- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
lezerpiramis #1060 üzenetére
Észben tartom, kösz.
-
erer1000
őstag
válasz
lezerpiramis #1039 üzenetére
ezzel egyetértek.
Pár hibára lehet DIY módszerezni (pl melegedésre hő vezető lap a hátlap alá és társai, stabil app verziók vadászata, google és BlackBerry appok tiltása amire nincs szükség, elég jól redukálja a fő bajokat, és akku élettartamon is javít ) de sajnos ezekre nincs és nem is lesz semmi kvázi hivatalosabb sw javítás.
-
erer1000
őstag
válasz
lezerpiramis #1037 üzenetére
őszinte leszek, előttem az app frissítés közbeni reboot ismeretlen, mert kikapcsoltam a frissítéseket.
minden, általam használt appból 1-1 patika verziót használok, amitől nem akad be, nem fagy semmi, csak teszi a dolgát, és amíg nem jön ki olyan update amire muszáj frissíteni, addig hagyom is.
de a random újraindulások nálam is jelen vannak, de szerencsére nem használat közben, hanem azon kívül.
érdekes, mert úgy indul újra hogy se a pin, se a készülék indító kódot nem kéri
-
püki
aktív tag
válasz
lezerpiramis #841 üzenetére
Egyszer régen apámmal elmentünk hozzájuk személyesen, egy Nokia 9500-ért. Sajnos pont elvitték az utolsó ott lévőt mire odaértünk. (vidékről) Azt mondta nagyon sajnálja, de beszerzi nekünk, ha már ennyit utaztunk, menjünk addig sétáljunk egyet, igyunk egy kávét, hívni fog ha megvan. 1,5 óra múlva telefonált, hogy ott a csomag mehetünk érte.
-
minek?:S
őstag
válasz
lezerpiramis #841 üzenetére
+ püki, + yaka
Köszönöm, meggyőztetek. Még tegnap írtam a srácnak egy emailt, remélem minél hamarabb tud rá válaszolni.
Addig is viszont lenne pár kérdésem. Így első körben, hogy áll a 7-es androidhoz a BB? Van a Privre? Jönni fog?
Illetve ami még tetszik, az a töltés közben csík, hogy mutatja mennyin van, viszont ezt csak jobboldalon láttam a képeken. Van rá lehetőség, hogy a másik oldalra helyezzük ezt át?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest