- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
anulu
félisten
hmmm. lehet, h havertól kölcsön fogom kérni a 6600GT-jét (amúgy is ígértem már minitesztet ebből, vizsgaidőszak után már megcsinálom, csak most havazódva vagyok
), és megnézem, mit is tudnak. szeretném látni itthon, hogy mire számíthatok kb egy PCI-E-s 6600GT-től. nem az SLI, hanem a szolgáltatások és a sebesség miatt nagyon megtetszett az ASUS A8N-SLI Deluxe, viszont szívem szerint maradnék az nVidia kártyáknál, PCI-E-n nagy mennyiségben pedig csak a 6600GT érhető el.
a 6800-asomon nem megy a +4 pipe -
anulu
félisten
személy szerint, ha tökéletesen megy a DDR566-os RAM, akkor onnantól nem nagyon hat meg, hogy melyik a szabvány (mellesleg olvastam olyan hírt (sajnos nem tudom, mennyi a valóságtartalma), hogy az AMD FSB-t akar növelni az A64-eknél, és ezért a JEDEC-nél keresztül akarja vinni a DDR500 szabványosítását (ha megtalálom a linket, berakom!), illetve melyik nem. már a DDR2-533-hoz is aszinkron RAM kell (hacsak nem 3.46GHz-es P4EE van a gépben, 266-os FSB-vel, de ez keveseknek adatik meg). szerintem egy 566-os pl A-DATA Vitesta CAS2,5-el gyorsabb 500MHz-en, mint egy 533-as DDR2. kéne vmi objektív teszt (Rudi?
).
i915 vs i875-höz nem nagyon tudok mit mondani. -
anulu
félisten
AGP: IC7 = IS7 aktivált PAT-tal. ezt a túlnyomó részük tudja, és attól, h high-end még nem kell az árakkal elszállni.
PCI-E: DDR2 egyelőre lassabb, mint a sima DDR400, a tuning DDR500+ RAM-okkal pedig felesleges is összehasonlítani
részemről még a mostani piaci árak mellett is inkább 6800-at vennék, mint 6600GT-t. tudom, h a GT olcsóbb, de 1280x1024, 4xAA, 16xAF mellett időnként szvsz köhögne
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HP OMEN 3080Ti 12GB
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest