- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hová lett 1000 mAh?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz
kenwood #24976 üzenetére
Én annyit szoktam javasolni az ismerőseimnek, vagy aki éppen megkeres ezügyben, ha TÉNYLEGES vásárlási szándéka van, akkor kérje el az adatokat, széria számot, akár bolt, akár magán embertől, és regisztrálja be a mySamsungon. Ha sikeres, akkor megveheti, ha nem akkor meg nem vesztett semmit se.
Tekintve jártam úgy én is a mostani monitorommal, amit a MediaMarktban vettem, rajta is volt a magyar Samsungos matrica, reklámok stb, csak éppen a serialja nem volt a rendszerben. Beírom a serialt, semmi. Nincs ilyen termék.
Telefon a Samsungnak, vasárnap, de készségesek voltak... mondom ha valami szürkeimport, bár kétlem, hogy az MM-ben lenne, akkor mondom visszaviszem.
Erre felhívta a Samsungos csaj a MM-et, azok meg azt válaszolták, hogy csak akkor vihetem vissza ha hibás.
Akkor fotó a termékről, garanciajegy, jótállás, blokk, istenf@sza, mindezt küldjem el a Samsung emailjére, XY ügyirat számmal.
Két hét múlva! kerestek, hogy most már beregisztrálhatom a monitoromA lényeg, hogy minden jó, ha a vége jó, de ha magánembertől veszel valamit, akkor oda már mehetsz vissza sírni...
Ennél az egy gyártónál 100%-os garancia, ha beregisztrálja az ember a mySamsungon. -
Chaser
legenda
válasz
kenwood #24911 üzenetére
régen az up előresorolta a hirdetést, ma kb "eszmei" értéke van, h teccccccik', sztem azzal semmi baj nincs
arra jó ha tényleg jó az ajánlat, hozzá nem értő kedvet kaphat
viszont mikor pl a túlárazott 980-akat tolták bolti ár közelében gari nélkül/sufni garral és upolt a sok madár az épp nem a legjobb volt...hiába jó a termék ha az ajánlat annál rosszabbszerk: doeeg azért mert nincs ott h megnyerhető, még szerethetné megnyerni a delikvens
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
kenwood #24379 üzenetére
(Nexus 4 tulajkent akinek szinten a digitizerje szallt el hasznalatot nem zavaro repedes mellett)
a touch eleve nem 4k magaban, sokkal inkabb az assembly fele kornyeken van es gyakorlatilag lehetetlen lemuteni a regit / felmuteni az ujat a repedt kijelzore ugy, hogy azt ne kelljen cserelni.
viszont ha otthon meg tudod csinalni a cseret akkor azon lehet nyerni, bar ez attol is fugg, hogy mennyi extra csavarhuzot kell beszerezni, mennyire vagy ok technikaval es foleg, mennyi idod van nekiallni ezzel foglalkozni. osszessegeben nalam a nexus4nel a kijelzocsere otthon nem feltetlenul volt olcsobb, mint beadni gariba.
-
-
Papooo
senior tag
válasz
kenwood #23060 üzenetére
Tavaly vásároltam a jófogáson, de előtte szokásom szerint egy picit lenyomoztam a telefonszám ás a név alapján az emberkét
A Facebook profilján hatalmas kigyúrt kreol állat 10 kilós ezüst fuxal, együtt a gyúrós tesókkal.
A találkozón majdnem felsírtam, mert a csávónak cérnavékony hangja volt, és a könyökömig ért csak fel.
A 120 kilós kétajtós szekrény a valóságban egy kigyúrt kertitörpe volt -
guftabi96
addikt
válasz
kenwood #23058 üzenetére
a capson kívül semmi baj nincs ezzel.
Én is szívtam már ilyennel.
Ír, hogy érdekli, megvenné stb, és hogy tudom-e jegelni a következő hét végéig, mert akkor lesz pénze.
Mivel teljesen normálisan, jól megfogalmazva írta minden üzenetét, én belementem.
Jött is az üzenet másfél hét múlva, hogy bocs, de mégse kell, mást vettem.
"Egyebkent a legtobb ilyen szoveget 110-130 kilos tulkok szoktak irni."
Ezt én se értem... -
-
-
MK VII
veterán
válasz
kenwood #22994 üzenetére
Szerintem onnan, hogy az eredeti vételára a telefonnak mikor kihozta a szolgáltatótól az eredeti tulaj akkor 160 ezer forint volt.
Az adásvételnél megállapodtak abban, hogy egy Z3+25 ezer lesz az ellenértéke a telefonnak. Z3=105 ezer+25 ezer az 130 ezer forint.. Ergo 30 ezer forinttal olcsóbban kapta mivel ugye használt készülékről van szó. Így egyeztek meg. Pont. Viszont az első tulajnak nem a 130 ezer forintot térítette meg a szolgáltató hanem a 160 ezer forintot, úgy, hogy amit eddig befizetett 100 ezer forintot visszakapta plusz elengedték a többi 60 ezer forint törlesztőt.
130 ezer forintból 100 ezer forintot adott csak vissza az első tulaj. Ez tény. Ergo 30 ezer forinttal még tartozik mivel a szolgáltató azt már el sem kérte tőle viszont a vevője meg kifizette...
Olyan egyszerű tényleg ez a dolog, hogy hihetetlen..
Nagyon sokan itt a topikban nem tudnak ésszerűen gondolkozni ezek szerint, ha az eladónak adnak igazat..
Szimpla lehúzás történt az eladó részéről és jogosan kapálózik a vevő azért ami neki jár.(Összegeket felkerekítettem, de tudjuk pontosan mik az összegek.. Az arányok itt a lényeg.)
-
Postas99
őstag
válasz
kenwood #22934 üzenetére
1. Soha de Soha nem veszünk olyan lakást amin teher van pláne úgy hogy az új tulaj még széljegyre sem kerül rá mert ígéret van arra, hogy a fennmaradó 1.5 millát majd az eladó kifizeti.
Egy ingatlan banki terheléssel max piacképes, de eladni csak is úgy lehet hogy TEHERMENTES. A bank sem egyezik bele hogy más is felkerüljön a tulajdoni lapra.
Nincs az az ügyvéd aki ilyen adás-vételt csinálna. -
8th
addikt
válasz
kenwood #22928 üzenetére
Úgy, hogy egy használt telefont cseréltek egy másik használt telefonra és nem kp-t csapott anno az eladó tenyerébe. A szolgáltatóval továbbra is az eladó áll szerződésben nem a vevő. Az egyébként mindent elmond mindkét félről, hogy egy kézzel írott papírfecnit sem írtak a cseréről. Két felnőtt ember, hogy lehet ilyen balfasz? Úgy sem fognak tudni soha megegyezni szóval a legegyszerűbb az lenne ha visszaállítanák az eredeti állapotot. A vevő kapja vissza a telefonját + 25ezret és adja szépen vissza az eladónak a G4-et. Az eladó kicserélteti magának egy új mobilra és röhög az egészen a vevő meg így járt. Legközelebb ne vegyen más nevére szóló előfizetéses telefont. Ennyi.
(#22927) shteer: mennyémáinnen...
-
djculture
félisten
válasz
kenwood #22928 üzenetére
Amúgy tökmindegy most nézem lehet venni az e-magon új függetlent 109-ezerért, simán nem adtam volna egy fillért se a srácnak hanem vettem volna neki egy ilyet és bekaphatja. Akkor nem tudom mit szólt volna megvan a telefonja, garanciális is. Azt a plusz 10-est megérte volna hogy ne legyen veszekedés.
-
-
-
-
MK VII
veterán
-
TaaT
nagyúr
válasz
kenwood #22537 üzenetére
Azért egy vaku nélkül félhomályban készült 640x480-as képre nem dobok ki az ablakon 25.000ft-ot, de hát lehet jobb is hogy nem kötöttem üzletet a kedves eladóval.
Baltoafarkas: Mondjuk boltban ilyenkor kérnek telefonszámot, és min 1x felhívnak ha nem mennék el a cuccért.
-
patomi
őstag
válasz
kenwood #22338 üzenetére
Már bocsi, de arról nem volt szó, hogy mennyi hely van a lapon(lehetne 4 is). Miért kellene egyből guglizással kezdenie egy átlag érdeklődőnek. Nem azt mondta, hogy kidobod a kettest és helyére raksz egy négyest, hanem azt, hogy beleteszel még négyet.(szöveg értelmezés szerint a 6 mellé "még 1db 4 gb") Remélem így érthető.
-
maxatesz
tag
válasz
kenwood #22061 üzenetére
Nagyra becsülöm az optimizmusodat ,és hogy ilyen pozitívan látod a dolgokat
, ami jó helyre kerülést illeti stb
Ha én hülyét kapok akkor ide linkelek vagy írok "hülyétkapokazapróktól"mert ezért jött létre.
Ha véleményem van akkor pedig kinyilvánítom,mert hülyétkapok az apróktól!
Kicsit túl reagálod szerintem is... -
maxatesz
tag
válasz
kenwood #22057 üzenetére
Véleményt nyilvánítok mert van jogom hozzá, és a felelőséget is vállalom érte.
De nem gondolnám hogy egy rászorulónak adná tovább.... Ez az én véleményem.
Véleményt nyilvánítani mindenkinek joga van.barob
"nekem is kelllllllllllll"
"ment pü stoppolnám a szanyor pc cuccot"
"Bocsi de ingyért teszed fel ,akkor minek kérsz hdd, ,kuka és ennyi. Szia "Gondolom, aki rászorulónak segít tiszta szívéből az nem irkál be ilyeneket....
-
-
snecy20
nagyúr
válasz
kenwood #21246 üzenetére
Akkor hagyjunk mindent így, ahogy van, és ne állítsunk semmit pellengérre, és ne is hívjuk fel a figyelmet az ilyesmire. Sőt, én még merem különbnek is érezni magam tőlük, függetlenül iskolázottságtól, mert ez nem csak azon múlik.
Jobb úgysem lesz a helyzet, sőt, én 2004 óta figyelgetem jobban a netes aprókat, és hát nem túlzok ha azt mondom, elképesztő minőségbeli züllésen ment át az apró, nem csak itt, máshol is.
-
zolee5016
őstag
válasz
kenwood #21246 üzenetére
hogy alacsony iskolazottsagu embereket
meglepődnél,ha tudnád,ezek a szöveget több esetben lustaságból,semmint aluliskolázottságból adódnak...
mer a face-n jó itt is jó.........
Saját környezetemből látom sajna..a gyerkőcök osztálytársain , a fiatalabb ismerősökön....
...................................
de ez mar tenyleg a pisis hulyegyerek kategoria,ami itt tortent.
És megint kezded................................ -
SUPREME7
őstag
-
Speed®
titán
válasz
kenwood #21167 üzenetére
"Kipróbált termékről van szó, amire garanciát vállalunk, mint minden termékre a webáruházunkban.
A kedvezményes ár, a közvetlen gyártói kapcsolat eredménye!"
Kíváncsi lennék mit szólnának egy h2testw screenhez róla..meg a közvetlen gyártói kapcsolat is kemény lehet..aliexpress eladó tippre ;p
-
Speed®
titán
válasz
kenwood #21164 üzenetére
Technikai oldalról a kiemelés kicsit nehezíti az ügyintézést ilyen esetben, de ez megint olyan téma, amit mi tudunk, miért/hogy intézzük. Semmi nem történik ok nélkül ;p
A tettrekészséget díjazzuk, a jelentések a legtöbb esetben segítenek tisztázni az aprót, de csodák nincsenek, problémás esetek mindig lesznek..igyekszünk. -
törölt tag
válasz
kenwood #20916 üzenetére
Mondjuk te úgy se látod, de épp jött egy csomag az Ipontól, 2540, nem törékeny, és a csomagolás annyiból állt hogy összerakták egymásra a gyári dobozokat, körbetekerték ötször folpackal és csókolom. Nagyon megerőltették magukat, ha már boltok közül náluk a legdrágább a szállítás és nem képesek nagyobb összeg felett ingyen küldeni vagy legalább olcsóbban.
Csóri szaros boltok meg 10-30-50e fölött már ingyen küldik, de alapból is feleennyiért. Pedig ugyanaz a futárszolgálat is. Nem kell szépíteni, az Ipon lenyúlja a szarba még a szállításon is a pénzt, ennyiről van szó. De hát tegye, attól még egy jó bolt, csak nem kell őket túlszépíteni.Persze hogy csomagoltam be cuccot anno még mikor apróztam 2-3 éve, tudom milyen, nem is keveset, mégis sokszor én álltam a postát, úgy hogy volt mikor a fasza strandtörölközőmbe csomagoltam pl. az erősítőt meg a monitort és a notit is, nehogy egy kurva karc legyen rajta, mert a bubis fólia sarka a puha műanyagot képes megkarcolni. VGA kártyákat majdnem PC ház méretű dobozba küldözgettem, súlyra nem nehezebb, méretre meg belefér, akkor miért ne, reklámújság meg van dögivel, lehet bele gyűrni ütéselnyelőnek. Tudom hogy kell becsomagolni valamit, de ennek most nem sok köze van ahhoz hogy az Ipon mennyit fölöz le a szállítási díján.
Aztán az olyanok mikor úgy kaptam telefont pl. hogy a gyári dobozba volt le se ragasztva, simán kinyitottam az oldalát és kivettem a telót. Csoda hogy a postán nem nyúlták le, de nem egyszer volt ilyen, alaplappal és VGA kártyával is. Egyrészt szánalom az eladókra nézve, másrészt jó dolog hogy a posta azért megbízható.
-
törölt tag
válasz
kenwood #21011 üzenetére
Honnan tudod hogy senki nem élt vele? Ne dumálj már üres szavakat kérlek. Írtam nem egyszer, rögtön anyázások jöttek vissza. Privátban megteheti, moderáció nincs rá, levéltitok.
Ha alá írod, rögtön nem mer anyázni, és azt legalább látja más is hogy simlis a cucc, főleg ha még valami hablaty keresztbe dumát is levág az eladó. Senki nem fog élvezetből odamenni lehúzogatni normális cuccokat, csak azt amivel balhé van.Kalandor már leírta hetekkel ezelőtt, blogjában van a lista amik be lesznek vezetve, üzletrontás törölve lesz. Az hogy nem képesek egy ÁSZF-et átírni hetek óta, az embereket meg hülyítik vele, az oldalt minősíti...
-
quailstorm
félisten
-
quailstorm
félisten
válasz
kenwood #20974 üzenetére
Akyga nekem még a Colorsit meg Deer, Display időkből volt ismerős. Egy ilyet max filléres integrált grafikás netezős gépbe raknél, 250-es kuladarab. Annak örülök hogy legalább a háza normális.
Indiában még kapni a Mercury 400-as muskátliládát, ami ha megfogod elszáll (durván súlytalan, 300g). Ha bekötöd a gép száll el, legalábbis a vinyóElkanyarodtunk. Szerencsére ezzel nem találkozok, ha nézek konfigot és ilyet látok akkor meg becsukom.
Laptoptöltőt vettem Akygát hogy eladjam vele a fölös lapost, de épp ezért nem tudom milyen. Könnyű és forró
-
quailstorm
félisten
válasz
kenwood #20971 üzenetére
De ez egy tizenéves P4 táp még az előző szabványgenerációból, a címkén is ott van.
Tudom hogy lehet kapni ilyeneket 5 ezer körül, de az általam linkelt DL-t én szétszedtem, és a nyák 10 éves volt mire piacra került vele a táp...@baltoafarkas: pedig itthon pont azt várnám hogy HKC430 mert nem lesz tőle gyorsabb a gép
úúú haveromnak az volt még 2 éve, 9800GT-vel kínozta szegényt, garanciában egyet már kellett cserélni de csak nem jött rá hogy nem kéne erőltetnipersze hogy írnak, mert most is vannak gagyiságok, Indiában például Corsair VS-nél nemigen lehet jobbat kapni, csak nagyon drágán néhány FSP meg Seasonic.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lightyear - befektetési app
- Milyen processzort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EAFC 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- EA Sports WRC '23
- Milyen monitort vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GARANCIÁLIS! Apple Watch Series 10 GPS 42mm Rose Gold!
- Asus ROG STRIX Z370-F GAMING Alaplap
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest