Hirdetés
- Android szakmai topik
- Megjelent a OnePlus 13T
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Fotók, videók mobillal
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueye
veterán
válasz
Graphics #964 üzenetére
Pedig venni mentem - sok jot olvastam itt rola, de a mostani telefonom is boven eleg nekem, nem jatszom, inkabb munka es social appok. Persze kovezzetek meg, en mindig szerettem kalandozni (anno nem Commodore 64em volt hanem ZX Spectrumom, talan ott kezdodott
), igy lehet h egy OFF Umidigi Z2 pro-t veszek. Sok telefonom volt mar es ezt biztos konnyebben tovabb tudnam adni ezt de ebben nem vagyok racionalis, ez van.
Egy konkretumot ereztem es most kapok majd hideget-meleget: "muanyag" erzesem volt, lehet h elmegyek ujra kiprobalni de most nem vettem meg es nem azert mert nem tehettem volna meg.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Xiaomi almárkájaként egyértelmű volt, hogy jó áron érkezik a Snapdragon 845-ös csúcsmodell, de még így is meg tudtunk lepődni.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest