- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
jól hangzik. esetleg néha ph!-teszt keretében is bemutathatnátok egy-egy típust, nemigen volt notebook-teszt eddig - jó, tudom, pár azért volt, de ha jól emlékszem azok is régebben. esetleg érdekes lehetne egy notebook 3d teljesítményteszt gémereknek, néhány elterjedtebb modell bevonásával...
továbbra is csak brénsztormolok.
p -
parandroid
félisten
nagyjából ezek, amiket te is írtál. esetleg még speckó egerek, bluetooth kiegészítők (headset, mutatóeszközök, numerikus billek), hasznos apróságok (zár, usb light, mittoménmég miket találnak ki). jöhetnek talán még külső-belső optikai meghajtók is, esetleg vga-k. bár ezek asszem a legritkább esetben cserélhetők notebook-okban. a wlan és egyáltalán a hálózatok egyébként kimondottan hálás téma (pcmcia, minipci, bluetooth). esetleg még hűtők dokkolók, nem tudom, amiket találtok a piacon és érdekesek...
imho be lehetne lőni egy-egy kategóriát (iroda - általános - erőgép), valahogy úgy, ahogy az asztali gépeknél is tettétek, és megnézni kb havonta, hogy történik-e valami változás. meg persze a kiegészítők.
örülök amúgy, hogy tetszik neked is az ötlet...
p -
parandroid
félisten
köszi.
szerk: ja, és ha már itt úgyis hozzászóltam, és jelen van az illetékes elvtárs is: újabban nagyon rákattantam a notebook-okra. ahogy így elnézem a fórumtémákat az utóbbi időben, ezzel nem is vagyok egyedül. nem veszitek bele alrovatként a notebook-újdonságokat és kiegészítőket? csak ötlet.
p
[Szerkesztve] -
anulu
félisten
hmmm. lehet, h havertól kölcsön fogom kérni a 6600GT-jét (amúgy is ígértem már minitesztet ebből, vizsgaidőszak után már megcsinálom, csak most havazódva vagyok
), és megnézem, mit is tudnak. szeretném látni itthon, hogy mire számíthatok kb egy PCI-E-s 6600GT-től. nem az SLI, hanem a szolgáltatások és a sebesség miatt nagyon megtetszett az ASUS A8N-SLI Deluxe, viszont szívem szerint maradnék az nVidia kártyáknál, PCI-E-n nagy mennyiségben pedig csak a 6600GT érhető el.
a 6800-asomon nem megy a +4 pipe
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest