- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Komplikato
veterán
válasz
Papabear195 #91 üzenetére
Érdekes itt a PCIE csatornákra 250Mb-ot ír (500 full duplex) máshol meg 1024-et olvastam. Mert nem mindegy, hogy a PCIE 16x az 2x vagy 4x gyorsabb az AGP 8x-nél.
-
zwt
csendes tag
Sziasztok.
Egy kérdésem lenne ha az alaplapomon 4x agp slot van és a video kártyám pedig inkább 8x ba kéne rakni de elfut ezzel 4x-el is akkor az nem lassítja a videó kártyámat nagyon? -
Hasek
Közösségépítő
válasz
eastsider #82 üzenetére
Helló!
Ha nagyon el vagy eresztve pénzileg, és annyira azt akarod, hogy most legyen egyből pci-e a gépedbe, akkor vedd meg kedvedre. De szerinte a mostani konfigod, teljesen tökéletes, és a cuccok is jól hasítanak rajta. ha majd arra kerül a sor, hogy már nem túl jó a konfigod, és cserélni kell benne a cuccokat, hát akkor válts pci-e-re. ha akkor váltasz, akkor megtudod venni az akkori fejlesztéseket, és jobban jársz mert, ha most veszed, akkor ugyis meg kell venned majd az elöbb említett fejlesztéseket, mert annyira nem lesz jobb most a géped, hogy azokat kihagyhasd. Teljesen felesegesen költenéd el a pénzed most! Szerintem.(Érted?)
[Szerkesztve] -
bagyulajuve
addikt
PCI-e-s karik olcsóbbóbbak, gyorsabbak és nagyobb a választék. Ha valaki új gépet vesz mindenképp ebben gondolkodjon. Lassan, de biztosan kihal az AGP.
-
eastsider
nagyúr
hy alll
sztetek édemes lenne eladni a mostani gépemet és venni helyette egy 939-est pci-est??
mennyi lenne a ráfizetés??
vmihasnoló VGA val vagy hasnoló árúval -
SZVSZ most csak akkor érdemes PCI-E-re váltani, ha vki komplett gépet cserél. Én még egy ideig elleszek az Athlon XP-vel. Játékra meg új gépbe S939-es A64, meg PCI-e vidkari.
-
gyga
senior tag
sztem 1-2 évig tuti a agp helyzete. max 2éven belül ugyis mindenki hw-t cserél. és akkor már jóval olcsóbbak lesznek a jelenlegi high-end pcix-es konfigok. sztem még nem érdemes váltani.
-
he7edik.
addikt
Hallotam róla hogy már létezik ilyen lap, de arra befizetek hogy te ilyet tudsz itthon szerezni
Inkább add el a kártyát és vegyél egy AGP-s 6600GT-t. Kb. ugyan úgy jössz ki anyagilag (bár lehet hogy jobban és lesz egy sokkal jobb kártyád.
SZERINTEM -
8472
aktív tag
Azt nem tudom, hogy hol, mennyiért lehet venni, de itt egy kis info róla:
Bővebben: link -
szefo
csendes tag
hi!
az lenne a kérdésem hogy:karacsonyra apam vett nekem egy gef6600as karit,250ramt és mint kiderült mind pci expresses és agp lapom van.elvittuk h vegyunk hozzajuk jo lapot és akkor mondták h akkor mindent ki kell cserélni.én ezt azé nem akarom.-mondta a kékhalas elado h van ijjen ''mutáns lap'' : ami az agp-t és a pci e-t is támogatja! vki feltudna vilagositani h ijjen hol mennyiért kapok????és hogy ez ponttosabban hogy van?
[Szerkesztve] -
Findzs
addikt
http://prohardver.hu/rios3_content.php?mod=10&id=11371 ilyet vegyel oszt nem lesz gondod egyebkent nem nagyon van kulömbseg sztem
-
Jakos
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Egyet mondjon meg valaki, aki tud tesztelni AGPst is és PCI EXPRESSes configot is:
Melyik kártya gyorsabb? AGPs vagy PCI EXPRESSes?!?!?!? Mondjuk 6600GTvel.
Mert azon tökölök milyen alaplapot vegyek.
Köszi! -
ciao
senior tag
az új hazai pályámat akarom
-
parandroid
félisten
jól hangzik. esetleg néha ph!-teszt keretében is bemutathatnátok egy-egy típust, nemigen volt notebook-teszt eddig - jó, tudom, pár azért volt, de ha jól emlékszem azok is régebben. esetleg érdekes lehetne egy notebook 3d teljesítményteszt gémereknek, néhány elterjedtebb modell bevonásával...
továbbra is csak brénsztormolok.
p -
rudi
nagyúr
válasz
parandroid #65 üzenetére
A havi gyakoriság kicsit sok talán a notiknál, de majd figyelek! Egyelőre csúcson az IBM, középen az ASUS cuccokat szoktam figyelni, azok vannak is hébe-hóba, alvégen nézhetem az Acer esetleg Clevo gépeket.
-
parandroid
félisten
nagyjából ezek, amiket te is írtál. esetleg még speckó egerek, bluetooth kiegészítők (headset, mutatóeszközök, numerikus billek), hasznos apróságok (zár, usb light, mittoménmég miket találnak ki). jöhetnek talán még külső-belső optikai meghajtók is, esetleg vga-k. bár ezek asszem a legritkább esetben cserélhetők notebook-okban. a wlan és egyáltalán a hálózatok egyébként kimondottan hálás téma (pcmcia, minipci, bluetooth). esetleg még hűtők dokkolók, nem tudom, amiket találtok a piacon és érdekesek...
imho be lehetne lőni egy-egy kategóriát (iroda - általános - erőgép), valahogy úgy, ahogy az asztali gépeknél is tettétek, és megnézni kb havonta, hogy történik-e valami változás. meg persze a kiegészítők.
örülök amúgy, hogy tetszik neked is az ötlet...
p -
rudi
nagyúr
válasz
parandroid #63 üzenetére
az ötletet megfontoljuk, a notebook ipar úgyis veszettül beindult. van valami konkrétum, ami érdekelni (pl. kis merevlemezek USB-n, PCMCIA-s cuccok, WLAN stb.)?
-
parandroid
félisten
köszi.
szerk: ja, és ha már itt úgyis hozzászóltam, és jelen van az illetékes elvtárs is: újabban nagyon rákattantam a notebook-okra. ahogy így elnézem a fórumtémákat az utóbbi időben, ezzel nem is vagyok egyedül. nem veszitek bele alrovatként a notebook-újdonságokat és kiegészítőket? csak ötlet.
p
[Szerkesztve] -
rudi
nagyúr
válasz
parandroid #61 üzenetére
Lesz, lesz, pár nagyon érdekes alaplappal, de kedves szerkesztő úr, akihez a portolás tartozik pénteken nem volt, szóval türelem, jönni fog!
-
parandroid
félisten
szia rudi,
nyaralsz?
nem számonkérés, csak szokásos vasárnapi olvasmányom szokott lenni a hazai pálya. lesz ugye 5. heti is?
üdv,
p -
anulu
félisten
hmmm. lehet, h havertól kölcsön fogom kérni a 6600GT-jét (amúgy is ígértem már minitesztet ebből, vizsgaidőszak után már megcsinálom, csak most havazódva vagyok
), és megnézem, mit is tudnak. szeretném látni itthon, hogy mire számíthatok kb egy PCI-E-s 6600GT-től. nem az SLI, hanem a szolgáltatások és a sebesség miatt nagyon megtetszett az ASUS A8N-SLI Deluxe, viszont szívem szerint maradnék az nVidia kártyáknál, PCI-E-n nagy mennyiségben pedig csak a 6600GT érhető el.
a 6800-asomon nem megy a +4 pipe -
anulu
félisten
személy szerint, ha tökéletesen megy a DDR566-os RAM, akkor onnantól nem nagyon hat meg, hogy melyik a szabvány (mellesleg olvastam olyan hírt (sajnos nem tudom, mennyi a valóságtartalma), hogy az AMD FSB-t akar növelni az A64-eknél, és ezért a JEDEC-nél keresztül akarja vinni a DDR500 szabványosítását (ha megtalálom a linket, berakom!), illetve melyik nem. már a DDR2-533-hoz is aszinkron RAM kell (hacsak nem 3.46GHz-es P4EE van a gépben, 266-os FSB-vel, de ez keveseknek adatik meg). szerintem egy 566-os pl A-DATA Vitesta CAS2,5-el gyorsabb 500MHz-en, mint egy 533-as DDR2. kéne vmi objektív teszt (Rudi?
).
i915 vs i875-höz nem nagyon tudok mit mondani. -
rudi
nagyúr
válasz
#16741888 #40 üzenetére
Így! Aki meg majd megveszi, az szidja mint a bokrot. Az NV már a turbocache-s 6200 kapcsán nagyon bizonygatta, hogy a procedural texturing (VGA.nfo-n írtam róla a 3D-s részben de most valamiért nem megy az oldal, szóval akit érdekel nézzen utána) lecsökkenti majd a memsávszélességi igényeket, de szerintem maguk sem gondolták ezt azért annyira komolyan.
Rövidesen kiderítjük, hogy a sima 6600-as - szigorúan 128 bites kártya - RAM-jai mit bírnak. Ha elmennek 350-400 MHz környékén, akkor egy Radeon 9500 Pro-nál GPU-ban jelentősen izmosabb és RAM-ban is valamivel gyorsabb kártyát kapunk egy Radeon 9600XT áráért, ami azért nem olyan rossz bót! -
rudi
nagyúr
Hogy jön oda a GT? Elírásból! Köszi, hogy figyelmeztettél, javítottam
12 futószalagosok:
Szerintem pont ez a társaság lenne befutó, ugyanis 1280×1024-ig elég ennyi futószalag megtámogatva akár hagyományos DDR memóriával is valahol 400 MHz-környékén (2 ns-os modulok vígan bírnák). És pont ez a társaság lenne az ideális az SLI-hez is! SLI-ben 2×8 futószalag fölöslege, hiszen ilyen kártya egyben is van, 2×16 futószalag meg azért fölösleges mert nincs az a ''szokásos'' game, ami megenné. Akinek 32 futószalagnyi kraftra van tényleges igénye, annak ott vannak a profeszionális grafikus kártyák 4-8 stb. chippel.
Ultra high-end:
Filléreken ne vitázzunk már az AGP esetében - lécci képzeld oda az összköltségben pár százalékkal drágább IC-7-et. PCI-Expressnél azért nem raktam DDR2-t és 925-öt mert annak ellenére, hogy ultra high end meg minden, nem tartom indokoltnak a jelentősen magasabb árat. Akinek mindegy az ár, az úgyis a listán található legdrágábbat veszi meg, akinek meg számít az egyszerűen nem vesz ilyen drága konfigot, mert tudja, hogy pillanatok alatt csökken az értéke. Meg persze a lényeg, DDR2-vel csak 675 MHz fölött fogok összehaverkodni és csak abban az esetben ha lesz hozzá 1066-os CPU, ami tud vele mit kezdeni. Addig marad a felhúzott 250-es FSB és hozzá a DDR500 kellően agresszív időzítésekkel. -
rudi
nagyúr
A lényeg az, hogy nem feltétlenül kell 1280×1024/ 4×AA / 16×AF mellett játszani, és nem feltétlenül kell 70.000-et kiadni egy VGA-ért! Általános vélemény, hogy érdemesebb kisebb felbontással és nagyobb grafikai részletességgel játszani mintsem nagyobb felbontással low detailban. Éppen a kis felbontás + nagy textúrák igényel kisebb memsávszélességet és nagyobb memóriaméretet. És ne feledjük a frekiket:
GPU: 8×500 MHz vs 12×300 MHz (tuningot hanyagoljuk mindkét oldalon) - majdnem egál!
RAM: 128×500 MHz vs 256×300 - nem olyan nagy eltérés!
6600GT-t nagyjából 50.000 forintért lehet venni, a 6800-asok (moddtót tekintsünk el) 70.000 forintba vannak, az eltérés árban 40%. Ennyivel nem gyorsabb a 6800-as! -
rudi
nagyúr
Hümmm... Kemény szavak... ellenükben csak a korábbi tesztjeinket és mondjuk a Digit-life méréseit Bővebben: linktudom felhozni, meg az árakat és a 200-asmál magasabb FSB-s alaplapok (és processzorok) hiányát. Kétségtelen hogy JEDEC szabványba sima DDR-ek már nem fognak kerülni DDR2-k annál inkább. Egyelőre az AGP vs PCI-Express sokkal fontosabb és égetőbb kérdés mint az a DDR2 amit egyelőre egyetlen AMD platform sem támogat.
-
Rover623
félisten
PCI-E: DDR2 egyelőre lassabb, mint a sima DDR400, a tuning DDR500+ RAM-okkal pedig felesleges is összehasonlítani
Azért ezt így nem jelenteném ki egyértelműen...
Melyik DDR2 lassabb mint a sima DDR400?
A DDR2-400...? Igen, az lassabb!
A DDR2-533...? Hát ezt már nem mondanám...
A DDR2-666...? Pláne...
Én nem a tuning RAM-okat hoztam fel...ezek az értékek szabványosítva vannak, ergo a használatuk nem tuning!
Egy high-end konfig attól lesz high-end, hogy ALAPBAN IS gyorsabb alkatrészekből áll össze...
Ha szigorúan nézem, akkor a PCI-e Intel konfigok még szarabbak is (Rudi összeállításában) az AGP-s változatoknál, mert a 915-ök gyengébbek DDR memcsivel mint egy 865-875 aktivizált PAT-al...
AGP+478+DDR <> PCI-e+775+DDR2, legalább a high-end-nél be kellene tartani...
és akkor még nem is beszéltem az 1066MHz-es FSB-ről... -
anulu
félisten
AGP: IC7 = IS7 aktivált PAT-tal. ezt a túlnyomó részük tudja, és attól, h high-end még nem kell az árakkal elszállni.
PCI-E: DDR2 egyelőre lassabb, mint a sima DDR400, a tuning DDR500+ RAM-okkal pedig felesleges is összehasonlítani
részemről még a mostani piaci árak mellett is inkább 6800-at vennék, mint 6600GT-t. tudom, h a GT olcsóbb, de 1280x1024, 4xAA, 16xAF mellett időnként szvsz köhögne
[Szerkesztve] -
Rover623
félisten
Low-mid konfigok:
Még mindig nincs AMD-s PCI Express-gép. Ugyan a PCI Express-es GeForce 6600 GT olcsóbb AGP-s változatánál, de a modern alaplap még túlzottan drága.
Mindhárom gépben sima 6600-ról van szó! Hogy jön ide a GT?
High End konfigok:
A 6800-as nem akkora ugrás a GT-hez képest mint amekkora árkülönbség van…max. ha moddolható!
Mesterségesen generált kategória...szerintem...
Ultra High End:
AGP: Még mindig IS7? Inkább IC7!
PCI-e: Miért nem 925-ös lap és DDR2 memcsi?
[Szerkesztve] -
twollah
nagyúr
En naiv amikor a cikk cimet elolvastam azt hittem, hogy a AGP, es a PCIE buszos kartyak lesznek tesztelve azonos konfig alatt.
Tevedtem... -
Apophis
őstag
Ez a Gigabyte combó mennyire jó? Az ára alapján eléggé megéri.
-
rudi
nagyúr
Távolról sem olyan vészes ez a PCI-Express. Már csak a 12 futószalagos VGA hiányzik és fullos lesz a kép:
GF 6200 és X300/X600 - 4 futószalag - 20-25.000 Ft
GF 6600 és X700 - 8 futószalag - 30-40.000 Ft
GF 6600 és X700pro - 8 futószalag nagyobb frekik - 50-60.000 Ft
LYUK, amiben az X800 és GF6800 PCI-Express jön majd - 12 futószalag 70-80.000 Ft
X800 XL - 16 futószalag - mindenre elég - 90.000 (és lesz még kevesebb is) -
X850 XT és társai - kis példányszámban elárhető és igényelt fölöslegesen erős kártyák 100-140.00 Ft
és közben még majd az NV is lép egyet az Expresses 6800-akkal. -
grat a cikkhez
mondjuk, az fura, h a lowend intel konfigban es a high end konfigban is Abit IS7 szerepel ... sztem ha a konfignak megfeleloen az is dragulna, egyetlen dolog derulne ki:
s478 nem kepes versenyezni ... (ar/telj viszonyban)
en is platformvaltas elott allok, ezert is jott jol a cikk, am sajnos meg most sem tudok donteni, nekem a gondom a 9800pro passziv, ami most van a gepemben ... nem tudok megvalni tole, tokeletesen eleg a teljesitmenye, s hangtalan
raadasul az s939rol olvasottak sem konnyitik a helyzetet ... nagyon vonz, h egy vnf3-250+2800+ legyen, de lehet fel ev mulva majd nem tudok olcso, jo vga-t venni AGP-be ...
fenenek kellett ez a pciE mizeria -
hcstuning
tag
Gratula a cikkhez, sztem is nagyon jó lett. (2x olvastam L, mert elsőrenem jegyeztem meg a nekem fontos dolgokat)
Majd nyárra tervezek agp-s vga-t, pci-e modulhoz nincsen pénzem. (örülök, ha lesz karira)
Remélem, hogy használtan akkor majd betudok szerezni vmi-t 40k körül.
A Gigabytenak nem lesz agp-se vagy van csak rosszul olvastam?
hcs -
marcee
addikt
Tud valaki kiskert, ahol kapható a Chaintech 6600 agp?
Vagy bármely márka 6200-6600 agp max ilyen áron? -
chop
őstag
válasz
cskamacska #26 üzenetére
akkor ez tulkepp szandekos marketinghuzas?
-
cskamacska
addikt
Talán valahogy így akart szólni a hozzászólásod?:
Engem az bánt, hogy PCI Express fronton nincs videókártya, bruttó 50 és 90 ezer forint között.
Tenyleg nincs, ugyanakkor ezt nem mostanság találták ki.(pl. GF1/MX400 és GF2/R7500 között, R9600XT/FX5700U és R9800/FX5900 között, bár itt a 5900XT hasonló helyzetben volt mint most az AGP-s 6800)
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
''3. oldal, Low-mid PCI Express-es Intel konfiguráció, a végösszeg olyan 84e körüli''
Na igen, én is ezt akartam mondani! A táblázatos résznél abbahagytam az olvasást, mert van benne hiba bőven. Az előbb említetten túl pédául rögön a low-end pci-ex intel konfigba hogy kerül Rad9550? Szerintem érdemes lenne átnézni a dolgokat a 3. oldaltól.
Na majd holnap elolvasgatom a cikk másik felét. -
faster
nagyúr
Sajnos a nagyobb GeForce 6800-akból csak elvétve találni PCI Express-es verziót, így az a fonák helyzet állt elő, hogy a modernebbik buszrendszerrel pillanatnyilag nem érhető el a legmodernebb grafikai technológia, a Shader Modell 3.0.
Micsoda?Nem érhető el az SH3 PCI-Expressen? És a 6600 széria?
És az ATI hídchip neve Rialto nem Rilato.
[Szerkesztve] -
_cirmos_
őstag
Low-end PCI Express-es Intel konfiguráció:
...
...
Club 3D Radeon 9550 128 MB 128 bit
ööö, namost lehet én tudom rosszul, de 9550-ből nincs pci express változat, de javítsatok ki ha tévedek.
chop:
sima 6800 kb. 65-70k, 12 pipe, és remek moddolási lehetőségek 16-ra.
[Szerkesztve] -
chop
őstag
nekem csak az b*ssza a csorom, hogy nincs nvidia csipes vga 50-es 90 rongy kozott
50nel ugye 6600GT, 90nel meg X800 XL. de a ketto kozott semmi
amugy e-connectnel van X800 XL, sapphire (brutto 89) -
atus33
tag
Mindig találok a ''hazai pálya'' cikkekben számomra hasznos dolgokat, ez most is így volt. Egyetlen baj van: amikor megjelenik egy termék a cikkben, hétfőre már elkapkodja a boltokból a kedves PH! olvasóközönség, és vidéki helyekre már nem mindig jut belőle
Esetleg lehetne a címet magyarul? Legalább legközelebb?
Pl.: ''AGP a PCI-Express ellen'', ''AGP és PCI-Express mérkőzés''. Higgyétek el, nem félek az angoltól, nyelvtanári végzettségem van. Általában csak az akarja a két nyelvet összemosni, aki nem igazán tud egyiken se; tudom, hogy ennél Ti többek vagytok!
[Szerkesztve] -
elmo
aktív tag
Jó kis cikk, és hasznos is.
3. oldal, Low-mid PCI Express-es Intel konfiguráció, a végösszeg olyan 84e körüli
[Szerkesztve] -
I_Am
veterán
Rudi: táblázat, negyedik oldal: High End PCI-express-es AMD konfig ára elszámolva.
(160.803.- és nem 110.623.-)
Amugy a cikk alapos, lényegretörő, profi. Ahogyan azt megszoktuk. Gratula. -
ftc
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200 #14 üzenetére
Pedig hittem benne,hogy kibirja az 5. konfigot is.Na mind1 kap egy Enermaxot annyit kibirok még.
-
törölt tag
Jó kis cikk lett.
nekem lenne egy olyan kérdésem, hogy a sima 6600 is 8pipeal dolgozik? Mert az a 64bit egy picit kevés akkor neki nem, ha meg nem 8pipe akkor meg 500mem órajellel, 64bitesen, hát őő izé egy picit gyenge,(meg amúgy is)
főleg annyi pénzért.
[Szerkesztve] -
ftc
nagyúr
Thx akkor a kiválasztott Ati chipsettel lesz.És egy kérdés 250W-os tápom elbirja még ezt a konfigot vagy ideje lenne a válltás 4 év után?
-
krystman
őstag
Szerintem mindenképp 939-es lapot vegyél+procit.Akár ,hogy is van azt azért tudod majd bővíteni egy darabig.Még a 754-re már csak Samptronok lesznek.Én is mindenképp 939-es mellett döntök.Árban már nem akkora különbség van,hogy érdemes lenne a 754-est választani.Max.5-7ezerrel több.A lap miatt.
-
krystman
őstag
Hát!Nekem a Videokártya döntötte el,hogy AGP-és lapom lesz.
-
ftc
nagyúr
Hm.Még mindig nem tudok dönteni PCI-E és AGP között.És ugyanez 939 és 754 nél
Az lesz a vége nem veszek semmit
-
Húúúúhú, madaf*ka, aztaaaa...!!!
Ezek legalább nettó árk?!
Mert idáig apám mivel vállalkozó nettóért vehette a cuccokat, de most valamit változtattak az adótörvényeken...
Valaki nem tudna segíteni ezügyben, vagy mondani valamit? Csak mert akkor az új gépemre nettó 160.000HUF-ot szánnánk... És ha ezek bruttó árak... Akkor nagyon izgi lesz! Amúgy a PCI mellett döntöttem, és meglepődtem: OLCSÓBB!!!!!!
Guminyúl, plz help:
-adó tipp /esetleg/
-brutó/nettó árak
Ja, ehhez még ram meg minden... Tehát azt a High-end-et néztem ki, és azon egy ideig fognak menni a játékok is rendesen....
DE még semmi sem biztos.... -
Scream007
őstag
szerintem nem kell még pci-e.
amugy 865pe-s lap már van 15e-ért is.
''High-end PCI Express-es AMD konfiguráció
Chaintech VNF4 Ultra Zenith VE alaplap 26 333 Ft
AMD Athlon 64 3200+ Socket 939 43 850 Ft
Sapphire Radeon X800 XL 90 620 Ft
ÖSSZESEN: 110 623Ft ''
bocs hogy szolok, de itt valamit elírtatok,
amugy jó a cikk, kimeríti a lehetőségeket, én is pont vga téren gondolkozom, mert agp-nél szeretnék maradni inkább.
szerintem akkor lesz foganatja igazán az uj csatolónak ha majd az összes agp-s vga low end kategoriáju lesz, de ez még nagyon nagyon sok idő.
szerintem:>>3gigás p4 még sokáig jo, sok rammal bővíthető, és amíg az ati meg az nvidia a high endből is kiad agp-set addig enm érdemes, szétturni az egész gépet véleményem szerint.
[Szerkesztve] -
Na, Én pont azon filózok, hogy az új gépen PCI-eXPress-es legyen-e?
Szerintetek? Az AGP még él és virul, de akkor is ott a PIC-E...
-
voortex
tag
szerintem a High-end PCI AMD konfigot elirtátok, de sebaj
! Aztszeretném megtudni lesz-e a közeljövőben 6600GT 256 mega rammal, vagy Mo.-n hollehet beszerezni X800XL karit?
-
guminyúl
tag
Engem egy dolog zavar, mégpedig a sima 6600. Nem vagyok nagy VGA bajnok, de 300/250(500) Mhz core/mem mellett, 3,6 ns - 4ns TSOP ramokkal szerelve engem nem győzőtt meg. Igaz, hogy teszteket még nem olvastam, ha 35000 Ft soknak tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Star Trek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- SSD kibeszélő
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Villanyszerelés
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest