Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies akkut kap az iPhone 17 Air
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coc@s
őstag
Ha még lenne fejlesztve, akkor OS10.
Utána biztonság szempontjából szinte biztosan a BB féle droidos rendszer.
De én úgy általában nem szeretem a droidot, közelebb áll hozzám az iOS.
Abba se szerelmesedtem bele, de anno töb droidos telefonnal voltak gondjaim - a PRIV-el nem volt semmi!!! - , ezért ragadtam meg az iOS-nél. Végül is az is semmi extra, csak stabilan teszi a dolgát. -
Coc@s
őstag
válasz
erer1000 #880 üzenetére
T-nél elvileg van, hacsak ki nincs kapcsolva központilag.
Eddig mindig úgy figyeltem meg, hogy beszédkor 2- vagy 3G-re állt vissza.
De ha a szolgáltató ki is kapcsolja magát a VOLTE-t a hálózaton, akkor a telefon menüjében még ott kellene lennie nem?Neked, nektek van olyan menüpont?
-
Coc@s
őstag
Ki tudja azt megmondani, hogy az STV100-4 PRIV tudja-e a VOLTE-t? (!G-n hanghívás).
A leírásában van, de abban a menüben nem találom. -
Coc@s
őstag
válasz
erer1000 #876 üzenetére
Kipróbáltam. Sötétben rávilágítottam és valóban megjelent a töltés-csík.
Vagyis jól működik.
Bár én jobban örülnék neki, ha a ki-bekapcson kívül mnást is lehetne állítani, pl. ezt a sötétben nem jelez dolgot is állítanám szívesen.
De ez van.
Egyébként valószínűleg megválok hamarosan tőle. Nem bírok megbarátkozni ezzel a droid dologgal.Az OS 10-et imádtam, utána viszont nálam az iOS következik. Megpróbáltam/próbálom ezt is, de nemigen tudok vele összehaverkodni.
-
Coc@s
őstag
válasz
erer1000 #876 üzenetére
Szia!
Köszi a választ.
Közben letöltöttem a manuált.
Az abban leírtak alapján ha nincs lezárva a képernyő, akkor világít, egyébként 8 sec. után kialszik.
Megnézem az általad leírtakat is.Sajna az én telefonom cées policy miatt 1 perc inaktivitás után mindenképp lezár, így valószínűleg ezért, és esetleg az általad leírtak miatt is viselkedik számomra hektikusan.
-
Coc@s
őstag
Sziasztok!
A töltésjelző csík működésének mi a logikája?
Ha fölteszem töltőre, van amikor világít, van amikor nem, de mikor világít is, akkor néhány perc után kikapcsol.
Volt olyan reggel is, amikor reggel világított úgy, hogy este/éjjel nem.
Szóval nem értem a működését. Ne tudom, hogy hibás, vagy valamilyen beállítási gond lehet. -
Coc@s
őstag
válasz
Szabolcs91 #807 üzenetére
Ez nálam is ilyen.
-
Coc@s
őstag
válasz
MomoSinX #788 üzenetére
Anno az OS10-en is nagyon szerettem ezt a pöckölős megoldást.
Kb. egy éve nem használtam már, újra meg kell majd szoknom, de ez menni fog.Ami most előjött gondom: Garmin órára nem küldi át az értesítéseket, pedig párosítva van az óra.
Ez iPhone-n minden gond nélkül elsőre elindult. Van esetleg valami ötlet? -
Coc@s
őstag
Hát szoknom kell még.
Réges-régen volt droidom, aztán sokáig BB OS10-es telefonok, egy éve szifon. (A szifon azért marad.)
Szokatlan.
De fog ez menni. -
Coc@s
őstag
Lakom be a telót, és szeretnék egyedi hangot az SMS-nek.
Hová kell azt bemásolni, hogy látható legyen?
A csengőhangot sikerült, ugyanoda tettem az SMS hangját is, de azt nem listázza ki valamiért. -
Coc@s
őstag
Visszakaptam a telefonom a szervízből.
Komplett csere volt.
Most fogom majd belakni.
A PRIV-re melyik Android verzió az utolsó, amit kiadtak? -
Coc@s
őstag
válasz
MomoSinX #759 üzenetére
A WIN nálam is kizárt.
Androiddal elvoltam, az iOS-t "szerettem", nekem megfelelőbb és stabilabb mint a droid.
Az OS10 volt az istenkirály! Azt nagyon-nagyon sajnálom.
Ha visszajön a PROV, egy darabig magamra erőltetm és meglátjuk.
BB szervíz azt mondta telefonban, hogy valszeg a hangszóró csatlakozójánál van a gond.
De majd kiderül. -
Coc@s
őstag
válasz
MomoSinX #757 üzenetére
A vásárlási konstrukció miatt (nem részletezném) cserélni nem lehet, viszont garanciális javításba lett adva, az megoldható.
Anno volt 4-es Androidom, de alapból sosem szerettem.
Kipróbáltam azt, az iOS-t, aztán a BB OS10-at használtam sokáig. No azt imádtam.
Utána nálam az iOS van a sorban, az állandó telefonom iPhone, de most hogy adódott ez a PRIV-es lehetőség, gondoltam kipróbálom.
Hát nem indult jól de ha megjavítják és hiba nélkül üzemel, kipróbálom egy ideig.És egyébként hab a tortán, hogy bár szolgáltatónál vásárolt, de független.
-
Coc@s
őstag
válasz
MomoSinX #753 üzenetére
Spec vásárlás, "dolgozói vásárban" vettem a melóhelyen használtként, gyakorlatilag újonan, de valószínűleg visszaadott pont emiatt.
Most járok utána, mert lehet hogy mégis mehetne garanciában a dolog, de 14 napon belül visszaadhatom, csak akkor nem kapok másikat.Nagyjából ismerem. HUB, stb...
Alapból én nem szeretem az Androidot, de a BB miatt gondoltam, hogy csak kipróbálom. -
Coc@s
őstag
válasz
MomoSinX #751 üzenetére
Hát köszi a válaszokat.
Sajna ennyi volt a PRIV pályafutása nálam.
Mint írtam, nem szól a hangszórója csak ha megnyomkodom a billentyűzetet.
Megy vissza és nem is lesz másik. Nem tűnik egy stabil szerkezetnek.
Anno a Passport-ot, Z30-at, Z10-et imádtam, de ez nem hogy nem OS10 hanem CSAK Android, még mechanikailag sem tetszik. -
Coc@s
őstag
Sziasztok!
PRIV vonalon új vagyok, korábban OS10-es BB-im voltak.
Az egyik első kérdésem, hogy több SIM kártya belepróbálgatása nélkül van-e mód a telefonból kiolvasni, hogy SIMLOCK van-e rajta?
Nem előfizetéssel, de szolgáltatótól vásárolt készülék (spec. konstrukcióban), nincs infó a függőségről.
Az OS10-ben anno volt infó erről de itt nem találom.
Vagy marad a más szolgáltató kártyájának a belepróbálása?Itt nem látok topic-összefoglalót. Ezért kérdezem még: Van-e valahol letölthető magyar nyelvű leírás a készülékről?
( Angol már van.)
No és még egy, de aztán olvasgatok majd: VOLTE-képes a készülék, vagy sem? Ez csak merő kíváncsiság.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 16 Pro 256GB gyári független 2025.03.20.Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 100% hibátlan 2025.09.30. Apple jótállás
- Gyűjtői állapotú Samsung Galaxy S10e 6/128GB kék
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új, dobozos, temus laptop állvány ingyen elvihető
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest