- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
minek?:S
őstag
válasz
minek?:S
üzenetére
Egyébként ugyebár hallgattam rátok skacok és írtam Partneronak itt is aprón meg emailt is, mind a 2 helyen válaszolt, itt püben mondta, hogy hívjam fel(pénteken). Felhívtam, erre mondja nekem, hogy csak várhatóan kedden érkezik be és hív, hogy mizu. kivárom a hétvégét, itt a tegnap.. már tűkön ültem kb, erre 11-dél körül írt itt pü-t, hogy feladta a csomagot. Direkt visszakérdeztem, hogy akkor lehetséges, hogy ma megkapom, amire azt írta, hogy igen, várok várok, ma 10:15kor kereken hívott, hogy csak csütörtökön érkezik szállítmány és adjam meg az adatokat, megadtam(hirtelen nem ugrottak be az itt beszéltek).. rá kb 1 órára írtam neki itt, nem válaszolt, és mivel totális kavarodásban voltam, mert elvileg feladta nekem, én meg 5 után sem kaptam semmit, felhívtam, hogy akkor hogy lehet ez, hogy tegnap feladta és még sincs teló, hát, hogy 2 dbot kaptak és azt másnak "kiosztották" és, hogy majd csak a csütörtöki szállítmányból fogok kapni én.. szóval egyelőre ott vagyok, hogy nincs még telóm, pedig az N hiányától eltekintve nagyon várom már

Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Black - i5-1035G4 I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax STORM Black Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest