- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MomoSinX
aktív tag
válasz
FoxiestFox #995 üzenetére
Én még használom, de úgy tűnik meglesz az utód idén nyáron, az F(x)tec Pro 1 formájában.
-
MomoSinX
aktív tag
Azért azt elég furcsának tartom, mert volt valami durva WiFi biztonsági lyuk, ami miatt eltolták a novemberi javító csomagunk. Akkor most mi van? Külföldi fórumokon azt olvastam, hogy van aki kapott novemberit de én én még mindig októberin vagyok és nem dob fel semmit. Ráadásul a telefon is 2015 novemberben jött ki anno, szóval hogy pont kijöjjön a 2 év támogatás még illene megkapnunk. Bár már fene tudja. Mindenesetre jól az arcunkba köptek, még van képük a BB OS-t 2020-ig zombi állapotban tartani.
-
-
MomoSinX
aktív tag
Közben rájöttem mi ez a képernyőzár "bug", ami zavar és előjön néha. Igaziból nem bug, hanem 1 feature, amit sajnos nem tudsz kikapcsolni sehogysem. A telefonban van érzékelő, pontosabban mágnes érzékelő, és a keménytokomnak a mágnesét érzékeli néha, ami középen van, ettől előjön az a kis zárképernyő, amit eredetileg a "smart case"-hez találtak ki, de mivel nekem nem az a fajta tokom van, ezért elég idegesítő, mikor random lezárja nekem a mágnes miatt. Persze a mágnes elemelése megoldja a gondot, csak én vissza szoktam hajtani a tok mögé, mikor nyitva van.
-
MomoSinX
aktív tag
válasz
erer1000 #801 üzenetére
Nálam attól függ mennyire használom. Játékkal 1-2 óra alatt letudom meríteni 100% ról (Yu-Gi-Oh: Duel Links), de ha csak nagyrészt áll, néha itt ott zenéthallgatok vagy írogatok valakinek, akkor akár 5-6 napig is elvan töltés nélkül. Ha meg tényleg csak áll és néha megejtek 1-2 hívást, akkor a 7 nap simán megvan.
-
MomoSinX
aktív tag
Valaki talált már rá módot, hogy a screenshotolást billentyűparancsra tegye a bekapcs meg a hangerő le gomb együttes nyomása helyett?
-
MomoSinX
aktív tag
válasz
erer1000 #770 üzenetére
Én flip bőrtokot vettem, szerintem alapban egy tégla telefon, az az extra műanyag amibe belemegy már nem oszt nem szoroz nálam XD. Mondjuk a fóliát csak levettem végül a kijelzőről, mert szúrta a szemem, a tok miatt meg amúgy sem kell, de így sokkal jobb az összképe számomra.
-
MomoSinX
aktív tag
Semelyik BB OS-t és iOS-t se próbáltam még, de fateromnak volt W8-as Lumia, nekem nagyon nem jött be. Mondjuk én androiddal kezdtem és kétlem, hogy bármi késztetni tudna a váltásra, nekem sose volt vele bajom.
Ha a gari lefut az is valami. Elég érdekes hibát produkál, kíváncsi leszek mit fognak vele ügyködni. Az mák, ha mégis független
.
Engem mindig nagyon megbámulnak vele
. Mondjuk sokan azt sem tudják, hogy a BB még mindig létezik szóval nem csoda. Az emberek nagy része Samsung meg Iphonera oszlik.
-
MomoSinX
aktív tag
BB meghagyta neki a "stock" android kinézetet, tehát semmi csicsa nincs benne úgymond. Nem nehéz megszokni, egyébként is jól testreszabható (ha netán nem tetszik a launcher vagy akármi). Talán egy kicsit a 4-es androidhoz tudnám hasonlítani, ha volt már olyannal dolgod.
Remélem sikerül cseréltetni
.
-
MomoSinX
aktív tag
Attól függ, nagyon megoszlanak a vélemények erről a telefonról. Vagy szereted vagy utálod kategória. Én nekem bejött és nem bántam meg a vételt.
5-ös android alatt gyakran túlmelegedett és elég lassú volt, de ezt a 6-os orvosolta. 7-es kilátásban van elvileg, de nem biztos, hogy idén megkapjuk rá. Security frissítéseket havonta kap. Én csak egy picit zavaró buggal találkoztam (szerencsére nem gyakori), néha amikor lecsukom, akkor a másodperc tört részére lezárja a képernyőt majd kinyitja, ignorálva, hogy amúgy mit csinálok. Beállításokban semmit nem találtam a fizikailag csúsztatós zárolással kapcsolatban. Remélhetőleg ezt kiküszöbölik majd.
A hátulja 1 kicsit könnyen "horpad", mert vékony a műanyag, de ha kemény tokkal használod, akkor teljesen lényegtelen ez a kis beütése. Amúgy sem tartottam zavarónak. Többi szempontból jól összerakták. A csúsztatás is olyan, mint kés a vajon.
Akku szerintem jól bírja. Igaz nem szoktam nagyon extrémen használni az alkalmi 15-20 perc intenzív zene hallgatás, videó nézés stb kívül, így csak hetente kell töltenem.
Szerk: Ja igen, én személy szerint kényelmesnek tartom a fizikai billentyűzetet, és a prediktív szöveg funkció kombózva a trackpad szerű billentyűzettel nagyon egyedi gépeléses élményt nyújt, egyik kedvenc funkcióm. Hozzáteszem, nekem nincsenek virsli ujjaim, szóval ezt embere fogja válogatni, hogy ki szereti és ki nem.
-
MomoSinX
aktív tag
Gondolom nem használtan vetted, de ha igen akkor tuti az előző tulaj csinált vele valamit. Ha meg nem, akkor tuti gyári hibás és cseréltetném a helyedben. Az enyémnek semmi baja.
A PRIV a legelső androidos BB, amibe átportolak pár dolgot OS10-ről. Ennek nem néztél utána mielőtt vetted?
-
MomoSinX
aktív tag
Tudtommal a SIMLOCK attól függ kinél veszed. Elég sok helyen kártyafüggetlenként hirdetik. Szerintem a Telekom és társai jó eséllyel lezárták, de lehet direkt kéne náluk rákérdezni. Nem tudom, hogy kártyapróbálgatás nélkül kideríthető-e viszont.
VOLTE képességről nem tudok, de elvileg sok 4G képes telefon tudná támogatni az alapján, amit olvastam róla. Idővel kiderül gondolom, hogy a PRIV ebbe beletartozik majd vagy sem.
-
MomoSinX
aktív tag
Na megjött ma a tokom is, elégedett vagyok vele. Felfedeztem egy igen érdekes funkciót, azt hittem, hogy zavarni fog ez az oldalt töltés mutató csík éjszaka, mivel elég finnyás vagyok a fényekre, de érzékeli ha lekapcsolom a lámpát és kikapcsolja sötétben. Tetszik ez a funkció, örülök, hogy nem kellett kikapcsolnom véglegesen legalább.
-
MomoSinX
aktív tag
Igen, megy rajta a magyar hálózat rendesen, 4G is működik, bár gyárilag 3-ra volt állítva. Itt megnézheted melyik modell mit támogat.
Amikor elsőre bekapcsoltam, felajánlotta melyik nyelvet akarom, van magyar.
Igen, még 5-ön volt, de felajánlotta egyből, hogy új rendszerfrissítés van, amint wifire mentem, most már 6.0.1-en vagyok.
Tudtommal lesz rá 7 idővel.
Jelenlegi biztonsági csomag 2017 július 1.
Futárral rendeltem, utánvéttel, múlthét hétfőn (de mivel este adtam le csak kedden kaptam megerősítést róla), pénteken jött volna, de véletlen elírtam a címet, így korrigálás után most hétfő lett belőle. Teljesen korrektek voltak szerintem, de még ők kértek elnézést az én hibám ellenére.
Akkut igaziból még nem töltöttem fel teljesen, miután kiszedtem a dobozból, 55%-on volt, akkor bedugtam olyan másfél órára, lett belőle 80% (ez volt még hétfőn). Azóta telepítettem pár dolgot, kicsit interneteztem is, volt olyan negyed óra zenehallgatás. Jelenleg 38%-on vagyok. Ahhoz képest, hogy hétfő óta nem dugtam a töltőre szerintem jól bírja, de most befogom dugni, ha lefekszek. Kíváncsi leszek 100%-ról meddig bírja majd.
-
MomoSinX
aktív tag
Minden bontatlan volt (eredeti záró pecsét, gyári fóliák is a helyén), volt egy füles, töltő, USB kábel, egy "kulcs" nyitni az SD és SIM slotot, leírás. A dobozon kívül odavágtak nekem trén a csomagolásba egy töltő átalakítót, de nem kellett végül. Szerintem benézték mit akartak küldeni vagy lövésük nem volt mit küldenek.
Kaptam rá 12 hardveres és 12 hónap szoftveres garit. GSMvonaltól vettem végül (tudom nagy rizikó), gari hozzájuk szól,de ha jól szedtem ki, akkor a szállítójuk az a Zacsamex kft. Annyit még sikerült kibogarászni, hogy nem ők végzik a szervizelést, hanem valami külsős cég (de nyilván mivel ők csak webshop), bár az oldalukon nem merik feltüntetni ki. Remélem soha nem fog kelleni.
QWERTY bill.
Nem tudja a qi töltést, a specifikációban sehol nem látom, STV100-4-es modell. Quick charge 2.0-át viszont ír. (bár őszintén, nem tart semmiből bedugni, ez nem volt lényeg nekem amúgy sem, net szerint az STV100-1 és 2-es modellek tudják)
-
MomoSinX
aktív tag
válasz
erer1000 #729 üzenetére
Na megjött ma a PRIV. Elsőre nagyon gyanúsnak tűnt, mert kaptam egy dugó átalakítót, de amikor felbontottam, nem is volt rá szükség. A csomagolás 100% eredeti volt, nem járt benne senki tutira előttem, így szerintem kilőhetem, hogy használtat küldtek. A modell maga STV100-4. Garancia papír is rendben volt.
Első dolgom az volt, hogy 6.0.1-re frissítek, ami zökkenőmentesen ment. Igaziból csak a fülesnek nem örültem, mert az a fajta, amit nem szeretek, de az mindegy is, mert a Huawei fülesem megy vele.
Mindenesetre a testreszabással már előre látom, hogy elfog menni pár óra, de nem baj, legalább ismerkedek vele.
A fóliákat fent hagytam, mert a boltban, ahol átvitettem a számom egy nano sim-re, nem volt nekik ilyen nagy tok méret sajnos.
Remélhetőleg nem lesz gond.
-
MomoSinX
aktív tag
válasz
Dealer95 #725 üzenetére
Jobbat nem igen találtam (max használtan, de akkor meg már ott az új). Sajnos eluralkodott rajtam a vágy és rendeltem egyet a GSMvonaltól, remélhetőleg nem járok velük pórul, de majd kiderül, az oldaluk legalábbis lényegesen igényesebb, mint a másik cégé. Már szemeztem vele egy ideje, a mostani Huawei Y300-am hoz képest (ami lassan 5 éves lesz) meg hatalmas ugrás lesz élmény és hardverügyileg is.
-
MomoSinX
aktív tag
A GSMVonal és 24GSM-nél most 82k a PRIV. Én nem ismerem ezeket a boltokat, de túl jól hangzik az ajánlat. Valakinek van tapasztalata velük?
-
MomoSinX
aktív tag
Szerintetek elképzelhető karácsony körül egy leárazás? A 100k-t még most is sajnálnám kicsit érte, de egy 70-80k-t már örömmel kipengetnék. Használtan nem igazán merek belevágni egy ilyen telefon projektbe, ha ennyit fizetek, akkor már legyen új és garis.
Lassan 5 éves Huawei Y300-am váltaná (első okostelóm és már érezhetően eljárt felette az idő), így hiába nem egy csúcskategória, nagy ugrás lenne hozzá képest hardverileg. Hiába olvastam sok rosszat a teljesítményről, ha a gagyi Y300-at használhatóvá tudtam tenni, akkor jó eséllyel a PRIV-et is azzá lehet. Mondjuk én sosem voltam az a fajta, aki egyszerre 15 appot futtat meg éjjel nappal gyűri a vasat.
Mindenesetre a fizikai billentyűzet, ami nagyon vonz (az android meg csak bónusz), ki nem állhatom a tapicskolósat :/. Egyszerűen szörnyű rajta gépelni, hiába cseréltem le az Y300-on is egy olyanra, ami lefedte a 3/4 kijelzőt, még így is sokszor félreérzékel, vagy totál nem érzékel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mesterséges intelligencia topik
- Óra topik
- Magyar az űrben
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Spórolós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged