- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
rjg
őstag
Én is beléptem a klubba. Megpróbáltam egy LTE-s verziót levadászni, de a B-Tel-es tippet sajnos csak most olvastam. Az árgépen talált boltokat végig hívogattam, mindenki hétfő, keddre ígérte a szállítást. Egyedül a Partnero mondta, hogy nála van egy darab, így oda el is mentem. Előtte telefonon beszéltem a sráccal aki azt mondta, új, bontatlan készülék. Ehhez képest a hely is tipikus zug gsm bolt, a garancia bolti, nem gyári, a doboz nem volt bontatlan, a telefonra utólag volt visszatéve a fólia. A tartozékok is ki voltak csomagolva, ezért köszönettel kiléptem a boltból.
Maradt a T, ahonnan Dominóval vettem meg a kütyüt. Más szolgáltatói SIM nincs itthon, de holnap kölcsönkérek egyet, hogy a függetlenségét lecsekkoljam. Ha a rendszer egy-két hónapig beválik, lehet, hogy leváltom az S4-et és veszek egy Z30-at, így a Z10 most teszt jelleggel akarom "nyúzni". Ezért lehet, hogy lesz egy-két hülye kérdésem. Olvasva a frissítési mizériát, SIM nélkül kapcsoltam be a gépet, regisztráltam egy BB ID-t és fel is kínált egy frissítést, a 10.1.0.273 -ast. Én viszont a legfrissebbet szeretném feltenni, amihez ha jól sejtem innen kell letöltenem és feltennem a "Z10 STL100-1 only" verziót. Ugye ez egy sima kattintgatós exe, nem kell BB Link vagy más segédprogram a telepítéséhez? A Mega-ról már jön is, kb fél óra aztán nekilátok a frissítésnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPHONE 15 128GB BLACK .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független új akku
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest