- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Faby
senior tag
válasz
redingitell #2841 üzenetére
-
lfarkas
aktív tag
válasz
redingitell #1993 üzenetére
Szia!
Ugye jól tudom, ha az EU-ból vásárolok egy Kínából származó terméket, pont annyit "érzékelek" mintha pl a debreceni Média M.-ból rendelnék egy okostelefont. Az árában már minden "teher" benne foglaltatik, a kereskedő haszna, szállítási, raktározási stb és a vámeljárásokkal növelt költség is. -
törölt tag
válasz
redingitell #1990 üzenetére
Nem érted, mind1....én meg nem magyarázom el......
Amúgy mindenki megnyogodhat !
Méret, küllem alapján az áfa gyanús csomagok MIND átmennek egy átvilágító röntgen gépen !!!!
Ki sem kell nyitni nekik a csomagot !!!
Pár másodperc....
Nincs idejük rá ????
Van !!!! Sok csomag 3-4 hetet rohad pesten.....Jakuu ! Az eu csomagok soha nem azon az útvonalon jönnek mint a kínai !!!
-
Jakuu
őstag
válasz
redingitell #1990 üzenetére
"Egyszerűen nincs arra kapacitás, hogy minden egyes csomagot "csekkoljanak"
Arra meg vegkeppen nincs, hogy annak is utana jarjanak, hogy torvenyesen kerult e be europaba. Meg aztan eleg nehez is lenne, foleg ha az elado ugy is hozat be azonos termeket,ami legalis uton jott be.
-
Jakuu
őstag
válasz
redingitell #1985 üzenetére
Attol hogy onnan erkezik, nem jelent semmit, azzal a szallitasi moddal altalaban nincs vam.
Mint irom altalaban, de azert elofordulhat, hogy megsarcoljak. Altalaban mindenfele keruloutakon beviszik az Eu-ba es ugya adjak el, mintha tiszta kereskedelmi eljarassal kerult volna be az EUba es mivel az EUn belul nincs sarc, el szokta kerulni az esetek tobbsegeben a vamoltatast. -
törölt tag
válasz
redingitell #1987 üzenetére
Abban is benne van, hisz ha beérkezik CZ-be fizetni kell a feladónak ! A CZ ár a kényelmi ár !
Akkor nem kell várnod 20 napot, csak 5-öt !
De azt hiszem, én befejezem a rendelgetéseket !
Ennyi volt...... -
törölt tag
válasz
redingitell #1985 üzenetére
Ez eddig is így volt !!!
Az árban már benne volt a Spanyol, Francia, Lengyel áfa, attól függ honnan kérted....
A vevő fizetette !!!
De most, ha jól értem, mindegy milyen eu országból jön, a mocskos magyar 27% áfa terheli....hogy rohadjanak meg...... -
törölt tag
válasz
redingitell #1981 üzenetére
-
csocsoszán
őstag
válasz
redingitell #1981 üzenetére
Nem tudom biztosan januártól hogyan változik a VÁM.
De az eu priority vám és áfa mentes volt.
Biztosítást köss, szerintem megéri! -
zsola400
senior tag
válasz
redingitell #1877 üzenetére
Simkártya pin / puk kód kell oda.
-
vendingo
veterán
válasz
redingitell #1732 üzenetére
Feltettem a hydrogel fóliát. 100%-ban védi a kijelzőt az ívek mentén is, tok se nyomja fel, felhelyezése nem bonyolult, buborékokat szépen ki lehet nyomogatni belőle. Ami tetszik benne, hogy az újjlenyomatokat kevésbé gyűjti, mint az üveg, vagy a hagyományos fólia.
-
S.O.S.
senior tag
válasz
redingitell #1726 üzenetére
Én régebben néztem tesztet ezekről.Azt irták az üveg mégis csak jobb.De az már régebben volt.Talán lehet azóta változott a helyzet !
Nekem is megjött a bőr tok meg az üveg ami 9D persze ez sem éri végig a telefont.Rendelhetek másikat ..A camera védő meg alapból kicsit karcos
még az a szerencse ,hogy nem lóg bele a lencsébe.
Üdv, -
vendingo
veterán
válasz
redingitell #1726 üzenetére
Vettem üveget, körbe végig levegős, gagyi. Tegnap jött hydrogel fólia, majd a napokba teszek fel belőle.
-
S.O.S.
senior tag
válasz
redingitell #1716 üzenetére
Igen én is úgy látom,hogy van.De addig nem piszkálom amíg nem tudom lecserélni egy igazi üvegre..
-
judas13
veterán
válasz
redingitell #1716 üzenetére
Sima fólia csak, de igen van rajta gyárilag.
Megjött két üvegfólia a napokban de még nem raktam fel még kitart ez az eredeti..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest