- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Milyen GPS-t vegyek?
- iPhone topik
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
Így is próbáltam és így se jó.
Sajnos egyedüli megoldásnak az látszik hogy törlöm a telefonról a FB accot és használom böngészőből.Sim nélkül se akarja frissíteni BB linkkel se és OTA se a jelenlegi szoftverről.
A link szerint is ez a legújabb: 10.1.0.273
Próbáltam úgy is, hogy nem teszek bele simet.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Ezt már próbáltam, köszi. Legfeljebb nem jeleníti meg a fb kontaktokat, de a Kapcsolatok alatt elcseszi őket.
Faterom Pl úgy van benne a (szinkronizált) Gmail telefonkönyvben, hogy Apa, erre a fb csinált belőle a kontaktok között Apa Józsefet. :SSasa : az a baj, hogy teljesen megkavarja a neveket, és átszerkeszteni se tudom őket, mert mindig úgy jeleníti meg, ahogy ő összefésülte. Lásd Apa József.
[ Szerkesztve ]
-
wopi
aktív tag
Rendben, köszönöm szépen!
Mielőtt belekezdenék, és visszafordíthatatlan butaságot csinálok... Letöltöttem az 1,2 Gb-os ZIP-elt autoloadert. Pár szóban le tudjátok írni, hogy mi a teendőm ezzel? Illetve szükség esetén hogyan tudom a factory OS-t visszatenni? Biztonsági mentést van értelme csinálnom? Mintha korábban olvastam volna, hogy felesleges, mert azt a leaked OS-re nem célszerű visszatölteni. Vagy esetleg egy konkrét leírást ha tudtok linkelni, az is tökéletes Androidon cserélgettem régebben a ROM-okat oda-vissza, de ez ugye nem ugyan az...
A Crackberry oldalán nem sikerült megtalálnom az ide vonatkozó leírást... Sorry! -
teo77
őstag
Köszönöm a kimerítő választ!
10.2.0.1791-et használok. Van ennél frissebb hivatalos frissítés esetleg?
Másnál is jelentkezik az a böngészési "élmény", ami olyan érzetet kelt az emberben, mintha durva smirglin gorgetné A weblapokat a gyári böngészőben?[ Szerkesztve ]
Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
HaZse
őstag
Nekem jobban tetszett a 10.2.0.424-esben a hívás felvétel és letétel.
Bár ezt is meg lehet szokni.
Nekem ami nem annyira tetszik, hogy mikor hívok valakit, akkor a hívó neve/száma nagyon apró betüvel van kiírva. Bezzeg az én számom a tetején oltári nagy mérettel operál.
Pont úgy élek, ahogy gépelek - gyorsan, sok hibával. // A bejelentkezés nem egyenlő hogy a privátot olvasom is! // Civis Pacem Parabellum
-
teo77
őstag
Mit takar ez a leaked os kifejezes?
Pentek ota en is boldog tulajdonosa vagyok ez Z10-esnek. Vagyis neha nem tul boldog...ugyanis, napjaban legalabb egyszer, hanem tobbszor lefagy a telo. Pl ma is, miutan kivettem a zsebembol, es lattam, hogy van egy nem fogadott hivasom, nem tudtam megnezni, mert nem volt aktiv a nem fogadott uzenet mezo. nem tudtam se a megtekintesre, se az elvetesre kattintani, se belemenni a menube. Egyedul a hengerot lehetett szabalyozni- amit a kepernyo ki is jelzett-, meg a kepernyot ki-be kapcsolni. ja, es persze leallitani a keszuleket. naaltok is elofordulnak ezek a jelensegek? (nem fogadott hivas inaktivitas, lefagyas)Ja, meg zavar az, hogy csak ugy tudok kilepni a fomenube, hogy elso lepeskent a futo folyamatokat jelenitem meg fel swipe-olassal. Lehet ugy is visszalepni egy alkalmazasbol, hogy az alkalmazas ikonokat lassam?
Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós kamerák
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Proxmox VE
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest