktam, az utána következőeken már nem
@Migráns : Ja, csak a tizediknél megunja az ember.
Meg szűrő. Aki tud értelmesen fogalmazni, az általában le is tud bonyolítani egy üzlet. -
Pikari
veterán
válasz
Salamander #104126 üzenetére
A mostani telómnak 3"-os kijelzője van.
-
KROK640
nagyúr
válasz
Salamander #103327 üzenetére
1. Nem kell külön monitor, meg billentyűzet és egér, de ha hatékonyan akarsz dolgozni / élvezni a dolgokat, akkor mindhárom ajánlott. Ezesetben kifizetsz egy gyengébb monitort, billentyűzetet, és touchpadot, fölöslegesen.
2. Másik szobában, ágyban stb. így lehet megsütni a laptopot is meg a töködet is. Én ágyba akkor is csak telefont vittem már, amikor még megvolt a laptopom.
3. Optikai meghajtót tényleg nem használ már az átlag user, ebben egyetértünk
4. Külső driveok... igen laptopnál más nagyon nincs, ugrik is a helyspórolás
5. Ebben igazad van
6. Azért elég spéci eset, hogy ötször költöztél. Nem tudom mennyire vagy power user vagy gamer (a kommented alapján semennyire), de ha 2008 óta nem volt asztalid, érdemes egyet kipróbálnod, teljesen más szint. Nyilván, ha az igények filmnézésig és facebook tekerésig tartanak, akkor nem érdemes.A végével ismét egyetértek.
Meg ugye a "mellett, és nem helyett" politika is érdemleges.
Nekem pl a 2010-es években egymás mellett volt laptopom és asztalim. A laptopot épp azért adtam el, mert nem lehetett érdemben bővíteni, így túladtam rajtam, amíg ér valamit önmagában. És bár pl tavaly rengeteget utaztam, telefonnal leginkább megoldottam amit csak lehetett. -
Syl
nagyúr
válasz
Asztali gépet használóként lájkolom a kommentedet!
-
opr
nagyúr
válasz
En pl abszolut nem vagyok notiellenes, mint itt paran.
Lanyomnak is laptop lett a megoldas, pedig csak hazon belul van hasznalva, asszonynak is laptopja van, pedig evente ketszer-haromszor mozditja el az asztalrol, meg nekem is van notim (igaz ez utobbi ceges), amit par hetente kapcsolok csak be, amugy a helyen pihen.Szerintem nagyon jo dolog a noti, en nagyon szeretem is. Csak meg kell fizetni a normalisat. Ennyi a kitetelem. Nincs baj a laptoppal, abszolut meg tudom erteni, aki laptopparti, csak akkor legyen ra penz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max / 128 GB / 88%-os akku / gyári független / Pacific Blue
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest