- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Milyen GPS-t vegyek?
- Mobil flották
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenwood
veterán
nekem tgyenletesen melegszik at,mivel sose tolom be a full kretent.
Ha nem megy teljes gozon a mikro ,akkor van ideje atmelegedni a belsejenek meg azelott,hogy a kulseje szenne egne.
Egyebkent egy fozeleket ugyanannyi ido kb. labosban megmelegiteni,mint mikroban,esa tuzhely biztos, hnem egeszsegtelenebb.
en pusztan megszokasbol,lustasagbol mikrozok. -
ViZion
félisten
Ennyi. Ott a lehetőség, az már nem az ő baja, h userek lusták forrasztani!
Gamer PCB eladó! Tetszőleges, akár quad 1150 is kialakítható rajta! Csak 135000 ft/m2...supreme7: én is hasonlóval találkoztam már: magyarázza, h mikor vette ez milyen ütős volt, meg akkori gémer, etc... etc... igazi fehér holló, talán ilyen másnak se volt. Belenézek, hát cerka, vagy jobb esetben közepes penya. Amikor mondom, h ez új korában sem volt se gémer, se különleges, akkor meg én leszek a köcsög, szal. inkább az idő vas foga a jó érv...
-
tatabike
őstag
-
MK VII
veterán
Pont nem ezen van a hangsúly hanem azon, hogy nem tudja bizonyítani, hogy nem kapta meg..
Ez a mondat: ""A vásárló tudja bizonyítani, hogy megkapta? Nem. Azt, hogy nem kapta meg? Azt sem." "
azért lett így megfogalmazva tatabike részéről, hogy érezhető legyen, hogy a vásárló semmit nem tud bizonyítani azt sem, hogy megkapta, de ami a lényeg, azt sem, hogy nem kapta meg.. És mivel abban az esetben amiért kiindult ez az egész ott pont az van, hogy azt állítja, hogy nem kapta meg, de bizonyítani nem tudja ennek ellenére osztogatja a negatívot.. Viszont a feladó is hibás mivel ő meg azt nem tudja bizonyítani, hogy feladta.. Szóval mindenki nyelje le a hülyeségét.. Ennyi a történet szerintem. -
konikan
aktív tag
Így múlik el a múlt dicsősége.
Bennem az a tudat élt régen, hogy az apró az a hely, ahol hozzáértő emberek korrekt áron hirdetnek, és hasonlóan hozzáértő emberek keresnek illetve vásárolnak. Erre manapság egyre több a túlárazott motyó, meg a fentebb található keresés.
Na jó, nem akarok általánosítani, és persze ez a kijelentés is kicsit eltúlzott, és csak az én tévképzetemben él.
-
snecy20
nagyúr
Beírtam ezt a kis adalékot, bár már ilyen szinten nem akartam bonyolítani a történetetet, mert igazából a fő szál az hogy a lapja nem támogatja, aminek ő baszott utánanézni vásárlás előtt. Az persze a hab a tortán hogy mennek, csak jobb késleltetéset szeretetett volna...Írtam Kalandornak hogy akkor itt és most ennyi vót a hardveraprózás, ha büntetlenül és megalapozatlanul lehet osztogatni a negatívokat.
-
patomi
őstag
-
Ganz-[HUN]
addikt
felhívtam felefonon, egy 25-40 éves nő vette fel, azt mondja hogy a fia árulja, de a telefonja bekrepált szervízben van. tehát az anja. Mondom és ehhez jár eredetiságet igazoló tanúsítvány? Nem nem ,a kulcs a netről van. Mondom rendben, ez nem ér 250 forintot sem. Jó, majd később jön a fia, majd beszéljem meg vele. Mondom ok, további szép estét. Viszhalll! Letettem a matávost, és majd később visszahívom
-
törölt tag
Én is nagy régitelefon párti vagyok, de aztán rájöttem van idővel egy határ ami alá nem szabad adni. Márpedig a P1 bőven alatta van már. Maradok a 4 év körüli csúcsközeli telóknál, ez a módszer vált be eddig a legjobban.
Már olcsó, kategóriájából adódóan minőségi, nem túl elmaradott, nem szarráhasznált még. Jó persze ki is kell fogni a jót. És utána jönnek az egyéni paraméterek. -
Ed3r_X_
nagyúr
Hát, semmi gamer dolgot, az most borítékolható. De az ilyeneket egy pofonnal ráznám helyre, hogy ezek után ne mondják rá minden szarra, hogy "gamer". Értem én, baromi jó marketingfogás mindenre rámondani, de az egyszerű Józsi bácsi emiatt fog hülyének nézni mindenkit, aki mondjuk jobb gépet kínál neki, mert hogy az is gamer, oda van írva, inkább megveszi a szart.
Ezen egy CoD 4 alig fut el HD mellett.
Köcsög lennék?
-
ViZion
félisten
-
törölt tag
-
-
Ed3r_X_
nagyúr
-
MurdR
veterán
Gyerekek ezért a telefonért a 3310-es időszakokban pár GSM boltos a fél veséjét odaadta volna. Eszméletlen mennyire arany árban volt. Főleg, hofxgy akkor javarészt a mobilosok nem a fiatal korosztályhoz tartozott, sok vidéki nem használt netet, amivel NCK generátort le tudott volna tölteni stb.
Mára ez a része sajnos elértéktelenedett, és tényleg csak pár ezer forintot ér. (már csak azért is mert a hozzá való szervíz kábel eléggé ritka, amivel ezt a moddolt szoftvert fel lehet tenni.) -
-
-
-
seniman
veterán
Olyan bizalom gerjesztő belseje van,hogy akár az iszlám állam kft. is gyárthatta volna
Ezt be nem dugnám a szivargyújtóba,hacsak nem randim van a villamossági szerelővel.Mennyivel egyszerűbb nem rágyújtani a kocsiban
(#6451) Ed3r_X_
Azért okulásképpen a szégyenfalra kiírnám a sztorit.
-
törölt tag
Ez amúgy nem faszság, ionizátor, csak ez a gagyi kínai szar. A normálisak valóban tisztítják a levegőt, nekem is van igaz az egy százezres légtisztítóban a szobába. De kocsiba is kapni normálisabb variációkat, mondjuk ez nem pont az.
Ez egy fokkal jobb a szivargyújtós fogyasztáscsökkentőnél, mert az konkrétan agyfasz, ez meg ha minimálisan is de valamennyi iont talán kiad magából bár kb használhatatlan. Lehúzott ablaknál pláne. -
-
Ed3r_X_
nagyúr
Mennyi ilyet látok, telefonnál is. Burkolt átb***s, az ilyet úgy rúgnám seggbe.
A másik kedvencem, mikor oda is írja mellé, hogy én nem értek hozzá, nincs időm vele foglalkozni, de aki ért hozzá könnyen megjavíthatja.
Csíkozós, szemetelős VGA még a kedvencem. Olcsón javítható. Olcsó és jó nem igazán van. Ha olcsó, akkor az olyan is, kontár hőlégfúvós. Ha több, akkor meg nem éri meg, mert annyiért árulják. Facebook csoportban láttam múltkor ilyen GTX 460-at, 7-ért. 5-6 lesz magába a reball, ha nincs is a városban, akkor plusz a posta. Majdnem úgy jön ki, hogy annyiért már veszek egy használtat, de jót. Nem beszélve arról hogy megéri az utánajárás ilyen kalibernél.
-
Pickit3
aktív tag
Az oszt igen.
Ennyi erővel én is felrakom a p3-as deszkámat:"Eladó egy lap ami megjavítva működik."
Anno amikor ilyen lapot kerestem akkor találtam egy hasonlót 4lepedőért. Majd a gyerek közölte ha kell a lap másik fele is akkor 8ropi. Kiderült hogy a gyerek egy félbetört lapot árult, de szerinte össze lehet forrasztani. Hajrá...egy több rétegű nyákot...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged