- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
az engem nem érdekelne mennyit ment, ideális esetben oc-t se kapott mert nem éri meg, és hűtötték a környezetet is, és a konstans terhelés sokkal kímélőbb mint a játék, na meg ugye gar nélkül nem veszünk vga-t x összeg felett, bányászkodós vga-k ára meg x összeg felett van
shteer igen, az elég szégyen ( : de jó, h nem szálltam bele ebbe
-
Gyuri27
félisten
Óóó oda írja, hogy pl maradva a példánál 7770 eladó. De hogy mi a pontos tipusa az nem megy.
Aki egy egyszerű hirdetést nem tud megírni attól nem szabad vásárolni szerintem.
Mert ugye nem nagy vasziszdasz oda írni egy pontos tipust, gyártó oldalát a linkbe rakni. Meg, hogy mikori, milyen állapotban van. De sokaknak nem megy. -
Gyuri27
félisten
Azok ilyen hozzám, intézem garik javarészt.
5teve: bátaba lesz téve a családod. Én szótam.
svensson: nem kell otthon lenni. Jó kártyák de többségén 1 giga ram és min 5 évesek. Most 1030 22-23k, rx 550 26. Ezek valamennyivel gyorsabbak és 2-3 év gari van rájuk mivel újak. Ennyi.
seniman: láttam, hogy nevetsz te zsákfalvi.
-
-
quailstorm
félisten
Az a sárga törött fos egy 1.1-es Trabant, annak meg a túloldalán van a tanksapkája.
Igen a 601 ejtőtartályos, ezt már az óvodában megtanulta mindenki.Nem tudom meddig fogom még őrizgetni amúgy a két gyári Trabant gyújtógyertyát (dobozos!). Annyi maradt az egészből meg a molár paszta+EÜ doboz. Majd lesz egyszer megint úgyis.
-
-
kenwood
veterán
biztosan nem tudnek ilyen finoman fogalmazni,ha valaki a megbeszelt idopontban nemhogy a helyszinen nem jelenik meg, de telefonon sem erheto el.
o mutotte a mutert,vagy mi akadalyozta meg egy 20 mpes hivasban,smsben ?
az mar a pofatlansag csucsa ,amikor meg o sertodik meg,es veletlenul talal is rogton masik vevot.[link] -
seniman
veterán
-
snecy20
nagyúr
Amúgy ilyenkor van az, hogy a delikvens valamit olyat kér cserébe, ami legalább a 2x-ese, de inkább 3x-osa értékben az övéhez képest...
Mondjuk pl. sokan azt hiszik, hogy a 8-10 éves asztali PC-jük - ami már újkorában sem ért sokat alsó-középkategóriásként - árban pariban van a legújabb okostelefonokkal, vagy a 2-3 évvel ezelőtti laptopokkal... -
-
-
ViZion
félisten
És az a baj, h ez is "természetgyógyász", lejáratja azokat, akik ismerik a növényeket, a tényleges természetes gyógymódokat. Asszony olyan hurutoldó teát főz, h az egészséges ember is felköhög egy liter **** váladékot
Muerte75: na igen, télen nincs is jobb, mint egy jó meleg vizes láb-áztatás. Illetve van, anyáméknál a kályha előtt melengetni.
-
MK VII
veterán
Na szép..
Én inkább betolok egy kiló cukrot mint, hogy egy szem édesítőt is megegyek..
Kerüli a cukrot az ember, de az idegméreg az fincsi mi?
Sosem értettem az emberek miért ültek fel az aszpartám hype vonatra.. Az aszpartám legfőbb összetevője ugye a fenilanalin. A fenilanalin pedig idegméreg.. A 80-as években találta fel egy amerikai tudós.. Egy fekély elleni cuccot akart kikísérletezni aztán mikor sikerült ez a kotyvasztás, akkor vette észre, hogy ezerszer édesebb minta cukor. Gondolt egyet és bevezettette az élelmiszer adalékok közé és azóta idegméreggel kínozzák a hülyéket. A 80-as években nagyon sokan depressziósak lettek amerikában és kivetkőztek magukból a sok aszpartám fogyasztása miatt. Akkor jöttek rá, hogy annyira nem is túl jó ez a dolog, de a pénz nagy úr, szóval minden maradt a régiben.. Talán a fenilanalinból kevesebb kerül az aszpartámba.Szóval egészségére váljék mindenkinek aki édesítőkön él..
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged