- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- A karcsúság ára
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
-
Mobilarena
BlackBerry Passport téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Misi1979
őstag
Lehet tökre hülyeséget írok, de valamiért úgy érzem, ez a facebookos-kihátrálás arról szól(t), hogy még egy szöget verjenek a BB-márkába..
-
hermanyi
addikt
válasz
eventus #8197 üzenetére
Nem rég óta van PP-m (2 napja) de abszolute nem hiányzik sem a whatsapp se, az fb sem semmi droidos progi ,és ez nem csak a PP vel jött hanem még a BB8900-al
Fb megy otthon asztali PC-n bőven sok is belőle .
Aki nap közben el akar érni az meg hívjon fel vagy küldjön emailt vagy megtalál BBM-en. -
válasz
eventus #8192 üzenetére
"Olyan nehéz megerteni, hogy nem mindenkinek kellenek milliónyi appok, divatnak felulni?
de tenyleg."
Ha visszaolvasol a topikban, akkor látod hogy mostanában már jelentős részben arról szólnak a kérdések, hogy hogy tudom működésre bírni ezt vagy azt a szolgáltatást android alapon. Én erre reagáltam.
-
sasa134
addikt
Nekem ugyanugy szolgal a PP mint 1 eve, vagy inkabb masfel, mint mikor megvettem. Mail megy, böngeszo is, flash van , fb-ot megoldom Face10-zel vagy bongeszovel, tulelem, hogy nincs gyari app, ugyis csak a butasag megy Fb-on, kezdek teljesen elfordulni töle. Whatsapp megy, BBM megy, skype megy. Mas nekem nem kell. Jah navi van, megy, semmi panasz.
Meg mindig a legjobb UI a BB10, Hub-bal, gesztusokkal szerintem. Legalabbis asszonyt a hideg veritek veri az uj ceges 6s-etöl,annak kezelesetöl, homegombozasatol. Nehez lesz megszokni barmi mast.. -
eventus
veterán
Nekem igaz csak Q10 van, ami "gyengebb", de mégis megad mindent. Igy lesz silverem is. Olyan nehéz megerteni, hogy nem mindenkinek kellenek milliónyi appok, divatnak felulni?
de tenyleg.. fizikai gombokrol soha nem mondanek le. Irni is jobb (akinek), illetve a sok funkció amit kinal, potolhatatlan. Inkabb legyenek gombjaim, mint sok kis widget (droid). Gyorsan elerek programokat, nem kell kikeresni, csak long press. Funkciot indithatok, programokban parancsokat adhatok. De ezt mind tudod. Kell ez egy kis retegnek. Igy jó, pont.
-
lezerpiramis
őstag
-
Felmerült bennem egy kérdés.
Mi értelme van így a passportozásnak, ha egyre-másra rá vagytok kényszerülve, hogy részlegesen funkcionális androidos programokat futtassatok (pl whatsapp, viber, Facebook). Lassan akkora méreteket ölt az androidozás, hogy jobban járnátok egy androidos telefonnal.
Csak egy felvetés a részemről.
-
Misi1979
őstag
Tényleg, deklarált (és működő) FB app nincs, jól olvastam, hogy csak a webes felület ikonosítva?
-
Picco
addikt
Topiclakok!
Lecsereltem a PP Black-et egy Silver-re, de Whatsapp-ot napi szinten hasznalom, kenytelen leszek eladni ha nem lesz alternativa. Valaki nyugtasson meg h lesz, pliz. Amiota megvan a PP nem is gondoltam ra h lecsereljem, megtalaltam az engem tokeletesen kiszolgalo telefont.
-
Koczó93
őstag
2hét használat után, kezdem jobban megszokni a passportot
Sikerült megszokni a kép arányt, nagyjából megszoktam a billentyűzetet (első qwerty-s telefonom) és a rendszert is. Eddig gyors, nem tapasztaltam lassulásokat, fagyást. Az aksival is elégedett vagyok nálam 2 napot gond nélkül elmegy. Egyszer produkált olyat hogy egy éjszaka alatt 25%ot esett az aku szint pedig a net is ki volt kapcsolva. Azóta ilyet nem tapasztaltam. Néha olyan előfordult hogy hiába volt bekapcsolva az adatszolgáltatás, a beállításokban csak "4g beszédhang" jelent meg, nem "4g beszédhang/adat".
Ilyennel találkozott már valaki?
Összességében elégedett vagyok a telefonnal, egyedi szvsz szép és különleges telefont birtoklunk -
Koczó93
őstag
Természetesen van netem, csak megszoktam, megszeretem az offline navikat
Most leszedtem Amazonról a Sygicet azt régebben néha használtam, szimpatikus nagyon
7 nap után is használható csak pár extra nem elérhető. Mostanában már úgyis inkább navit használok az autóban a telefon csak vész esetére kell
-
Koczó93
őstag
Navfree mellett milyen offline navi van még? Vidéken sok utcát nem ismer sajnos.
-
válasz
Misi1979 #8166 üzenetére
Hamarosan design week. Meg merem kockáztatni, hogy egy magyar tervező pikk-pakk megcsinálja percek alatt.
Meg is kérdezem két kedvencemet, mennyiért csinálnának egyet nekem.
Az echte bőr Blackberry tokrol a múltkor persze kiderült, hogy papírral kitömött műanyag volt.
Akkor inkább bőrt kérek!
Jó lenne egy övtok. -
Misi1979
őstag
Szerintem rendelek pár ilyet
-
mome
tag
-
-
Misi1979
őstag
Köszi a tanácsokat!
"Becsúsztatós" bőrtokot hol lehet beszerezni "budget" áron szerintetek? Ebayt áttúrtam, szinte csak kínai szétnyitós tokot találtam..
-
Misi1979
őstag
Üdv!
Friss Passport-tulajként engedjétek meg, hogy egy kérdéssel nyissak - ti melyik alkalmazást használjátok kapcsolattartásra, pl skype/hangouts vonalakon? Vagy androidos appot szedjek le erre a célra? -
raven24
tag
Sziasztok!Lenne egy olyan kérdesem,higx viber van-e a készülékre,ha nincs akkor az androidos variáns fut-e rajta?Előre is köszi!
-
theyfel
csendes tag
Valamiért nem működik a BlackBerry World a Passportomon (a LinkedIn sem). Nem indul el. Van ötletetek, mi lehet a probléma?
-
Koczó93
őstag
Valaki tud működő hívásrögzítőt? BB appworld-ből leszedtem egyet de kicsit halk a másik fél.
-
Koczó93
őstag
A fényerőt automatikusan szabályozza a Passport vagy ahogy éppen a csúszka áll a beállításokban?
-
PHenis
senior tag
válasz
Koczó93 #8106 üzenetére
Ja, hogy ennek görbe a széle... haverom sokat szív az iPhone 6-al emiatt. Vett rá már vagy 10 fóliát, lassan egy új kijelző kijött volna belőlük, ha betörik. Egyik sem volt jó. A széleken megáll a por meg a kosz. Végül egy drágább műanyag fóliát vett és azzal használja.
Görbe kijelzőt tudnak gyártani, de görbe üveget már nem :-)
-
Koczó93
őstag
Értem, köszi!
Mostmár kezdem megszokni, amikre szükségem van működnek isGyors, a kijelzője sokkal jobban olvashaó mint a régebbi amoledes Samsungomnak. Létezik hozzá olyan app amire ha rákattintok lezárja a kijelzőt? Droidon használtam egyet azt szerettem mert nem kell mindig a gombot nyomogatni.
-
Koczó93
őstag
Gyakran megjelenik a wifi vagy a 4g mellett egy kis bb ikon. Az mit jelez? BIS, BES szolgáltatás nincs rendelve.
így mint itt:[link] -
Alex 336
csendes tag
Üdv.
Újra indítottam a passportot, és a google ID ét nem akarja telepíteni, pedig már működött régebben. Valaki találkozott ilyen problémával? Köszönöm a segítséget. -
PHenis
senior tag
válasz
Koczó93 #8104 üzenetére
Én használok temperált üveget. Sokkal jobban szeretem mint a fóliákat. A Z10-emen már a 6-odikat használom...
A szélén valóban van egy kis perem, de le van kerekítve ezért nem olyan durva. Tapintásra szerintem jobb mint a műanyag. Arra figyelj, hogy a kőzelségérzékelőnél mindenféle képen legyen kivágva.
Hatránya, hogy a széleken nagyon sérülékeny. Egy kis ütés és megpattan a széle.
-
Koczó93
őstag
Fóliát vagy tempered glass-t használ valaki? Az üveg mivel vastagabb mint egy fólia, nem zavaró a kijelző és a billentyűzet találkozásánál?
Ki milyen tokot ajánl? Régebbi telefonjaimhoz használtam szilikont is de a PP-hez nagyon méltatlan szvsz
Hasonló becsúsztatósat használ valaki?Ez a silver editionhoz való, nem tudom hogy passzol-e.
Ez is nagyon tetszik de nem vagyok hajlandó ennyit áldozni egy tokra
Tok3 -
-
Koczó93
őstag
Ilyen macbook töltőhöz hasonló mágneses töltőt nem próbált még senki?
Kevesebbet van gyötörve az usb port és az asztalról is nehezebb lerántani -
sasa134
addikt
válasz
TheBikerider #8100 üzenetére
dugd PC-re, BB Linket inditsd el, majd "keszulekszoftver ujratoltese" opcio.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kanadaiak útlevéllel megegyező méretű, billentyűzetes újdonsága az elmúlt hónapok egyik leginkább formabontó készüléke, melyben hasznos funkciók debütálnak.
- Tőzsde és gazdaság
- Honor 200 Pro - mobilportré
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Napelem
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Hálózati / IP kamera
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest