- iPhone topik
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Hová lett 1000 mAh?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Samsung Galaxy A12 - idén sem erősebb
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ViZion
félisten
válasz
sptkyle #4743 üzenetére
Te is hibázol gépelés közben néha, nem?
Igen, kövezzük meg, mert véletlenül 1 nullával többet írt???Haverom 2 joy-al, kb 5-6 eredeti gémmel, egy memkarival, halom írott koronggal árulta 15 k-ért, majd 12-re lealkudták és elvitték. Ez kb. 2-3 éve volt, mikor a PS3-at vette. Majdnem sírtam, 12k-ért még porfogónak is megérte volna.
Esetleg a hirdetőre ráírni, h csere PS3-ra és adok még KP-t?
-
sptkyle
senior tag
válasz
sptkyle #3532 üzenetére
pont kicsúsztam a szerkesztési időből, sorry a duplaposztért, de a hirdetés gyűjtött pár óra alatt 130 kommentet, amiből az alábbi szintén fontos infók derültek ki:
a 20 000ft-os ár úgy jött ki, hogy:
"és én úgy csináltam hogy megnéztem az eredeti árát és levontam belőle a postaköltséget meg azt hogy használt""a gép 720p-be viszi a Youtube vidiket"
a gép jó állapotban van. ezt onnan lehet tudni, mert a tulaj ellenőrizte:
" pl gépház mennyire kopott vagy behorpadt e stb" -
válasz
sptkyle #3474 üzenetére
Miért, szerinted mennyi egy 645 ghz-es proci?
Annyit önmagában a proci is megér.
De ha még az időgépét is kölcsön lehetne kérni kis időre (bár időgépnél nem hiszem hogy van értelme az időtartamnak), amivel idehozta ezt a futurisztikus sebességű példányt, az minden pénzt megérne
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garázsvásár-Kiárusítás 500Ft.-/Darab
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-12.gen. 30+ típus!!!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest