Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Így is próbáltam és így se jó.
Sajnos egyedüli megoldásnak az látszik hogy törlöm a telefonról a FB accot és használom böngészőből.Sim nélkül se akarja frissíteni BB linkkel se és OTA se a jelenlegi szoftverről.
A link szerint is ez a legújabb: 10.1.0.273
Próbáltam úgy is, hogy nem teszek bele simet. -
Ezt már próbáltam, köszi. Legfeljebb nem jeleníti meg a fb kontaktokat, de a Kapcsolatok alatt elcseszi őket.
Faterom Pl úgy van benne a (szinkronizált) Gmail telefonkönyvben, hogy Apa, erre a fb csinált belőle a kontaktok között Apa Józsefet. :SSasa : az a baj, hogy teljesen megkavarja a neveket, és átszerkeszteni se tudom őket, mert mindig úgy jeleníti meg, ahogy ő összefésülte. Lásd Apa József.
-
wopi
aktív tag
Rendben, köszönöm szépen!
Mielőtt belekezdenék, és visszafordíthatatlan butaságot csinálok... Letöltöttem az 1,2 Gb-os ZIP-elt autoloadert. Pár szóban le tudjátok írni, hogy mi a teendőm ezzel? Illetve szükség esetén hogyan tudom a factory OS-t visszatenni? Biztonsági mentést van értelme csinálnom? Mintha korábban olvastam volna, hogy felesleges, mert azt a leaked OS-re nem célszerű visszatölteni. Vagy esetleg egy konkrét leírást ha tudtok linkelni, az is tökéletes
Androidon cserélgettem régebben a ROM-okat oda-vissza, de ez ugye nem ugyan az...
A Crackberry oldalán nem sikerült megtalálnom az ide vonatkozó leírást... Sorry! -
-
HaZse
őstag
-
teo77
őstag
Mit takar ez a leaked os kifejezes?
Pentek ota en is boldog tulajdonosa vagyok ez Z10-esnek.Vagyis neha nem tul boldog...ugyanis, napjaban legalabb egyszer, hanem tobbszor lefagy a telo. Pl ma is, miutan kivettem a zsebembol, es lattam, hogy van egy nem fogadott hivasom, nem tudtam megnezni, mert nem volt aktiv a nem fogadott uzenet mezo. nem tudtam se a megtekintesre, se az elvetesre kattintani, se belemenni a menube. Egyedul a hengerot lehetett szabalyozni- amit a kepernyo ki is jelzett-, meg a kepernyot ki-be kapcsolni. ja, es persze leallitani a keszuleket. naaltok is elofordulnak ezek a jelensegek? (nem fogadott hivas inaktivitas, lefagyas)
Ja, meg zavar az, hogy csak ugy tudok kilepni a fomenube, hogy elso lepeskent a futo folyamatokat jelenitem meg fel swipe-olassal. Lehet ugy is visszalepni egy alkalmazasbol, hogy az alkalmazas ikonokat lassam?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A BlackBerry legújabb készülékén debütál a kor igényeinek megfelelő BlackBerry 10 operációs rendszer, mely ütősre sikerült.
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Programozás topic
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG Z390 TOMAHAWK alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest