- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
BlackBerry Passport téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Valami kis droid appot anno én is feltettem, majd leszedtem, mert merült a mobil.
A kis mocsok, miután letöröltem, még benne volt a készülék figyelőben, hogy keringeti a nyavalya!
Megkerestem a volt könyvtárát és gyökerestől, kézzel leírtottam mindent.
Akkor szünt meg a melegedés.
Fogalmam sincs mi volt az a fontos dolog, semmi felesleges dolgot nem használok. -
Fekete van, van amikor sokszor indult újra régen. De aztán rájöttem, hogy nem lett lezárva és bőrtáskában berakva szokott restartolni.
Egyértelmű hogy én voltam a hunyó, semmi gép hiba.
Ha a bongeszoben meg van nyitva pár lap, akkor három nap után ujraindul a rendszer nálam mindig.
Biztos valami önvédelem. -
Pavlo
aktív tag
Ki lehet vele szedni a Google Play Service telepítettségére vonatkozó előírást az adott alkalmazás futtatásához. Én ezt a patcher-t nem tudtam használni, helyette cobalt windows-os patcher-ét töltöttem le.
Bár hiába patch-eltem meg a YouTube apk-t, fut rendesen, nincs is gond, de nem tudok bejelentkezni. Töröltem.
-
Max Spee
csendes tag
Igen, nagyon sajnálom a BB-t emiatt is...
Ha a runtime működne frissebb verzióban, és a support jobb lenne akkor nekem tuti lenne a PP...
Az ötletes és jól működő multitask miatt kellene, a billentyűzet és a gesztusok is pozitívumok számomra.
Androidos BB-t nem fogok venni, ha végleg átáll a cég akkor engem elfelejthet. Az android nem az ő stílusuk több szempontból sem...Tehát akkor nincs esély a BB10 továbbvitelére?
-
depence
tag
Köszönöm!
Közben rájöttem. Mondjuk se a MAC se WIN-nel nem tudtam összehangolni, nem látják a telefont, hogy miért, nem tudom.
Dropboxba mindent feltettem, követtem az instrukciós videót. Azért elég sok minden nem megy
Ugye a viber utolsó verziója el se indul, de ezt korábban mondták. Akkor a messenger, gondolom abból is a lite de még nem tettem fel. A Here Maps-nál kezdő képernyő azt csá.
A Navfree valóban nem tölti le a térképet, Maps-ot töltöttem le (zöld paca, fehér táska ikonú). Viber régebbi (5.6.5 1885-207) működik, csak ne legyen kinyomva az alkalmazás. Kb. eddig jutottam...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Óra topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Synology NAS
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Trollok komolyan
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest