-
Mobilarena
BlackBerry Passport téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tacto
aktív tag
Egyetlen dolgot nem probaltam, es ez a megoldas. Amennyiben volt mar, mindenkitöl elnezest.
1. Within the menu bar, select the Apple icon
2. Select System Preferences
3. Tap Networks
4. Note the name of the BlackBerry interface listed
5. Select the Plus sign to add a new interface
6. Within the Interface drop down, select the other BlackBerry interface listed
7. Select Create
8. Select Apply
9. Restart the computer (unplug usb cable when doing restart)
...es müködik -
Én nem fizetném ki a felárat az SE-ért a helyedben. Szerintem a fekete plusz egy gyári hardshell tok fogásban is nagyon jó, védi is, szerintem teljesen rendben van.
Én dokkolót például személy szerint nem vennék hozzá, sőt a befektetés vesztett mivolta miatt gyakorlatilag semmilyen tartozékot sem. Esetleg egy másik headsetet. -
Koczó93
őstag
Én nem fotam még élőben Se-t. Képek, videók alapján nekem sokkal jobban tetszett a black. Jól néz ki a silver is, és gondolom a kerekítés miatt kényelmesebb. Szvsz a fekete elegánsabb és nekem a hátulja is jobban tetszik. Ami a silver mellett szól talán hogy a kijelző nem tud elengedni. Volt pár ember akinek elenegedett a kijelző ragasztása a feketénél. Én ezzel tisztában voltam, de a feketét választottam, igyekszem vigyázni
-
Ijk
nagyúr
Papíron biztos nem jobb annyival az SE amit megér a különbözet. Itt tényleg a külső dönt, ha nem érzed azt hogy neked az SE szerelem első látásra akkor nem hiszem hogy érdemes fájóbb különbözetet kifizetni érte. Főleg hogy azért már nem valószínű hogy mondjuk 5 évre veszed.
Remélhetőleg azért lesz majd utódja 1-2 éven belül, jelenleg nem tudom elképzelni hogy visszaálljak a hagyományos kijelzőre valaha is. -
Ijk
nagyúr
Szerinte a SE sokkal szebb és a lekerekites miatt kényelmesebb is, tovabba a billentyűzete is nagyon jó, állítólag a sima PP-é kicsit kemenyebb. Neked kell eldonteni mennyit ér meg számodra. Nekem annyira tetszett az SE hogy fel sem merült hogy ne azt vegyem.
Pont tegnap voltam a MM-ban. Kicsit nyomkostam a csucstelefonokat, iPhone 7, galaxy s7. Sokkal jobb a Passport szerintem ezeknél. Elsorban a kijelzo miatt, de külsőleg is az a benyomásom mintha a PP SE ezeknél egyél magasabb kategóriát kepviselne, pedig féláron vettem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged