- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MK VII
veterán
válasz
Yutani #10312 üzenetére
Nem érted..
Ez a gép szeretve volt! Benne van a sok lávcsi meg minden.. 100k-t megér bőven..
Bár mindazok ellenére, hogy nagyon szerették elcseréli kb akármire ami kétszer annyit ér mint a gépe..Ezeken a hirdetéseken már kb a kisiskolások is látják, hogy mekkora hazugság és átverés az egész.
Még az a szerencse, hogy a vevőket sem kell félteni.. Minden hülyeséget bekajálnak.(#10315) seniman
"nyomokban gamer dns-t tartalmaz"
Rátüsszentett Tetriszezés közben.. -
snecy20
nagyúr
válasz
Yutani #10273 üzenetére
Egyszerűen nem tudják, hogy boltból, sok év garanciával csak 1-2 ezer forinttal olcsóbb. Apró-párti vagyok, de csak akkor, ha megvan az a bizonyos természetesen egyensúly. Az elmúlt időszakban tendencia lett, hogy apróról már csak minimálisan olcsó *bármi*, mint újonnan. Ha egyáltalán olcsóbb, mert DDR3-akat már simán jobban megéri boltból kinézni.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Yutani #10273 üzenetére
Én még decemberben vettem egy 830-ast, 9-ért (64GB) most szeptemberig érvényes garival. De mivel jó állapotú, amíg meg nem hal nem veszek másikat, az biztos. Az meg még messze van.
Az eladó is tök jó fej volt. 10-ben egyeztünk meg, elmegyek érte, azt mondja jól van, odaadja 9-ért is, mert szimpatikus vagyok, nem csak ígérgetek, hogy eljövök ezért-azért
-
törölt tag
válasz
Yutani #10244 üzenetére
Igen, ezért mondtam hogy nem lehet összehasonlítani, mert nem azonos kategória.
A legerősebb Kaveri árban, kategóriában, CPU teljesítményben egy i3, IGPben viszont vagy 3x erősebb.
És ha lejjebb megyünk mindenhol ez a felállás fogad. Az hogy a csúcs IGP végre utolérte, hát....
Még két évig nem is lesz másképp, akkor fogja az Intel kukázni ezt az IGPt, az AMD meg hozza a Zent. -
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Yutani #10072 üzenetére
Mert sok okos túlárazza az nV-s cuccát. 760-at múltkor vettem 40-ért, WF3-mas Gigabyte. Amúgy a 760(670) már inkább a 7950-hez áll közel, annak az ára meg 40 körül mozog. Meg mondjuk az nV mindig is jobban tartotta az árát valamelyest.
Amúgy meg ez nem csak azon múlik, hogy ért-e hozzá. Ki amilyen játékokkal játszik, ott lehet jobban teljesítenek az adott kártyák. Meg a driveres támogatást meg kell fizetni
-
orionpro
tag
Remélem én is beleakadok egy Gravis-be. Az nem dobozban lenne, a falon! Na meg a Monster Sound, vagy bármilyen Vortex2. Soon!
Az egyik ilyen SB is úgy jött, hogy hoztak 2 gépet, hogy a régebbi alkatrészeit be lehetne építeni a C2D-ba, hogy jobb legyen. Mondom aligha, ez egy P1. Szóval megkaptam és a legaljában bent csücsült egy csoda AWE.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Tegnap belefutottam hasonlóba. GT240-et vitték (Jófogásra 7.5-ért raktam fel, az alkuhuszárok miatt, mondom úgy is alkudnak).
-Szia, 5-ért odaadod, csak ennyim van most, de vinném még ma?
-Az 5-öt keveslem, 6-ba megegyezhetünk.
-Oké, megyek érte (hogy hogy lett neki hirtelen egy ezrese, rejtély).. eltelik 1 óra, megjött...
-Ezzel kezdi: 7-ből tudsz visszaadni egy ezrest?
Akkor milyen 5-öd van csak ember?
Másik eset:
Anno jó pár éve, Galaxy Mini-t vinnék. Tag kérdi van-e alku. Mondom nincs. Elviszem a buszvégre személyesen, másik városból jött. Megtaláljuk egymást, azzal kezdi, hogy nem volt nála a diákja, ezért teljes árú jegyet kellett vennie, odaadom-e 17 helyett 13-ba, mert csak 15-tel jött el. Mondom nem, akkor mehet is haza. Aztán előkerült a többi 4 ezer is, és haza is tudott menni
Mondom a pofám leszakad.
-
Az enyém is világít. Alul. Pirosan.
Ez akkor lézer irányzék, és ezzel kell rámutatni a lelövendő ellenségre, és ha a fején van a piros pont akkor klikkelni?
Nehéz lesz a levegőben tartva az egeret, de kipróbálom...
Én marha meg simán csak az asztalon huzogattam eddig az egeremet.... -
Ott van az apróban az árlista link.
Van benne 13 ezres is.
Így lényegében normálisnak mondanám az aprót - lévén csak egy árat lehet megadni, azt eg ugye általában a legolcsóbb alapján adják meg.Én az olyanoktól kapok agyhugykövet, amikor a cím lap plusz proci, de az ár csak a lapra vonatkozik.
Na az az inkorrekt. -
-
TaaT
nagyúr
Az EKL narisárga hűtőt is valami 3e ft-ért (remélem jól emlékszem) árulta újonnan Merlin. Aztán amikor elfogyott használtan sem lettek olcsóbbak, sőt, PH-n kívül simán árulták 5e-ért is.
-
snecy20
nagyúr
Várjál, én azt hittem hogy ebben benne van a monitor és a billentyűzet is...az plusz 10 lepedő.
Amúgy eszembe jutott az előző évtized közepe, amikor tényleg ennyit ért.Viccen kívül, állnak ilyen szintű működőképes gépek itthon nem is egy, de még kedvem sem volt vesződni a felrakásukkal. 5k-ért sem tuti hogy elmennének...
-
törölt tag
Nyert egy egyéves korlátlan szolibérletet.
A telefon fossá van karcolva azért fotóz így. Tudom, mert nekem is volt ilyen. A keverő vicc, megkímélt állapotú az hogy rozsdásodik az éle, meg ezer éves. A noti meg megint vicc. Felét ha éri kategória ez is. 30-ért már talán T400-at is kapni basszus.
Miért akarja elcserélni hangfalra, mikor ott hirdet kettőt? -
törölt tag
Ezeket legtöbben ilyen beteg áron adják. Én is 6770/5770 karit kerestem a 4830 után, mert a 6800-ra nem volt pénzem. Ilyen 10 ezres ársávra gondoltam, mert annyit érnek. Aztán csak lestem, hogy 15-20 ezrekért akarják eladni ezeket a fosokat, hát inkább vettem 18-ért egy 6850-et könyörgöm....
-
TaaT
nagyúr
Nálam egy E8500 prociért érdeklődött egy ember, alkudni akart az árból vagy cserélni, úgy maradtunk hogy majd másnap beszélünk. Nemsokkal utána hív egy ember hogy kell a proci és alku nélkül viszi, én meg odaadtam neki. Az alkudós utána meg mondta hogy nagyon kellett volna neki a proci, bár akkor nem értem hova alkudozott.
Később azért felajánlottam neki egy E8400-es 5000ft-ért, de nem fogadta el.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Energiaital topic
- Kutya topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Medence topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen NAS-t vegyek?
- Synology NAS
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest