- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
anulu
félisten
személy szerint, ha tökéletesen megy a DDR566-os RAM, akkor onnantól nem nagyon hat meg, hogy melyik a szabvány (mellesleg olvastam olyan hírt (sajnos nem tudom, mennyi a valóságtartalma), hogy az AMD FSB-t akar növelni az A64-eknél, és ezért a JEDEC-nél keresztül akarja vinni a DDR500 szabványosítását (ha megtalálom a linket, berakom!), illetve melyik nem. már a DDR2-533-hoz is aszinkron RAM kell (hacsak nem 3.46GHz-es P4EE van a gépben, 266-os FSB-vel, de ez keveseknek adatik meg). szerintem egy 566-os pl A-DATA Vitesta CAS2,5-el gyorsabb 500MHz-en, mint egy 533-as DDR2. kéne vmi objektív teszt (Rudi?
).
i915 vs i875-höz nem nagyon tudok mit mondani. -
rudi
nagyúr
Hogy jön oda a GT? Elírásból! Köszi, hogy figyelmeztettél, javítottam
12 futószalagosok:
Szerintem pont ez a társaság lenne befutó, ugyanis 1280×1024-ig elég ennyi futószalag megtámogatva akár hagyományos DDR memóriával is valahol 400 MHz-környékén (2 ns-os modulok vígan bírnák). És pont ez a társaság lenne az ideális az SLI-hez is! SLI-ben 2×8 futószalag fölöslege, hiszen ilyen kártya egyben is van, 2×16 futószalag meg azért fölösleges mert nincs az a ''szokásos'' game, ami megenné. Akinek 32 futószalagnyi kraftra van tényleges igénye, annak ott vannak a profeszionális grafikus kártyák 4-8 stb. chippel.
Ultra high-end:
Filléreken ne vitázzunk már az AGP esetében - lécci képzeld oda az összköltségben pár százalékkal drágább IC-7-et. PCI-Expressnél azért nem raktam DDR2-t és 925-öt mert annak ellenére, hogy ultra high end meg minden, nem tartom indokoltnak a jelentősen magasabb árat. Akinek mindegy az ár, az úgyis a listán található legdrágábbat veszi meg, akinek meg számít az egyszerűen nem vesz ilyen drága konfigot, mert tudja, hogy pillanatok alatt csökken az értéke. Meg persze a lényeg, DDR2-vel csak 675 MHz fölött fogok összehaverkodni és csak abban az esetben ha lesz hozzá 1066-os CPU, ami tud vele mit kezdeni. Addig marad a felhúzott 250-es FSB és hozzá a DDR500 kellően agresszív időzítésekkel. -
rudi
nagyúr
Hümmm... Kemény szavak... ellenükben csak a korábbi tesztjeinket és mondjuk a Digit-life méréseit Bővebben: linktudom felhozni, meg az árakat és a 200-asmál magasabb FSB-s alaplapok (és processzorok) hiányát. Kétségtelen hogy JEDEC szabványba sima DDR-ek már nem fognak kerülni DDR2-k annál inkább. Egyelőre az AGP vs PCI-Express sokkal fontosabb és égetőbb kérdés mint az a DDR2 amit egyelőre egyetlen AMD platform sem támogat.
-
anulu
félisten
AGP: IC7 = IS7 aktivált PAT-tal. ezt a túlnyomó részük tudja, és attól, h high-end még nem kell az árakkal elszállni.
PCI-E: DDR2 egyelőre lassabb, mint a sima DDR400, a tuning DDR500+ RAM-okkal pedig felesleges is összehasonlítani
részemről még a mostani piaci árak mellett is inkább 6800-at vennék, mint 6600GT-t. tudom, h a GT olcsóbb, de 1280x1024, 4xAA, 16xAF mellett időnként szvsz köhögne
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest