- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
erer1000
őstag
-
MomoSinX
aktív tag
Semelyik BB OS-t és iOS-t se próbáltam még, de fateromnak volt W8-as Lumia, nekem nagyon nem jött be. Mondjuk én androiddal kezdtem és kétlem, hogy bármi késztetni tudna a váltásra, nekem sose volt vele bajom.
Ha a gari lefut az is valami. Elég érdekes hibát produkál, kíváncsi leszek mit fognak vele ügyködni. Az mák, ha mégis független
.
Engem mindig nagyon megbámulnak vele
. Mondjuk sokan azt sem tudják, hogy a BB még mindig létezik szóval nem csoda. Az emberek nagy része Samsung meg Iphonera oszlik.
-
MomoSinX
aktív tag
BB meghagyta neki a "stock" android kinézetet, tehát semmi csicsa nincs benne úgymond. Nem nehéz megszokni, egyébként is jól testreszabható (ha netán nem tetszik a launcher vagy akármi). Talán egy kicsit a 4-es androidhoz tudnám hasonlítani, ha volt már olyannal dolgod.
Remélem sikerül cseréltetni
.
-
MomoSinX
aktív tag
Gondolom nem használtan vetted, de ha igen akkor tuti az előző tulaj csinált vele valamit. Ha meg nem, akkor tuti gyári hibás és cseréltetném a helyedben. Az enyémnek semmi baja.
A PRIV a legelső androidos BB, amibe átportolak pár dolgot OS10-ről. Ennek nem néztél utána mielőtt vetted?
-
MomoSinX
aktív tag
Tudtommal a SIMLOCK attól függ kinél veszed. Elég sok helyen kártyafüggetlenként hirdetik. Szerintem a Telekom és társai jó eséllyel lezárták, de lehet direkt kéne náluk rákérdezni. Nem tudom, hogy kártyapróbálgatás nélkül kideríthető-e viszont.
VOLTE képességről nem tudok, de elvileg sok 4G képes telefon tudná támogatni az alapján, amit olvastam róla. Idővel kiderül gondolom, hogy a PRIV ebbe beletartozik majd vagy sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Goddess of Victory:Nikke
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- PlayStation 3
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Parfüm topik
- OLED monitor topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest