- Google Pixel topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
jól hangzik. esetleg néha ph!-teszt keretében is bemutathatnátok egy-egy típust, nemigen volt notebook-teszt eddig - jó, tudom, pár azért volt, de ha jól emlékszem azok is régebben. esetleg érdekes lehetne egy notebook 3d teljesítményteszt gémereknek, néhány elterjedtebb modell bevonásával...
továbbra is csak brénsztormolok.
p -
parandroid
félisten
nagyjából ezek, amiket te is írtál. esetleg még speckó egerek, bluetooth kiegészítők (headset, mutatóeszközök, numerikus billek), hasznos apróságok (zár, usb light, mittoménmég miket találnak ki). jöhetnek talán még külső-belső optikai meghajtók is, esetleg vga-k. bár ezek asszem a legritkább esetben cserélhetők notebook-okban. a wlan és egyáltalán a hálózatok egyébként kimondottan hálás téma (pcmcia, minipci, bluetooth). esetleg még hűtők dokkolók, nem tudom, amiket találtok a piacon és érdekesek...
imho be lehetne lőni egy-egy kategóriát (iroda - általános - erőgép), valahogy úgy, ahogy az asztali gépeknél is tettétek, és megnézni kb havonta, hogy történik-e valami változás. meg persze a kiegészítők.
örülök amúgy, hogy tetszik neked is az ötlet...
p -
parandroid
félisten
köszi.
szerk: ja, és ha már itt úgyis hozzászóltam, és jelen van az illetékes elvtárs is: újabban nagyon rákattantam a notebook-okra. ahogy így elnézem a fórumtémákat az utóbbi időben, ezzel nem is vagyok egyedül. nem veszitek bele alrovatként a notebook-újdonságokat és kiegészítőket? csak ötlet.
p
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
szia rudi,
nyaralsz?
nem számonkérés, csak szokásos vasárnapi olvasmányom szokott lenni a hazai pálya. lesz ugye 5. heti is?
üdv,
p
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tőzsde és gazdaság
- Google Pixel topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Elektromos autók - motorok
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest