- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Honor Magic V2 - origami
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
-
Mobilarena
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
rjg
őstag
Én is beléptem a klubba. Megpróbáltam egy LTE-s verziót levadászni, de a B-Tel-es tippet sajnos csak most olvastam. Az árgépen talált boltokat végig hívogattam, mindenki hétfő, keddre ígérte a szállítást. Egyedül a Partnero mondta, hogy nála van egy darab, így oda el is mentem. Előtte telefonon beszéltem a sráccal aki azt mondta, új, bontatlan készülék. Ehhez képest a hely is tipikus zug gsm bolt, a garancia bolti, nem gyári, a doboz nem volt bontatlan, a telefonra utólag volt visszatéve a fólia. A tartozékok is ki voltak csomagolva, ezért köszönettel kiléptem a boltból.
Maradt a T, ahonnan Dominóval vettem meg a kütyüt. Más szolgáltatói SIM nincs itthon, de holnap kölcsönkérek egyet, hogy a függetlenségét lecsekkoljam. Ha a rendszer egy-két hónapig beválik, lehet, hogy leváltom az S4-et és veszek egy Z30-at, így a Z10 most teszt jelleggel akarom "nyúzni". Ezért lehet, hogy lesz egy-két hülye kérdésem. Olvasva a frissítési mizériát, SIM nélkül kapcsoltam be a gépet, regisztráltam egy BB ID-t és fel is kínált egy frissítést, a 10.1.0.273 -ast. Én viszont a legfrissebbet szeretném feltenni, amihez ha jól sejtem innen kell letöltenem és feltennem a "Z10 STL100-1 only" verziót. Ugye ez egy sima kattintgatós exe, nem kell BB Link vagy más segédprogram a telepítéséhez? A Mega-ról már jön is, kb fél óra aztán nekilátok a frissítésnek.MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest