-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
maxatesz
tag
Valóban!
Ha már írt az ember akkor miért kell még erőszakoskodni , főleg így!
Feltéve ha igaz az állítása,amit kétlek,! akkor miért nem írja meg az első hozzászólásban?
Ha tudom hogy mi a célom akkor nem a második hamadik üzenetben közlöm"Sokkal szívesebben adom olyannak, aki 'jó célra' használná"
-
seniman
veterán
A fejtetőre rakott,elforgatott képek már mindennaposak.
De hogy lovas sztorival is kapcsolódjak,haver egy időben elhatározta,hogy lókupec lesz.Első vétele egy nyeszlett gebe volt,valami kisebbségi csoporttól,a dög reggelre összecsuklott az istállóban.
Ez a marha fel spaniferezte a gerendákhoz és úgy állította talpra.
-
Trailblazer
veterán
YouTube-on azért felteszem, lézeng már néhány 4K video. Persze a megfelelő vas sem árt a teljes élvezethez, ami nekünk, átlag egyorrúaknak meglehetősen elérhetetlen. És akkor jön mellé még a csúcskategóriás vga mint igény, ami mondjuk egy-két játékot képes megröccenteni ezen felbontáson.
-
quailstorm
félisten
alighanem ez inkább a szolgáltatóknál volt szokás mert ha jól emlékszem Nokiás garanciáztatás során nem volt épp kellemes élménye senkinek
semmit nem javítottak de hónapokig húzták és nem volt telefonszóval a swap készülék az, amit a szolgáltató ad a problémás telefonja helyett az ügyfélnek addig amíg meg nem javítják/nem érkezik meg a másik
ebből ami sose volt használva na az pokoli drága -
kenwood
veterán
Ha az elso 1-2 uziben kiderul,akkor nincs gond,mert megvan ra a sablon valasz :
"szia.jegelni max. 1 napig tudom,keress meg penteken,es megbeszeljuk a reszleteket,ha meg meglesz"
A gond az,amikor szetszivat a hulye kerdeseivel,majd a legvegen kozli,hogy felaron elviszi,vagy tizediken kap fizetest (es mondjuk tizenhatodika van). -
-=RelakS=-
veterán
Nem pc-be dugja, hanem ha van usb a hifin, akkor abba, hogy megtáplálja. A kütyö 3.5-es kivezetését meg a hifibe.
Mondjuk amin van usb, azon ne lenne bt funkció is?
Persze, tönkrement
A kis hangszórós megoldás power bankról is érdekes, mert gondolom olyankor már inkább bedugod a telefonba a hangszórótAmúgy ha nem vagy audiofil, szerintem nem fogsz hibát találni a BT hangátvitelében (konditeremben legalábbis nem volt rossz
)
-
SUPREME7
őstag
Egy ilyen kellene neki valószínűleg. USB-ről kap áramot, bluetooth-on fogadja a zenét mondjuk, és van rajta egy 3,5-ös jack amivel pl egy hifire lehet áttolni. Magyarán vezeték nélkül lehet zenét továbbítani. Volt egy cikkem a logouton egy ilyen ketyeréről.
-
Én is reklamáltam no, mert egy csillagpont mögül vagyunk fenn páran és van melós gép is, amin meg kozmetikumokat meg ruhát meg mindet szoktunk asszonnyal nézni, és krva gugli minden gépen felhozza ezeket a szarokat
Uh én a google mint reklámozó ellen tiltakoztam mert elég azt munkaidőben bámulni
-
-
-
shteer
titán
A monitor 15 vagy 17"?
Úgy tudtam, hogy ennek is kitiltás lesz a vége
-
-
djculture
félisten
Régiek nem tudtak csúcsteljesítményt a benchmarkokba de nem is az elérhető leggagyibb nand memória volt rajtuk össze vissza cserélgetett (éppen mi van a raktárban) alaplappal meg vezérlővel. Mert most ez van ugyanolyan típust veszel kettőt akkor is jó esélyel kifoghatsz olyat hogy nem egyforma. Raid-ot használok tapasztalom. Nekem is van 4db 32-esem egy gépbe azok nagyon jók.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged