- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
BlackBerry Passport téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
V B A
aktív tag
válasz
turbulencia8 #10294 üzenetére
Igen, sokkal jobb úgy.
-
SlayerSub
tag
Mit javasolnátok hogyan váltsak BB10ről androidra?
Eladom a PP-t, de még nem lesz meg az androidos teló, igy Content Transfer app nem játszik.
Mentsem le Linkel gépre az adatokat, onnan valahogy átfogom tudni rakni? -
V B A
aktív tag
válasz
eventus #10291 üzenetére
Silvert vettem,nekem a 3Gb elég RAM-ból, SD-kártyám is van.
Passport után minden furcsa. :-)
Amiben még mindig jobb a PP:
-négyzetes képernyő (szerintem olvasni sokkal jobb széles sorokat)
- naptár (érthetetlen, de a legjobb még mindig a Google Calendar Androidra, de sajnos az sem képes arra 2017-ben, hogy ha Exchange serveren szeretnék megbeszélést összehívni mutassa, hogy ki, hogy ér rá illetve van-e szabad tárgyaló, ez a BB Os10 naptárában benne volt)
- billentyűzet (én szerettem, hogy széles és nagyok a bombok, de a KEYOne se rossz)
- ledes és rezgő értesítés: ulragáz, hogy led színeket és rezgésszámot nem lehet megadni androidonAmiben a keyone jobb:
- üzemidő - ez tényleg hihetetlen, ma reggel 7 óta neteztem egy csomót, navigáltam 1,5 órát, a PP töltés nélkül 40%-on lenne KB a K1 75%-on van és még 1 nap 9 óra van htra
- HUB -tudja kezelni a FB Messengert és az Instagramot is (meg egy csomó minden mást, de én azokat nem használom)
- sokkal gyorsabb
- chrome sokkal jobb, mint a BB Browser
- minden android app fut rajta (nem meglepő), gyorsan, zökkenőmentesen
- androidos extárk (pl.: chromecast streamelés)
- space billentyűben ujjlenomat olvasó: zseniális, gyakorlatilag nem ront, gyors és kényelmes helyen van (erre egyáltalán nem vágytam, de nagyon megszerettem)Persze most beírhatnék egy csomó további hülyeséget, ami az androidra jellemző, de nem teszem, mert ez minden robotos telónál ilyen.
-
BBuser83
csendes újonc
Sziasztok!
BB Passporton van és gondok vannak az otthoni Wifire történő csatlakozással. A probléma kb. 1,5 hete kezdődött azzal hogy néha felengedett a wifire néha nem. De most már abszolút nem tudok kapcsolódni. A wifit a Passport látja megjelenik az elérhető wifik listájában. Az esernyő is teljesen tele van, tehát van hálózat nem azzal lehet a gond (laptop, más telefonok sikeresen kacsolódnak) Miután megadom a jelszavam elkezd gondolkodni a telefon és a hálózathoz próbálja társítani de sikertelenül.
A következő hiba üzenet jelenik meg: "Nem végezhető el a hálózat alapú hitelesítés. Ellenőrizze a hálózat mentett biztonsági beállításait"Minden más wifire feltudok kapcsolódni csak az otthonira nem. A probléma azóta rosszabbodott mióta megpróbáltam a WPS (Wifi protected setup) utválasztó PIN kóddal történő kapcsolódáshoz. Azóta hálózatot sem érzékel. Megjelent egy PIN kód (8 jegyű szám) és elkezdett 3:00 perctől visszaszámlálni, de nem történt semmi.
Tudja valaki esetleg hogyan lehetne orvosolni a problémát? Szükséges a routeren (TP-Link) beállítani valamit?
-
V B A
aktív tag
Vettem egy K1-t, hamarosan eladom a Passportot.
Nagyon kedveltem a PP-t, majd 3 évet töltöttünk együtt, de már meguntam a barkácsolást.
-
eventus
veterán
válasz
zolee0307 #10286 üzenetére
Igen, nekem is letoltott. De ez igy nagyon bizonytalan. Egyszer ez sem fog mukodni. Mireo anno 40 dollar volt es megvettem, hamar kifingott. De a gyartoja csinalta a Geniust, amihez a Mireo licensz nem volt jo es a Mireot nem is frissitettek. Lehet helyette droid barmi, a runtime allapota nem biztato. Oreg vagyok a kalandokhoz
-
golya32
senior tag
Maps.me ugyanaz a bb-s jól megy de nincs magyar hang, az androidos meg kifagy a térkép letöltés közben, a bb-s térképeket meg nem tudja használni.
-
eventus
veterán
Opera, maxthon es firefox mindegyik lefagy nalam. Megfogadtam az uj rommal nem teszek fel droid programot, de a browsie, plane a gyari sem epp 2017 vege fele alkalmas.
-
atoth
aktív tag
válasz
Májkülnájt #10271 üzenetére
Azért olcsó (mihez képest?), mert gyakorlatilag megszűnt a támogatása, és ebben az Android appok futtatása sem sokat segít.
Amíg az alapfunkciókra használja az ember (telefon, sms, email, némi böngészés), addig közelít az ideális telefonhoz, legalábbis számomra. Ha nem piszkálja az ember (értsd nem telepít új programokat, nincs rajta play store, play services), akkor elég stabil, ellenkező esetben kisebb-nagyobb gyakorisággal újraindul. Tiszta szívből első telefonnak nem ajánlanám, másodiknak is csak érdekességként. Akinek meg megtetszik, annak úgy sem kell ajánlani -
golya32
senior tag
A 3 db oldalsó gombra lehet mást programozni? Pl felvegye lerakja a telefont?
középső gombot lehet valahol módosítani? -
Májkülnájt
tag
Valaki tudna írni egy pár soros kis "milyen a hétköznapokban"-t?
Mikor bejött is tetszett ez a teló de most elég olcsó hogy a Mate mellé vegyek egyet csak úgy. Miért ilyen olcsó? (40-50 használt garis) -
V B A
aktív tag
-
golya32
senior tag
akku nálatok wifi, bluetooth használattal mennyit bír 1 nap?
-
eventus
veterán
Par napja fent van az uj rom. Nem tudom, erzetre nem jo, barmit csinalok
-
golya32
senior tag
Sziasztok, hogyan tudom gmailbol a névjegyeimet a telefonkönyvbe berakni?
-
válasz
eventus #10256 üzenetére
Fáradt volt és félgőzzel üzemelt.
Nekem időnként eljátssza hogy nem lehet feloldani. Mondjuk újabban ritkábban.
Én azt vettem észre, hogy ha hagyok progikat futni widgetté minimalizálva, akkor gyakrabban kakkan meg. Ha kilépek mindegyikből akkor nagyon ritkán van vele gond. -
eventus
veterán
Sotetben feloldottam a telefon es a billentyűzet fele vilagitott csak, elsore bal oldalt kozeppen elvalasztva. Jobb oldal halvanyabban. Na kesz.... lezar, felold megint. Aztan ugyan ez, csak forditva. Oke, vernyomas alakul. Harmadjara jo volt. Tapasztalat?
-
V B A
aktív tag
válasz
Polarstar #10250 üzenetére
Nem ezzel a konkrét verzióval hanem a 10.3.3-as főverzióval. Azért elég sok nyígás volt a fórumokban és még a BB is beismerte, hogy nem teljesen OK a dolog:
"After updating the BlackBerry 10 device to BlackBerry 10 OS version 10.3.3, the device may experience performance issues.
This may include some of the following:
Slow/poor performance
Menu items missing or slow to respond
Device temperature warmer than usual
Applications not opening
Unable to connect to wireless networks"https://m.crackberry.com/blackberry-investigating-device-performance-issues-experienced-after-update-blackberry-1033#udpsQAt1wRsl1cAf.97
-
Pavlo
aktív tag
Én 10.3.1-el használtam a Passportom, 10.3.2 nekem elvi okokból kimaradt. Véletlenül frissült 10.3.3.1435-re, de meg vagyok vele elégedve, jó.
-
V B A
aktív tag
válasz
tomcat1987 #10246 üzenetére
Én a helyedben maradnék a 10.3.2-őn, én azt tapasztaltam, hogy 10.3.3 kevésbé stabil és az üzemidő is csökkent.
10.3.3-ról nincs visszatérés 10.3.2.re!!!!
-
válasz
tomcat1987 #10246 üzenetére
Szia Tomcat!
Felrakod a gépet az otthoni wifire, bedugod közben a töltőt, ráütsz a kezedre (nem nyomkodod közben
) és leteszed az asztalra.
Megvárod míg leszed mindent restart.
Ha a rendszer újraindult, használható. Adataid nem vesznek el, csak a rendszert cseréli alatta. (esetleg a szójavítás kuka lehet, előfordulhat, hogy betanított szavak elvesznek. Nálam volt már ilyen)
Követő egy-két napban a mobil melegedhet, merülhet ami azért van, mert az oprendszer komponenseit cseréli, Indexeli. -
tomcat1987
tag
Sziasztok!
Pár naponta szoktam a szoftverfrissítések keresését lefuttatni, ma kidobta, hogy frissíthető a 10.3.3.1435-re. Egyelőre a 10.3.2.2836 verzión vagyok, ha hazaérek melóból, lehet, hogy lefrissítem. Remélhetőleg megoldja a hálózati problémám, ha nem, akkor egy tiszta telepítés jó lenne neki(lassan 2 éves a mostani rendszer rajta). Ebben viszont segítségre lesz majd szükségem, mert elég hülye vagyok az ilyenekhez... :/ -
atoth
aktív tag
Nekem a 10.3.2.2836-ra írja, hogy a legújabb...
-
eventus
veterán
Fent az uj rom....... remelem uj teloig kihuzza, két honap
-
bigsee
addikt
Az enyém leragadt a 10.3.3.1435-nél, nem akar megújulni...
én sem...
-
V B A
aktív tag
válasz
Polarstar #10232 üzenetére
Kis kitérőkkel több, mint 10 éve bb-t használok, kitartottam mellettük, drukkoltam, de szerintem nem elfogadható, hogy 2017-ben forgalmaznak egy telefont azzal a jelszóval, hogy productivity-ben a legjobb, de nem működik rajta Dropbox és a Facebook, max. androidos appokat rábarkácsolva.
Szerintem ez gáz.
-
V B A
aktív tag
válasz
Polarstar #10228 üzenetére
Nem értem hogy jön ide a secure android. Kereken három éve forgalmazzák a Passportot és már gyakorlatilag nem támogatják. (nincs Facebook, nincs Dropbox...). Ilyen cégben bízzak? Vegyek egy androidos BB-t?
Lehet, hogy ez lesz a vége, de egyelőre nem tartom valószínűnek.
-
-
V B A
aktív tag
Lassan indíthatunk egy, hogyan használd 2017-ben a Passportodat. :-)
Fogynak az appok. Engem ez a Dropbox nagyon szívesn ütött, nagyon sokat használtam. Letöltöttem az andoridos dropbox appot, de elég lassú meg jobb volt az integrált megoldás.
Ha az Evernote API is elveszik, akkor én lépek. Még nem tudom hová, de a BB-től elbúcsúzom.
-
tacto
aktív tag
Ez remisztöen hangzik
Amugy voltakeppen kizarolag a levelezes es a naptar fut flottul a telefonalason kivül.
A Spotifyt meg nem mertem probalni... -
tacto
aktív tag
Ma vissza kellet allnom a Passportra (meg jo, hogy ,megtartottam egy plusz mobilt), nos, a Lastpass tamogatas is megszunt augusztusban, mint egyböl megtudtam. Lassan tenyleg tegla.
-
Feltennék kanadának egy kérdést a jelenlegi Wi-fi sebezhetőséggel kapcsolatban.
Frissítés a BB10 mobilokra? -
dodicsaba
aktív tag
válasz
steyer9094 #10216 üzenetére
Sajnos a képek szinkronizálására nem találok semmit
-
dodicsaba
aktív tag
válasz
steyer9094 #10214 üzenetére
viber működik.8495 hozászolásnál van a link
-
dodicsaba
aktív tag
Sziasztok. Esetleg tud valaki linkelni egy oldalt ahonnan a vibert a passport silveremre le tudnám szedni? Azt tudja valaki hogy a g -mail fiókból hogy tudnám szinkronizálni a fényképeket a passportomra?
-
atoth
aktív tag
A Hub-ban próbálom beállítani, hogy a különböző típusú bejegyzések más színnel jelenjenek meg, de hiába állítok be bármit, nem jelennek meg a színek. Ez csak nálam van így?
-
Múltkor nekem elkezdett melegedni.
Aztán lassult...
Majd jöttek a bizonyos jelek! Nem nyitott meg programokat.
Restart! Az mindent rendbe tett! -
Pavlo
aktív tag
válasz
eventus #10201 üzenetére
Talán próbáld meg újraindítani a Hub-ot.
Más: nekem most olyan hülyeséget kezdett el csinálni, hogy hívás végén amikor vagy én vagy a másik fél bontja a vonalat akkor egy 5-6 mp-ig nem reagál a telefon alkalmazás. Háttérbe tudom küldeni meg be is tudom csukni. Idegesítő...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kanadaiak útlevéllel megegyező méretű, billentyűzetes újdonsága az elmúlt hónapok egyik leginkább formabontó készüléke, melyben hasznos funkciók debütálnak.
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Thinkpad P16s notebookot vennék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest