Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
turbulencia8
őstag
válasz
Stimpy001 #15744 üzenetére
Nála egy százalék alatti, úgy, hogy a runbox-os fiókomat push-sal szinkronizálom, az egyetemit pedig 10 percenként. A naptárt és kontaktokat 2 óránként szinkronizálom a fruux-os fiókommal. A runbox amúgy még további két fiókot kezel (de azt már a szervez töltögeti POP3-mal 10 percenként).
Összegezve van egy instant fiókom (amin barátnőmmel jókat veszekszünk), és van több másik is 10 percre állítva, viszont a fentiekkel a PIM fogyasztása csupán 1 % alatt marad, és wifi-n két napot általában simán kibír az akku. Levelezni, netezni szoktam a telefonon viszonylag sokat, de pl. facebook-ot nem használok. -
sasa134
addikt
válasz
Stimpy001 #15744 üzenetére
"2 óra alatt fogadtam kb 300 emailt + egyebek"
átlagban, percenként kb 2,5 email esik be a telóra?
még azt hittem, én levelezek sokat..de most komolyan, ezt hogyan lehet feldolgozni/ megválaszolni stb?
Nem nevezném átlagos felhasználásnak, ha ez a helyzet, nem biztos, a z10 a Te készüléked.
-
válasz
Stimpy001 #15730 üzenetére
Szerintem abszolút rugóképes a téma, egy mobilnál PONT az a lényeg, hogy mobil legyen, ne legyél kanóchoz kötve. Csomó olyan helyzetben vagyok mikor nem tudom tölteni, pedig a kocsiban is és az irodában is tartok hozzá töltőt. Most pl úgy visznek mert épp szervizben van a kocsim, ha az illetőnek nem lenne micro usb töltő a kocsijában akkor nézhetném mostanra a nagy fekete semmit a képernyőn.
Szóval lehet szemellenzősködni, meg elfogultnak lenni, de valljuk be hogy a Z10 üzemideje optimális alatti. -
room303
tag
válasz
Stimpy001 #11566 üzenetére
...azt meséltem már, hogy a T Westend "szervízben" az egyébként tényleg segítőkész kollégának fogalma nem volt arról, hogy milyen készülék van a kezemben? Innentől az OS verziószámokkal már nem is nagyon nyaktattam (anno azt akartam kideríteni, miért nem jön meg a 10.2 a Z10-re, amikor a Q5 már rég befrissített)...
-
G@ß!
őstag
válasz
Stimpy001 #11562 üzenetére
"folyamatosan szórák ki a megmaradt készletet és állítólag le is veszik a BBket a kínálatból"
A rendszerükben már nincs egy darab BB sem, ez által meg se tudják mondani a központban sem, hogy melyik boltukban van raktáron..., valószínűleg egynek sincs...
Amikor a Z10-et venni akartam, akkor vagy 10 boltot hívtam fel... -
válasz
Stimpy001 #11560 üzenetére
Igen pár más egyéb mellett ezért sem vettem tőlük én se telefont.
Meg ez a 0 perces használt mint kategória is elég érdekes. Azaz ugye ez a nem használt használt készülék. Az milyen? Fából vaskarika. Egy magánszemélynek lehet hogy oké egy ilyen libikókaszámla, de a cégek azért nem szeretik.
-
icezozo
addikt
válasz
Stimpy001 #11492 üzenetére
az akksi teljesítmény minimum 1,5 szerese. a teljesítménye nagyobb ezáltal 2 szer gyorsabban nyitja meg az adatokat és az appokat. nem gondolkodik a BBM-nél sőt a droidos appokat is élmény vele megnyitni
az usb host ( OTG ) pedig király rajta.a kijelző hagy némi kívánni valót ( napsütésben nehezebben olvasható mint a Z10 kijelzője )
használtam, teszteltem a Z30-at.
ha a Z10 60ezer akkor kb ez 90 ezer pénz kb. ennyi a reális különbség a két készülék között.
-
ViZo72
tag
válasz
Stimpy001 #10146 üzenetére
Sok levél olvasottá tétele.
Én olyat találtam, hogy:
ha az e-mailek fölötti dátumot nyomod hosszan (már ha sikerül eltalálni az a kis sort), akkor a jobbról beúszó menüben legalul megjelenik egy olyan ikon, melyen egy boríték és lefelé mutató nyíl van. Ha ráböksz, akkor megkérdezi, hogy megjelölje-e olvasottként az összes, a dátumnál korábbi levelet.
Szerintem ez alkalmas arra, hogy olvasottá tedd a sok korábbi levelet... -
-
Gomba
senior tag
válasz
Stimpy001 #3378 üzenetére
Sms átállítása: Hub -> beállítások -> SMS alatt van
Kontaktok: Nyisd meg a kontakt appot (a saját ikonjával, ne a telefon app felől!) swipe le és ott tudod állítani.
GTalk-ot frissíteni kell a legújabbra, hogy tudd.Beállítások mindig fekete marad. Hol van még ahol zavar?
Nekem megy a Google Maps (7.0.2) és a Translate is Q10-en sideloadolva.
Vibert nem próbáltam (jelenleg ellenérzéseim vannak velük, mert leszarják a BB10-et
), Doodle Jump-ot sem.
-
Gomba
senior tag
válasz
Stimpy001 #3374 üzenetére
Alkalmazásonként tudod állítani.
A beállítások az mindenképp fekete marad (nem választható), a HUB sosem volt fekete, mindig fehér volt és egyelőre az is marad.
A következőek az egyes alkalmazásokban (jellemzően swipe fentről le és a beállításokon belül) állíthatóak fekete vagy fehér támára:
- SMS
- BBM
- Naptár
- Kontaktok
- és mostmár a GTalk isaz egységes állításra is tudok pro és kontrát mondani. Van aki meg egyszerre nem szeretné. Annyira nem napi használatú funkció ez, hogy egyszer ne lehessen kibírni beállítani
Mik nem sideloadolódtak? (ez egy szép szó
)
-
-
sasa134
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A BlackBerry legújabb készülékén debütál a kor igényeinek megfelelő BlackBerry 10 operációs rendszer, mely ütősre sikerült.
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest