- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android szakmai topik
- iOS alkalmazások
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
eventus
veterán
válasz kárátékutyá #31296 üzenetére
És rezeg tovább miután felvette
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
eventus
veterán
válasz kárátékutyá #31293 üzenetére
El lesz intézve a bb valaga, felhívjuk a zsoltot
-
PHenis
senior tag
Linkes backupból hogy tudom visszaállítani az üzeneteket? (sms, talk)
[ Szerkesztve ]
-
eventus
veterán
válasz kárátékutyá #31290 üzenetére
Az biztos, szente csaba!
-
mobil1600
csendes tag
Stl 100-1 10.3 alatt.Nàlam nevet és szàmot is ìr.
Menü nem akadozik,villàmgyors.
A böngésző lassùlt picit.[ Szerkesztve ]
A3,Z play
-
eventus
veterán
válasz kárátékutyá #31287 üzenetére
Béna user vagy..
-
Because
őstag
válasz kárátékutyá #31281 üzenetére
semmi ilyesmi, se szinkronizáció, se emailek, bbm vagy facebook csak simán netezésre és telefonálásra használnám, de már egyikre se tudom
szerencse, hogy van egy nokia 225-ös telóm abba elkezdem menteni a dolgokat és legalább le tudom ellenőrizni, hogy hívást képes vagyok é fogadni...
-
solties
tag
Egy kérdés !Ha ha sim kártya bentmarad wipe közben, Akkor az is törlődik ?
-
kalmanahos
tag
az egyetlen bug nálam, hogy a droidos FB messenger akkor is rezgő értesítéseket küld, ha ez az opció ki van kapcsolva az értesítéseknél. de ez sem a BB hibája
-
pranksta
tag
válasz l.sebestyen #31276 üzenetére
napi egy led-villogás nem zavar annyira, hogy frissítsek
dubito ergo sum
-
pranksta
tag
válasz l.sebestyen #31267 üzenetére
de, sajnos igen. naponta bejelentkezik, bármit csinál az ember.
dubito ergo sum
-
senior tag
Én visszatértem a 10.2.2.1609-re, megvolt a rezgés bug, a nem feljövő billentyűzet zárolás feloldásnál, de a pontot az i-re az tette fel, hogy a barátnőm hívásainak egyszerűen nem maradt nyoma, ha nem vettem észre hogy hív, amire jó esély volt kikapcsolt rezgéssel...
Путин, иди нахуй!
-
Hav3l
tag
válasz l.sebestyen #31267 üzenetére
Úgy tűnik ezzel már pórul jártam csak az automatikus letöltést és telepítést tudom ki be kapcsolni, kellett nekem a frissítés megjelenésének napján rákeresnem, hogy van-e már az enyémre is frissíteni meg nem akarok, jó nekem a 10.3.0 is
[ Szerkesztve ]
-
radio
csendes tag
válasz l.sebestyen #31265 üzenetére
nalam kapcsolodik nehany masodpercre, majd szetkapcsol. mindket keszuleken a legujabb szoftver van.
pc-n nem probaltam. otletem sincs mi a gond. -
Hav3l
tag
Valahogyan le lehet tiltani, hogy folyamatosan feldobálja a frissítést?
-
radio
csendes tag
az volt mar, hogy a blackberry blend nem mukodik ipaddel (ios 8.1.3)?
valakinel mukodik? -
pranksta
tag
felesleges a vitatkozás. akinek az új rendszer jobb, az használja azt, akinek az előző, az meg azt. nagyon színes a problémák palettája a Z10-eknél, és ez nem feltétlenül az STL100- utáni számon múlik, előfordul, hogy két 100-1-es is tök más.
az én igényeimet tekintve az új rendszer alig hozott hasznos újítást (Blend, Assistant nekem tök felesleges), amit hozott, azok pedig simán beáldozhatók a lassúság, böngésző fagyás, meg a hívásfogadás utáni rezgés oltárán. ráadásul szvsz az új dizájn visszalépés minden téren. ami tetszett, az az "advanced interactions", meg hogy a kamera okosabb lett (kivéve az elsütést, az szerintem sokkal praktikusabb 10.2 alatt).
az üzemidőről nem tudok beszámolni. normál használattal simán kibír egy napot, annál több meg nem oszt, nem szoroz.
azt mondanám, hogy mindenki használja azt a rendszert, ami az ő igényeit a legjobban kielégíti, csak ugye közben az a helyzet, hogy trükközni kell ahhoz, hogy visszaléphess a korábbira, nem igazán ad választási lehetőséget a BB az egyszeri felhasználónak. ráadásul hiába kapcsolom ki az automatikus rendszerfrissítést, így is bejelentkezik naponta a 10.3.dubito ergo sum
-
ripla
addikt
válasz kárátékutyá #31241 üzenetére
"- Nekem nem fér bele, hogy nem írja ki ki hív a kontaktlistámból
- Nekem nem fér bele hogy rezeg ha felveszem
- Nekem nem fér bele hogy nem smooth a rendszer mint volt
- Nekem nem fér bele hogy a kereső lefagy, laggol
- Nekem nem fér bele hogy ha sms-t kapok, és megnyitom, vibrál a kijelző 10 másodpercig"100-1 z10-em van, de ezekből egyikkel sem találkoztam még. pedig a leak-el együtt lassan már 2 hónapja fut a 10.3 a mobilomon.
ellenben 10.2 alatt voltak képernyő aktiváláskor olyan billentyűzet lefagyások, hogy nem tudtam bepötyögni a pin kódot, mert nem jött elő a virtuális bill., illetve semmire nem reagált, csak ha kivettem az akksit.
aztán volt a "kamera használatban van" kiírás is, ami miatt nem tudtam fényképezni vagy videót rögzíteni.
meg legalább háromszor kellett formáznom az sd kártyát is, mert valami miatt összeakadt vele és nem látta a tartalmát.
ezek most mind megszűntek. hát nálam meg így.[ Szerkesztve ]
-
Coc@s
őstag
válasz kárátékutyá #31253 üzenetére
Z30 és Passport esetén egyébként még egyszer sem fordult elő velem, hogy késztetést éreztem volna arra, hogy kivegyem az akksit.
Az stl 100-1 - es Z10 esetében már annál inkább előfordult.18 éve itt
-
Coc@s
őstag
-
PHenis
senior tag
Mireo-ban mennyibe kerülnek a térképek? Mondjuk egy teljes EU.
-
Coc@s
őstag
válasz kárátékutyá #31247 üzenetére
Az első része teljesen ok, az utolsó mondjuk egy Z30 vagy Passport esetében már csak a ki-be kapcsolásig lehetséges.
Az akksit el kell/lehet felejteni. :-)18 éve itt
-
kárátékutyá
őstag
válasz room303 #31246 üzenetére
Szerintem fiók törlésével ugorj neki. Én ezt mindig úgy csinálom ( a belakást pld), hogy este élesítem a fiókokat, így egész éjszaka tud szinkronizálni anélkül, hogy nyomogatnám természetesen töltőre dugva. Reggel feltöltve kikapcsolom, kiveszem az aksit, aztán vissza és bekapcsolom.
-
room303
tag
válasz l.sebestyen #31239 üzenetére
Egészen biztos, hogy a BIS-t nem szereti a router, ami ugye Vodánál nincs. Ergo vonuljunk már fel a T elé és követeljük a kötelező BIS azonnali lemondását.
Majd beszámolok, mire jutottam. .
@kárátékutyá és szerinted mi segítene rajta? Wipe és fussak neki újra? Vagy töröljem a fiókot és próbáljam meg úgy?
[ Szerkesztve ]
-
Bati0501
őstag
válasz kárátékutyá #31220 üzenetére
Köszike.
-
lpburny
tag
válasz kárátékutyá #31241 üzenetére
Hat jah Bar nekem a felsoroltak kozul nem mindegyik van. A keresot en soha nem hasznalom szinte. A rezgest meg elviselem, tudok ra figyelni. Engem legjobban a sokat emlegetett merules, illetve a bongeszo laggolas/memoria tulcsordulas zavar (a legtobb weboldal egy ido utan gorgetesnel nagyon elkezd akadozni, foleg a nem mobilra tervezett oldalak. Ez valamelyest javul,ha bezarom a bongeszot es ujra nyitom. De pl ez a forum is desktop modban nekem akad, laggol gorgetesnel mindig.) De elvileg ez sem mindenkinek van.
-
kárátékutyá
őstag
válasz bnc_lc4 #31238 üzenetére
Nem általánosítottam, és olvasd el még egyszer mit írtam, de segítek, annyit, hogy nekem nem fér bele, nem azt hogy szar.
- Nekem nem fér bele, hogy nem írja ki ki hív a kontaktlistámból
- Nekem nem fér bele hogy rezeg ha felveszem
- Nekem nem fér bele hogy nem smooth a rendszer mint volt
- Nekem nem fér bele hogy a kereső lefagy, laggol
- Nekem nem fér bele hogy ha sms-t kapok, és megnyitom, vibrál a kijelző 10 másodpercigNem velem van baj, ezek rengeteg helyen előforduló hibák, elég régi motoros vagyok, tudom hogyan kell jól feltenni egy rendszert, wipe-olok előtte és utána is... jah és szólásszabadság van, így azt, és oda írom le, ahová csak jól esik.
-
mcferenc
csendes tag
Sziasztok!
Azoknak akiknek szintén nem működik a bejövő hívásnál a némítás a csuszka megérintésével, le lehet némítani a hangerő szabályozó gombbal is, nekem így már nem rezeg be ha felveszem (10.3.1). Bár lehet ez evidens volt eddig is, mindenesetre nekem új
Ja és ha vki androidos TuneIn-t akar használni (Snapről), kiválóan működik (eddig legalábbis), lejátszik, ébreszt, a visszaalvás funkció is működik, éjszakai módban is, nem kell bekapcsolt kijelzővel hagyni éjszakára, hogy ébresszen, mint az iOS 8-nál.......Azt tudjátok esetleg, hogy a Google Play Service felrakásával (amiről korábban posztoltak) a Hangouts is működni fog rendesen? Mert a Gtalk csapnivaló...
-
bnc_lc4
csendes tag
válasz kárátékutyá #31237 üzenetére
Oké, csak ne altalanositsunk, hogy szar a 10.3 és lépj vissza.
Nálam és sokunknal jó, van a rezgés bug, meg talán egy két dolog, de osszesegebeb jobb mint a 10.2. Neked valami nagyon nem lehet rendben, akár eszköz hiba, vagy passz. És nyilván egy fórumon az elegedetlenkedok jelennek meg nagyobb arányban...
Reméljük a mindenkinél jelentkező bugokat javítja egy frissítésel a BlackBerry.
Egyébként ez a felvétel utáni rezgés + csörgess a legujabb ios nel is jellemző -
Mercel
senior tag
Ezt a linket most kaptam:
http://btsc.webapps.blackberry.com/btsc/viewdocument.do%3bjsessionid=D6CDCEF99CF7B2EE8FD3733C96F065AE?externalId=KB36747&sliceId=2&cmd=displayKC&docType=kc&noCount=true&ViewedDocsListHelper=com.kanisa.apps.common.BaseViewedDocsListHelperImpl
Ez állítólag fixálja az aktuális állapotot, és megoldja az amnéziát.
Marcel
-
Mercel
senior tag
válasz kárátékutyá #31232 üzenetére
Hello!
Köszönöm, de egyrészt alapjában véve tetszik az új rendszer, másrészt nem gondolom, hogy az a megoldás, hogy visszalépek egyet. Illetve így elsőre nem ezzel próbálkoznék megoldás gyanánt.
Marcel
-
ripla
addikt
válasz kárátékutyá #31232 üzenetére
neked mi bajod van a 10.3.1-el?
-
Mercel
senior tag
válasz kárátékutyá #31230 üzenetére
Az a baj, hogy nem tudom pontosan. Kb. 3 hete vettem, ismertem a rendszert, úgyhogy nem kísérleteztem hanem élből elkezdtem használni, és nem szórakoztam a részletekkel, ráadásul elég húzós időszakom volt úgyhogy nem nagyon figyeltem a részletekre "csak használtam".
Talán az SMS, és böngésző előzmények, illetve könyvjelzőknél mintha gyanús lett volna a dolog, illetve a jó édes anyukámat többször is fel kellett vennem BBM-re mert állandóan elveszett. Azt hiszem ez volt az első konkrét dolog ami szemet szúrt, illetve az eltűnt SMS-ek.
De mégegyszer mondom, hogy nem tudom biztosan a frissítéshez kötni a dolgot..A készülék még garanciális, de (lehet hülyézni) sarki gsm boltból származik, és annyira nagyon nem bízok bennük, hogy lazán betopogjak, úgyhogy először megpróbálom megoldani a problémát.
Marcel
-
Mercel
senior tag
Sziasztok!
Komoly problémám támadt egy STL100-2-es Z10-el.
Frissítés után azt vettem észre, hogy a BB-m amnézniás lett, és hívások, névjegyek, BBM partnerek, beállítások mintha eltűnnének. Továbbá nem működött a "továbbfejlesztett kapcsolatok" menüben található okosságok közül egyik sem, azaz talán a kézben tartva nem zárol a képernyő még csak csak, de felemelem-felébred funkció egyáltalán.
Tegnap elegem lett, nyomtam egy resetet - probléma maradt.
Visszaállítottam a gyári állapotot - probléma maradt.
Újratelepítettem a LINK-en keresztül - probléma maradt.
Utána még nyomtam egy resetet, probléma maradt.
Kifogytam az ötletekből.Most ott tart az ügy, hogy bármilyen módosítás, névbevitel, előzmény ugrik és visszaáll gyári állapotba ha kikapcsolom, vagy újraindítom a telefont. Oké, hogy Blackberry szóval nem kell félnaponta újraindítani, de ez egy így nagyon necces.
A frissítés utáni problémák közül engem a belerezeg a fülembe ha felveszem a hívást, és az időnként megtorpanó böngésző érintett. Ja és az, hogy mindegy mikor kapcsolom ki vagy be a telefont bekapcsolás után izomból elkezd üvölteni az ébresztő. A reggel 7órás mondjuk este 10-kor..Ötletek? Esetleg megoldás?
Illetve volt már ilyen jellegű probléma a fórumon?
Nagyon sokat kerestem már, itt is a neten is de ezzel a problémával kapcsolatban még nem találtam semmilyen infót.Abszolút BB fan vagyok, és előre megfontolt szándékkal vettem a Z10-est de kezdek frusztrált lenni..
Előre is köszönöm ha valaki veszi esetleg a fáradságot.
Marcel
-
DeusHun
őstag
Azt vettem tegnap észre, hogy hiába van a SmartTags-ben lehetőség beállítani, hogy NFC-vel kapcsoljon ki- vagy be a WiFi, ez nem történik meg. Olvasáskor kiírja, hogy WiFi bekapcsolva, de se az ikon nem jelöli, hálózatra sem csatlakozik (10.3.1.1581-es verziójú OS).
Próbálkozott már más is ezzel a lehetőséggel?Rainforest Alliance Certified signature
-
room303
tag
válasz slashing #31223 üzenetére
No, én pont emiatt fogok mindjárt anyázni egy sort a T-vel. Mivel sokat használjuk a bbm-et, nagyon nem mindegy, mikor megy és mikor nem. Viszont az otthoni modem (ZTE, ezt adta a T) olyannyira nincs kibékülve a BIS-sel, hogy kb fél óránként eldobja. Innentől ugyan van wifi, de nincs bbm... Mivel ezt a jelenséget csak és kizárólag ez a modem produkálja, viszont két BlackBerry készüléken is megbízhatóan, ezért megy a T-nek a telefon, hogy vigyék innen a sz*rjukat, ha már lehúznak a nettel és a BIS-sel is.
-
ViZo72
tag
válasz DeerDawe #31184 üzenetére
Ha megnézed az előző hozzászólásomban a képet, nekem is ott az Android lejátszó (BB logóval, tehát gondolom a rendszer része).
10.2-ben nem volt szerintem, most tűnt fel nekem is.
Lehet hogy az Amazonnal került fel? Mert egyébként nem vagyok tele Androidos cuccokkal...[ Szerkesztve ]
-
ViZo72
tag
Sajnos ez folyamatos téma és nagyon nagy a szórás, okát nem tudjuk. (Olvass vissza.)
Sokaknál max. 1 nap vagy annyi sem, nálam meg ez van ami a lenti képen látsz.
(Z10 STL100-1, 1,5 éves lassan, most 10.3-al fut).Hétfő reggeltől kedd éjfélig merült 46%-ra, de lehet csak azért is nekivágok még a szerdának is, hogy lássam hogy bírja :-) .
Nem lógok rajta egész nap, mert PC és céges telefon mellett dolgozom, ezen csak az alkalmi privát üzenetek és telefonok mennek.
Wifi állandóan bekapcsolva, 3g/2g, mobilnet ON de inkább WIFI megy, GPS on.
Napi 1-2 hívásom ha van, 1 g-mail fiók szinkron, néhány facebook, whatsapp, esetleg viber üzenet jön.Tehát lehet ilyen is de könnyen lehet csalódás is belőle, ha erre építessz.
[ Szerkesztve ]
-
slashing
senior tag
válasz TommyX_ #31222 üzenetére
Tudod használni az e-mail fiókot minden gond nélkül, BIS csak akkor kell ha mobilneten is akarod használni a BBM nyújtotta előnyöket ha egész nap olyan helyen vagy ahol tudsz wifi-re csatlakozni akkor nincs gond mert wifin-n keresztül használható a BBM csak a mobilinternet-nél van ez a kib....ás...
Erre esteleg valaki tudja a választ?: [link]
-
TommyX_
őstag
A kérdésem az lenne, ha én szeretnék venni egy Z10-t és T-mobileos vagyok, akkor tudom-e BIS nélkül használni az email fiókom telefonon?
(Az összefoglaló erre eső részét elolvastam, ha jól értelmeztem, akkor a BBM-hez kell a BIS csak.)Hand's Up Music isn't dead \O/ | Ford Puma A Driver's Dream
-
Bati0501
őstag
válasz kárátékutyá #31214 üzenetére
Pont ez az,h nem akarom.
Ezért se baszkuráltam a telefonomat,aztán most gondoltam,h a mostani frissítéssel gyárilag elérhető lesz pár androidos cucc,akkor majd kipróbálom őket...naív voltam. -
solties
tag
Akkor mik a vélemények? Snap vagy amazon? Érdekelne pro és kontra!
-
kárátékutyá
őstag
-
Bati0501
őstag
válasz zolion01 #31212 üzenetére
Tehát akkor nem a keresővel van baj,hanem ennyi érhető el nekünk? :/
Am két játékot próbáltam volna,nem vmi spéci cuccot,ezért hittem,h a keresővel van probléma.Ja,és amit eléggé furcsállok: ez elérhető,ami a játék kiegészítője,míg maga a játék nem.
Azt hittem,h van vmi trükk/app,amivel normálisan lehet keresni és akkor mindig happy lesz,de akkor túl szép lett volna...[ Szerkesztve ]
-
Bati0501
őstag
Sziasztok!
Miután lefrissítettem a rendszert és megjelent az amazon appstore ( bár ahogy látom eddig is elérhető volt,de nem gáz,én nem vagyok az a telefonbűvölő) gondoltam leszedek egy-két dolgot.
Az a gondom,h a kereső nem dobja ki,amit ki kellene.PC-n rákeresek,rögtön első találtat,amit keresek,beírom telefonba ugyan azt,amit a gépen és semmi.
Tudnátok ebben segíteni? -
solties
tag
Most azokhoz szólok akik autóban gyári bluetooth autórádióval kihangosítják a telefont. A telefon nem csak hogy felismeri az autót, de azt is felismeri, hogy milyen típus, és az autó emblémáját is kiteszi a zárolási képernyőre. Kiírja hogy mihez van joga az autórádiónak (telefonkönyv, kontaktok , üzenetek, médialejátszás stb..) mindezt elég dizájnos formában teszi. Nem tudom, hogy rádió függő-e a dolog, de nálam a gyári rádióval nagyon jól "párosodott"!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Lexus, Toyota topik
- Steam topic
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Parfüm topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- iPhone 14 Pro 128 Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest