Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Élő Fordítást hoz a Mikulás az európai AirPods tulajoknak
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
minek?:S
őstag
válasz
minek?:S
üzenetére
Na Srácok! Végre én is közétek álltam, bár örömöm nem felhőtlen, amire kihat a 7.0 hiánya, amit még mindig semmi sem indokol az ég egy adta világon, dehát.. le kell nyelni ezt a békát, 6.0.1 is lehet jó, másodsorban pedig a vártál jobban kiható "lassúság" az SGS6E-vel szemben, remélem, ha belakom, nem fog akadni, vagy hozzászokok majd, vannak dolgok amiket legalább 2-3x olyan sokáig tölt mint az elődje. Egyébként a telefont pénteken kaptam meg, sok időm nem volt leszedni rá a dolgokat, szerencsére egy áramszünet is bejött, és mire indultam a hétvégi utamra, kb volt egy telefonom és ennyi, mobilnet nem nagyon volt, MÁV-os wifihez is csak jóval később az IC-n jutottam, az is hol ment, de pocsék lassan, hol nem, örültem, hogy a Messengert le tudtam szedni.. de használni már azt sem. Ettől függetlenül a telefon külsejére ámulattal bámulok még most is, még így is, hogy a billentyűzet nem olyan, mint ami a Classicomban volt, mégis még a mai nap fénypontja, amikor buszon elővettem a haverok előtt, felcsúsztattam és a reakciójuk nem halkan: WOW.. az úgy jól esett
Ami eddig zavar, az pl:Néha akad a rendszer, pl a CATS nevű játék nagyon szaggat, aksi nem sokkal bírja tovább mint az S6, illetve a menüben nem lehet beállítani sehogysem a lap-os nézetet? vagy görgetős van?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple Gyári független
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 8 128GB Fekete + Huawei Fit 4 Pro csomag olcsón
- Huawei P30 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Kijelzőn beégés
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy A17 5G / 8/256GB / 12Hó Garancia / Kártyafüggetlen / Akku 100%
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ami eddig zavar, az pl: